Kurtaj sonrasi adet

pinkbuyu

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2012
3.216
2.203
333
İstanbul
Merhaba,
Gecen ay bebeklerin kalp atisi alınmaması nedeniyle 7 haftalik bir kurtaj oldum. Aradan 32 gun geçtikten sonra dun adet oldum. Adet kani bir gün sürdü ve bir kaç damla seklinde kahverengi geldi. Bu normal mi? Yapisiklik olma ihtimali var mi?

oyle bı ıhtımal malesef var. bellı kı eskı kan o kahverengıler. yumurtlaman anca olmus bıle olabılır. eger 6 hafta gectıgınde hala adet olmazsan kırmızı sekılde bı doktora gıtmelısın. rabbım bıdaha yasatmasın ınsallah

Insqllah yapisiklik falan degildir. Bir daha kurtaj islemi yasamak istemiyorum

Insqllah yapisiklik falan degildir. Bir daha kurtaj islemi yasamak istemiyorum
allah korusun ıcerde kalan kanlar kurumus kahve seklınde cıkıyo ya oyledır. 45 gunde falan olmustum ben adet bı dolu kısı de oyle. 30 gunde de olan var 50 gunde de. 2 hafta ıcnde olursun bence. stress yapma kı gecıkmesı uzamasın.eger olmazsan o sureyı gecıp bı kontrole gıt . ılla yapısıklıktan degıl de hormonal de ertelenıyor.

Benim de 36 gün oldu hala olmadim adet doktorum 40 günü bulur demişti

Benim de 36 gün oldu hala olmadim adet doktorum 40 günü bulur demişti
Benjm 34 gun sonra dun oldu bir kac damla seklinde . Karin agrim oldu. Normalde hep ilk gun boyle olup 2. Gun gelirdi. Bugun hic bir sey gelmedi. Kurtaj sonrasi ilk adetin damlama seklinde başlaması normal dedi hemsire. Eger olmazsa kontrole gelin denildi. Biraz endiselendim aslinda. Tup bebekle başlayıp sonunda insallah sagligimdan olmam.
Burada o kadar çok şey okudum ki. Ornegin kurtaj sonrasi yapisiklik olanlar veya tüpleri tikananlar . Tup ameliyati olanlar, histeroskopi olanlar vs. Korkuyorum qcikcasi . Insallah hersey normale döner bir an once. Sağlığımiza kavuşuruz.

Bence doktorundan memnun san sanmıyorum bi sıkıntı olucğaını.. Kurtaj sonrasi kontrole gittin mi peki ben gitmiştim bi sıkıntı görmedi muayene etti

Bence doktorundan memnun san sanmıyorum bi sıkıntı olucğaını.. Kurtaj sonrasi kontrole gittin mi peki ben gitmiştim bi sıkıntı görmedi muayene etti
Bende kurtajdan 1 hafta sonra gitmiştim. Tertemiz rahim içi parca vs kalmamisti. Ama sanirim o muayenede yapusiklik anlasilmiyor. Ancak sonrasinda rahim filmiyle anlasiliyor. Belirtiler arasında da az adet gelmesi veya hic gelmemesi yaziyor. O nedenle biraz endiseliyim aslinda. Umarim bir sorun yoktur.

Yaklaşık 2 hafta önce bende düşük sonrası kürtaj oldum ve bu sorunları yaşamaktan korkmuyor değilim

Yaklaşık 2 hafta önce bende düşük sonrası kürtaj oldum ve bu sorunları yaşamaktan korkmuyor değilim

Umarim yaşamayız. Zaten yaşadıklarımız cok agir. Bir de üzerine bunlar eklenince artik dengesiz kalmadi. Ben yapisikliktan cok endişe ediyorum. Umarim olmamistor. Allah insana çekmeyecek yuk vermesin .

Umarim yaşamayız. Zaten yaşadıklarımız cok agir. Bir de üzerine bunlar eklenince artik dengesiz kalmadi. Ben yapisikliktan cok endişe ediyorum. Umarim olmamistor. Allah insana çekmeyecek yuk vermesin .
Geçmiş olsun ben de maalesef yaşadım öyle bi tecrübe 35 gün sonra adet oldum benim her adetimin ilk günü kahverengi leke gibi gelip sonradan söker kürtaj sonrası adetim çok yoğun oldu hiç öyle adet yaşamamıştım hayatımda o bi ay öyle oldu zaten sonra normal düzene döndüm 8 ay önce kürtaj oldum bu ay hsg çektirdim Tüpler rahim içi tertemiz yapışıklık vs olmamış şükür Allah kimseye öyle acı bi tecrübe yaşatmasın ne diyelim ama Allahtan gelene de boynumuz kıldan ince

Ben Anestezi alinca etkileniyorum rahim filmi sonrası da cok gecikmişti adetim. Benim doktorum yapisikligi görmüştü ultrasonda hamile kalmadan önce söylemişti biraz var yapisikligi diye. İnşallah yoktur bi sıkıntı

Aynen öyle zaten Allah kimseye taşıyamacağı yükü vermez ya bundan sonra hayırlısı olsun

Herkese merhaba,

Benimde benzer bir sikintim var. 17 eylulde bos gebelik sebebiyle kurtaj oldum. Kurtajdan sonra hic kanamam olmadi ( doktorum zaten pihtilasmadan da suphelendigi icin normal dedi) tam 37 gun sonra yani ayin 24 unde hafif kahve lekelenmem oldu, ben basta reglm basliyor her zamanki sokulmeye calisiyorum zannettim ama bu lekelenme asla normal kanamaya donmuyor hatta gecen 5 gunde toplasaniz 10 damla bile etmez ve arada bir silince peceteye gelen sekilde. Ara ara cok hafif karin agrim oldu ilk iki gun ama normaldir diye dusundum. Doktora zaten reglm bitince kontrole gidecegim ama bu sekilde anlayamiyorumda, doktoruma danismadan once bir de size sormak istedim. Bu surec normal midir?

Canjm doktora git istersen. Kanama dediğin iceride parca kalıp kucuk bir kac damla atılması da olabilir. Regl olacak olabilirsin. Bir görünmekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…