kürtaj sonrası adet görememe

sinsin83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
4
1
86
41
Ankara
merhaba arkadaşlar ben ayın 30 unda kürtaj oldum.ve bugün 37. gün hala adet olmadım...çok korkuyorum bu durumun sebebinin rahim yapışıklığı olabileceğini öğrendim.kürtajdan sonra iki defa ultrason yapıldı parça yoktu.ancak enfeksiyonun da bu duruma sebep olabileceğini söylüyolar. kürtajdan sonra antibiyotiğimi düzenli olarak kullandım.ve antibiyotik kullanımı sonucu mantar oldum.ve hemen tedavi oldum mantar belirtileri geçti.

enfeksiyon belirtilerinin neler olabileceğini bilen var mı.bi de adet görememe durumunda doktora gidenler tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.çok korkuyorum bir daha çocuğum olmaz diye

Canım öncelikle geçmiş olsun.40 güne kadar adet görememe normal.Ben 38. gün adet oldum mesela..
Eğer halen gelmezse dr.a bir daha görün.Bebek olmama durumu da eğer kan grubun negatif ise iğne yapıyorlar kürtajdan sonra,bir daha hamile kalabilmen için.Pozitif ise sorun olmaz.

jazmincim 40. gün adet oldum,Allah'a çok şükür...ama 40 gün benim için tam bir işkenceydi..sanırım bu şekilde stres yapmakta geciktiriyor.,ben son 1 hafta paptya çayı içtim hem strese iyi geliyor hem de adeti düzenliyorumuş,sanırım faydası da oldu... benim gibi bu durumu stres yapan arkadaşlar varsa paptya çayını deneyebilirler...Allah herkese şifa versin inş. herhangi bir zamanda çok sırdana gelen her şeyin başı "sağlık deyişinin anlamını" insan gerçekten sağlığı riske girince anlıyor maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…