Kürtaj sonrası adet

- Lavinia

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2019
2.014
1.577
Kızlar merhaba, kürtaj sonrası ilk adetinizi ne zaman oldunuz? Doktorum 30-40 gün sonra olursun dedi. 40 günüde geçti hala tık yok. Normal mi?

Canım ben normal regl gibi 28 gün sonra olmuştum bi doktora görün içimizi bilemiyoruz
Kürtajdan 10 gün sonra kontrole gitmiştim rahim tertemiz sorun yok demişti😞 40 güne kadar gecikebilir demişti daha da gecikti neyse doktor yolu gözüktü o zaman bana. Teşekkür ederim.

Kürtajdan 10 gün sonra kontrole gitmiştim rahim tertemiz sorun yok demişti😞 40 güne kadar gecikebilir demişti daha da gecikti neyse doktor yolu gözüktü o zaman bana. Teşekkür ederim.

Üzme kendini hepimiz yaşadık çok ağır bi imtihan
Ama hayat bir çok güzelliğe gebe senin için bizim için yine sevineceğiz yine mutluluktan ağlıycaz aminnnnn
Ama stres kadın hastalıklarını çok tetikliyor iyileşmeye bak her anlamda yoksa daha zor olur regl olup için temizlensin güzelce

Üzme kendini hepimiz yaşadık çok ağır bi imtihan
Ama hayat bir çok güzelliğe gebe senin için bizim için yine sevineceğiz yine mutluluktan ağlıycaz aminnnnn
Ama stres kadın hastalıklarını çok tetikliyor iyileşmeye bak her anlamda yoksa daha zor olur regl olup için temizlensin güzelce
İnşallah 🙏🏻 ya evet bir adet olup rahatlasaydım diye düşünüyorum sürekli

X