Kürtaj sonrası adet görüp 2.adeti geciken??? Ve hamile kalan arkadaslar ??

Diamonds1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
306
101
73
Merhaba..siteyi üye olmadan bolca takip ediyordum ama şuan yardımlarınıza ihtiyacım var. 6haziranda 8+1 hamileyken kalp atışı duyulamadı ve kürtaj olmak zorunda kaldım.Adetimse 3 temmuzda gerçekleşti genelde olduğu gibide yine 4 gün sürdü.Yarın 3 agustos ve ben hala adet olamadım son 3 gündür adet sancılarım var ve daha bir sürü rahatsızlık ( miğde bulantısı yoğun olarak hemde,baş dönmesi bel agrısı sırt agrısı bacaklarımda ve kasıklarımda sızlama ve kasıkta sancı vs vs ) gibi..merak ettiğim şey kürtajdan sonra ilk adeti görüp ikincinin geciktiği bir durum yaşayan varmı? Bu arada belirtmem gerekir ki biz elimizden geldiğince eşimle düzenli ilişkiye girdik yumurtlama gününe denk getirebilmişsek eğer hamile olma ihtimalimde var ve inş öyledir..Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

Allah sabırlar versin. Umarım hamilesindir ve sağlıklı uzun ömürlü bir bebeğin olur. Aynı problem bu ay bende de oldu. Operasyondan sonra 30. Gün adet olmuştum. Nornalde 28-29 günde oluyordum 2. Adetimse 31. Günde oldu hatta bir sürü test yaptım maalesef negatif çıktı. Artık dayanamayıp ağrı kesici içtim ve söküldü. Bence sende erken bakılan testlerden al için rahat etsin inşallah pozitiftir :)

Umarım .. Allah isteyen herkese nasip etsin. Son 1 haftanın stresini ben ömrümde yaşamamıştm bukadar uzun süren bi kaygı..olacakmşm gibi sancılarım var şuan hatta artmış durumda ne olacaksa olsun istiyorum artık sabah test yaptım negatif sonuç verdi..

Allah herkese hayırlısıyla nasip etsin.benimde 40 gün oldu operasyon sonrası adet olamadım hala.ve korunmasızda olmustu birkaç kez .belirtiler var ama regl yoktu testler yaptım ama negatif.adet belirtisi artık sanırım.tarlusala başladım dün.inşallah hayırlısıyla pozitif çıkar sizin

Ben bi kez adet olana kdar korundum adetten sonrada yumurtlama günlerimi hesaplamaya çalıştm hamile kalabilmek için ama tutturabildimmi bilmiyorum haliyle kürtaj sonrası adrt düzeni eskisi gbi devam edecekmi bilmediğimden..dün sakız çiğnedm ve sakız miğdemi bulandırdı kustum. Bu bi yönden beni sevindirdi belki bi umut diyorum şmdi ama bakalım pazartesiye kadar olmazsam doktora gidip kan testide yaptırmayı düşünüyorum..

Merhaba Arkadaşlar,

benzer durumu yaşamış arkadaşlardan yardım istiyorum
Benim 9haftalık bebeğimin kalbi durduğu için 30ocakta kürtaj oldum ve tam 28.gün ilk adetimi oldum.Hamdolsun herhangi bir şaşma olmamıştı.Kontrollerimde sıkıntı görmemişti doktor..ilk adetim vaktinde olmuşken 2.adet gecikir mi?

Herkese sağlıklı yavrular diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…