Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben normal regl gibi 28 gün sonra olmuştum bi doktora görün içimizi bilemiyoruzAynı durumu yaşayanlar var mı?
Kürtajdan 10 gün sonra kontrole gitmiştim rahim tertemiz sorun yok demişti 40 güne kadar gecikebilir demişti daha da gecikti neyse doktor yolu gözüktü o zaman bana. Teşekkür ederim.Canım ben normal regl gibi 28 gün sonra olmuştum bi doktora görün içimizi bilemiyoruz
Kürtajdan 10 gün sonra kontrole gitmiştim rahim tertemiz sorun yok demişti 40 güne kadar gecikebilir demişti daha da gecikti neyse doktor yolu gözüktü o zaman bana. Teşekkür ederim.
Benim de öyle olacak galiba. Teşekkür ederim.Bende kürtajdan 40 gün geçmesine rağmen olmamıştım doktor adet söktürücü verdi öyle regli oldum 10 gün falan sürmüştü
İnşallah ya evet bir adet olup rahatlasaydım diye düşünüyorum sürekliÜzme kendini hepimiz yaşadık çok ağır bi imtihan
Ama hayat bir çok güzelliğe gebe senin için bizim için yine sevineceğiz yine mutluluktan ağlıycaz aminnnnn
Ama stres kadın hastalıklarını çok tetikliyor iyileşmeye bak her anlamda yoksa daha zor olur regl olup için temizlensin güzelce
İnşallah ya evet bir adet olup rahatlasaydım diye düşünüyorum sürekli
Haklısınız. Çok teşekkür ederim yorumlarınız içinOlacaksın rahmimiz mucizelerle dolu ama bi doktora görün hormonlarımız kolay kolay yerine gelmiyor
adet oldunuz mu?Haklısınız. Çok teşekkür ederim yorumlarınız için
Evet 42.gün adet oldum.adet oldunuz mu?
Bende aynı durumdayım siz gittiniz mi doktora?Kızlar merhaba, kürtaj sonrası ilk adetinizi ne zaman oldunuz? Doktorum 30-40 gün sonra olursun dedi. 40 günüde geçti hala tık yok. Normal mi?
Gerek kalmadı gitmeme. 42.gün adet oldum.Bende aynı durumdayım siz gittiniz mi doktora?
inşallah bana da gerek kalmazGerek kalmadı gitmeme. 42.gün adet oldum.
İnşallah. Sizin ne kadar olduinşallah bana da gerek kalmaz
Bugün tam 45. Günİnşallah. Sizin ne kadar oldu
Ben olmasaydım 50 güne tamamlayıp doktora gidecektim. Burda 50,60. günde olanlar bile okudum.Bugün tam 45. Gün
Evet bir tanıdıgımız 2. Ayda olmuş bende bu hafta da olmazsam gitmeyi planladım beden olarak rahatsızlık veriyorBen olmasaydım 50 güne tamamlayıp doktora gidecektim. Burda 50,60. günde olanlar bile okudum.
Ya evet insan bir an önce olmak istiyor. İnşallah doktora gitmeye gerek kalmadan olursunuz.Evet bir tanıdıgımız 2. Ayda olmuş bende bu hafta da olmazsam gitmeyi planladım beden olarak rahatsızlık veriyor