oyle bı ıhtımal malesef var. bellı kı eskı kan o kahverengıler. yumurtlaman anca olmus bıle olabılır. eger 6 hafta gectıgınde hala adet olmazsan kırmızı sekılde bı doktora gıtmelısın. rabbım bıdaha yasatmasın ınsallahMerhaba,
Gecen ay bebeklerin kalp atisi alınmaması nedeniyle 7 haftalik bir kurtaj oldum. Aradan 32 gun geçtikten sonra dun adet oldum. Adet kani bir gün sürdü ve bir kaç damla seklinde kahverengi geldi. Bu normal mi? Yapisiklik olma ihtimali var mi?
Insqllah yapisiklik falan degildir. Bir daha kurtaj islemi yasamak istemiyorumoyle bı ıhtımal malesef var. bellı kı eskı kan o kahverengıler. yumurtlaman anca olmus bıle olabılır. eger 6 hafta gectıgınde hala adet olmazsan kırmızı sekılde bı doktora gıtmelısın. rabbım bıdaha yasatmasın ınsallah
allah korusun ıcerde kalan kanlar kurumus kahve seklınde cıkıyo ya oyledır. 45 gunde falan olmustum ben adet bı dolu kısı de oyle. 30 gunde de olan var 50 gunde de. 2 hafta ıcnde olursun bence. stress yapma kı gecıkmesı uzamasın.eger olmazsan o sureyı gecıp bı kontrole gıt . ılla yapısıklıktan degıl de hormonal de ertelenıyor.Insqllah yapisiklik falan degildir. Bir daha kurtaj islemi yasamak istemiyorum
Benjm 34 gun sonra dun oldu bir kac damla seklinde . Karin agrim oldu. Normalde hep ilk gun boyle olup 2. Gun gelirdi. Bugun hic bir sey gelmedi. Kurtaj sonrasi ilk adetin damlama seklinde başlaması normal dedi hemsire. Eger olmazsa kontrole gelin denildi. Biraz endiselendim aslinda. Tup bebekle başlayıp sonunda insallah sagligimdan olmam.Benim de 36 gün oldu hala olmadim adet doktorum 40 günü bulur demişti
Bence doktorundan memnun san sanmıyorum bi sıkıntı olucğaını.. Kurtaj sonrasi kontrole gittin mi peki ben gitmiştim bi sıkıntı görmedi muayene ettiBenjm 34 gun sonra dun oldu bir kac damla seklinde . Karin agrim oldu. Normalde hep ilk gun boyle olup 2. Gun gelirdi. Bugun hic bir sey gelmedi. Kurtaj sonrasi ilk adetin damlama seklinde başlaması normal dedi hemsire. Eger olmazsa kontrole gelin denildi. Biraz endiselendim aslinda. Tup bebekle başlayıp sonunda insallah sagligimdan olmam.
Burada o kadar çok şey okudum ki. Ornegin kurtaj sonrasi yapisiklik olanlar veya tüpleri tikananlar . Tup ameliyati olanlar, histeroskopi olanlar vs. Korkuyorum qcikcasi . Insallah hersey normale döner bir an once. Sağlığımiza kavuşuruz.
Bende kurtajdan 1 hafta sonra gitmiştim. Tertemiz rahim içi parca vs kalmamisti. Ama sanirim o muayenede yapusiklik anlasilmiyor. Ancak sonrasinda rahim filmiyle anlasiliyor. Belirtiler arasında da az adet gelmesi veya hic gelmemesi yaziyor. O nedenle biraz endiseliyim aslinda. Umarim bir sorun yoktur.Bence doktorundan memnun san sanmıyorum bi sıkıntı olucğaını.. Kurtaj sonrasi kontrole gittin mi peki ben gitmiştim bi sıkıntı görmedi muayene etti
Yaklaşık 2 hafta önce bende düşük sonrası kürtaj oldum ve bu sorunları yaşamaktan korkmuyor değilimBenjm 34 gun sonra dun oldu bir kac damla seklinde . Karin agrim oldu. Normalde hep ilk gun boyle olup 2. Gun gelirdi. Bugun hic bir sey gelmedi. Kurtaj sonrasi ilk adetin damlama seklinde başlaması normal dedi hemsire. Eger olmazsa kontrole gelin denildi. Biraz endiselendim aslinda. Tup bebekle başlayıp sonunda insallah sagligimdan olmam.
Burada o kadar çok şey okudum ki. Ornegin kurtaj sonrasi yapisiklik olanlar veya tüpleri tikananlar . Tup ameliyati olanlar, histeroskopi olanlar vs. Korkuyorum qcikcasi . Insallah hersey normale döner bir an once. Sağlığımiza kavuşuruz.
Yaklaşık 2 hafta önce bende düşük sonrası kürtaj oldum ve bu sorunları yaşamaktan korkmuyor değilimBenjm 34 gun sonra dun oldu bir kac damla seklinde . Karin agrim oldu. Normalde hep ilk gun boyle olup 2. Gun gelirdi. Bugun hic bir sey gelmedi. Kurtaj sonrasi ilk adetin damlama seklinde başlaması normal dedi hemsire. Eger olmazsa kontrole gelin denildi. Biraz endiselendim aslinda. Tup bebekle başlayıp sonunda insallah sagligimdan olmam.
Umarim yaşamayız. Zaten yaşadıklarımız cok agir. Bir de üzerine bunlar eklenince artik dengesiz kalmadi. Ben yapisikliktan cok endişe ediyorum. Umarim olmamistor. Allah insana çekmeyecek yuk vermesin .Yaklaşık 2 hafta önce bende düşük sonrası kürtaj oldum ve bu sorunları yaşamaktan korkmuyor değilim
Geçmiş olsunUmarim yaşamayız. Zaten yaşadıklarımız cok agir. Bir de üzerine bunlar eklenince artik dengesiz kalmadi. Ben yapisikliktan cok endişe ediyorum. Umarim olmamistor. Allah insana çekmeyecek yuk vermesin .
Ben Anestezi alinca etkileniyorum rahim filmi sonrası da cok gecikmişti adetim. Benim doktorum yapisikligi görmüştü ultrasonda hamile kalmadan önce söylemişti biraz var yapisikligi diye. İnşallah yoktur bi sıkıntıBende kurtajdan 1 hafta sonra gitmiştim. Tertemiz rahim içi parca vs kalmamisti. Ama sanirim o muayenede yapusiklik anlasilmiyor. Ancak sonrasinda rahim filmiyle anlasiliyor. Belirtiler arasında da az adet gelmesi veya hic gelmemesi yaziyor. O nedenle biraz endiseliyim aslinda. Umarim bir sorun yoktur.
Aynen öyle zaten Allah kimseye taşıyamacağı yükü vermez ya bundan sonra hayırlısı olsunUmarim yaşamayız. Zaten yaşadıklarımız cok agir. Bir de üzerine bunlar eklenince artik dengesiz kalmadi. Ben yapisikliktan cok endişe ediyorum. Umarim olmamistor. Allah insana çekmeyecek yuk vermesin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?