kürtaj sonrası adet düzeni ve cinsel ilişki

Arkadaşlar kürtajdan sonra doktor size hangi ilaçları verdi isimlerini verebilirmisn iz birde ben 3. Günümde kontrole gitmiştim 10 gün sonra gidilmesi gerekirken rahim çok iyi sarkma vs olmamış toparlanmis dedi bu normalmi

kurtajdan sonra hiç bir ilaç kullanmadım ben..
6 ay sonra tekrar hamıle kaldım suan 6 aylık hamıleyım şükür morelını bozma rabbım ne zman uygun gorurse o zman verır herseyın hayırlısı ilçata kullanmanı tavsıye etmem..

kurtajdan sonra hiç bir ilaç kullanmadım ben..
6 ay sonra tekrar hamıle kaldım suan 6 aylık hamıleyım şükür morelını bozma rabbım ne zman uygun gorurse o zman verır herseyın hayırlısı ilçata kullanmanı tavsıye etmem..
Neden canım?

Kurtajdan 15 gun sonra girdim bende. Kurtajdan sonra 1 hafta cok az kanamam oldu ama die hafta asiri oldu. 15 gun sinra da iliskiye girm . Kurtajim uzerinde 40 gun gecti

Canim bir defa korunmadik korunmamiz gerekiyordu ama oldu. Sonra hep korunduk. Su anda korunuyorum 3 ay bekle dedi doktor cunku. kondom kullanioriz

Folik.asit kullaniorum ben
Bende folıc içiyorum kurtajdan 18 gün sonra gttm dr korunma dedi temiz dedi herşey 2 kez korunnmadım tabi yumurtlama gunum deildi muhtemelen 1 hafta sonra adet oldum yani kürtajdan 23 gün sonra adetimi oldum tekrar başka dr gittim oda bana korunmalısın 2 ay dedi şimdi 1 ay geçti diyelim 1 ay daha korunucam yeter inş rabbim saglklı bi şekikde tez zamanda kavusturur bebeklerimize

Amin cnm. 23 gun sonra mi.adet oldun sen benim nerdeyse 35 gun filan oldu. Bana 3 ay dedi ama ben 2 ay beklesem yeter die dusuuyorum acikcasi. 2 adet donemi gecse yetmezmi ki sanki.

merhaba kızlar bende 6+3 de kalp atışını duymaya gittim ama yok gelişimi kötüydü progestanı bıraktım düşük başladı 2 hafta bekledim ama düşmedi 16 aralıkta kürtaj oldum 15 gün ilişki yok 2 ayda korunacaksın dedi ilk adetini 30 35 gün sonra olursun temizlenince kontrole gel dedi dr um 1 adet geçirip korunmamayı düşünüyorum bende umarım hemen hamile kalırız hepimiz.:)

S.a arkadaslar bir yildir bu siteye uyeyim ekimde 2.dusukden dolayi kurtaj oldum.kalp atislari basliyor ve duruyor.diyecegim su 1.ekim kurtaj adetim daha 18 aralikda oldum cok sancili ve agrili 3.gun azaldi ve 4.gun temizdim.onumuzdeki ay ne zaman adet olacagimi bilemeden kac gun adet dongum bilmiyorum yumurtlamam. Yinede adetden 14.gun mu olur sizce de?

KIZLAR BENDE GECEN SENE KURTAJ OLMUSTUM KALP ATISI OLMADIGI ICIN TAM 6 AY SONRA TEKRAR HAMILE KALDIM DOKTORLAR 3 AY KORUNUN DIYORLAR AMA BEN KANAMAM BITINCE BIRAKTIM KORUNMAYI 6 AY SONRA HAMILE KALDIM SUAN 7 AYLIK OLDUK 2 AY KALDI DOGUMUMA BIR OGLUM OLUCAK ALLAHIN IZNIYLE ALLAH HERKESE VERSIN UMIDINIZI YITIRMEYIN DUA EDIN BOL BOL :)

S.a arkadaslar bir yildir bu siteye uyeyim ekimde 2.dusukden dolayi kurtaj oldum.kalp atislari basliyor ve duruyor.diyecegim su 1.ekim kurtaj adetim daha 18 aralikda oldum cok sancili ve agrili 3.gun azaldi ve 4.gun temizdim.onumuzdeki ay ne zaman adet olacagimi bilemeden kac gun adet dongum bilmiyorum yumurtlamam. Yinede adetden 14.gun mu olur sizce de?

CNM OVULASYON TESTI VAR ECZANEDE SATILIYOR ONU AL BEN ONUNLA HAMILE KALDIM :)

ZARARI YOK DENILEN ILACIN BILE BIRAZ DA OLSA ANNE KARNINDAKİ BEBEGE ZARARI VAR CNM ÇOK AŞIRI ZORDA KALMAYINCA PAROL DAHI ICMENI TAVSIYE ETMEM ŞAHSEN BEN KENDIM O KDR BULANTIYI BAS DONMESINI CEKTIM AMA DOKTORUM VERDIGI ILACLARI ICMEDIM BEBEGIMI DUSUNDUM BEN ICMEM AMA TERCIH SENIN

ZARARI YOK DENILEN ILACIN BILE BIRAZ DA OLSA ANNE KARNINDAKİ BEBEGE ZARARI VAR CNM ÇOK AŞIRI ZORDA KALMAYINCA PAROL DAHI ICMENI TAVSIYE ETMEM ŞAHSEN BEN KENDIM O KDR BULANTIYI BAS DONMESINI CEKTIM AMA DOKTORUM VERDIGI ILACLARI ICMEDIM BEBEGIMI DUSUNDUM BEN ICMEM AMA TERCIH SENIN
Bende kurtajdan sonra ilac kullanmadim hata mi ettim acaba diye dusunuyodum valla

mrb arkadaslar bende bu deneyimi yasayanlardanim.yasanak istemezdim tabi ama kaderimizde varmis.benimde 12 haftalik bebegimin kalbi durdugu icin 7 ocak ta kurtaj ile aldilar.iki hafta olmus kalbi durali benden kanama dahi gelmesigi icin hersey yolunda dierek mutlu mesut gittim kontrole ama aci gercekle karsilastim.Herseyde vardir bir hayir dedim kendimi a vuttum elimizden bisey gelmio.3,5 yillik evliyim olmuyodudu normal yolla bebegim.ilk negatif tup bebek denememin arkasindan hic adet gormeden normal yolla gelen minik misafirimdi o benim...3 aylik bi mutluluk yasatti bana.simdi kanamalarim hala devam edio.bi uc aya rahim.tiparlansin tekrar denemelere devam edicez ins.Rabbim saglikla hayirlisiyla benim gibi evlat bekleyenlere nasip etsin ins.

mrb arkadaslar bende bu deneyimi yasayanlardanim.yasanak istemezdim tabi ama kaderimizde varmis.benimde 12 haftalik bebegimin kalbi durdugu icin 7 ocak ta kurtaj ile aldilar.iki hafta olmus kalbi durali benden kanama dahi gelmesigi icin hersey yolunda dierek mutlu mesut gittim kontrole ama aci gercekle karsilastim.Herseyde vardir bir hayir dedim kendimi a vuttum elimizden bisey gelmio.3,5 yillik evliyim olmuyodudu normal yolla bebegim.ilk negatif tup bebek denememin arkasindan hic adet gormeden normal yolla gelen minik misafirimdi o benim...3 aylik bi mutluluk yasatti bana.simdi kanamalarim hala devam edio.bi uc aya rahim.tiparlansin tekrar denemelere devam edicez ins.Rabbim saglikla hayirlisiyla benim gibi evlat bekleyenlere nasip etsin ins.
Canim yapisiklik vs oldumu bende korkuyorum oyle bisey oldu mu acaba diye 3.adetimden Sonra kanamalarim azalmaya başladı

Canim yapisiklik vs oldumu bende korkuyorum oyle bisey oldu mu acaba diye 3.adetimden Sonra kanamalarim azalmaya başladı
Allah korusun insaallah oyle.dedigin gibi bi skinti ile.karsilasmam benim.daha cpk yeni ve kan.ilaci kullaniyorum.biras zaman gecsin oyle.iontrole gidicem yani bidahaki periyoda kadar biras olsun rahim kendini toparlamis olur.bekleyip gorucem bende regl zaten normalde 3gundu bnm hic fazla olmadi.suqnda zaten kanamalarim hala devam edio azar azar ..bakalim bi an once bu durumu atlatmak istiyirumm..

X