Kürtaj sonrası adet döngüsü??

kurmis

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
8.179
34
358
bir kaç yere yazdım ama cevap gelmedi..daha önceden düşük yapanlara sormak istiyorum.düşükten sonra kürtaj oldum,ve üzerinden bir adet geçti,şimdi sıra ikincide. eski yani düşükten önceki adet döngüsü aynen devam ediyor mu yoksa farklılaşma olabiliyor mu?eğer aynıysa benim bugün olmam gerekiyordu..Ah ya insan hemen umutlanıveriyor.. bilenler cevap verebilirse cok sevinirim...

canım bende kürtaj oldum ama ilk adetimi henüz olmadım. dr.um bu konuda bana ilk 1-2 ay daha önceki reglime göre az veya düzensiz olabileceğini söyledi. seninde henüz gecikmemiş sayılır. geç de olabilirsin.siz korunmuyormuydnuz kiCADIARZU

canım bende kürtaj oldum ama ilk adetimi henüz olmadım. dr.um bu konuda bana ilk 1-2 ay daha önceki reglime göre az veya düzensiz olabileceğini söyledi. seninde henüz gecikmemiş sayılır. geç de olabilirsin.siz korunmuyormuydnuz kiCADIARZU

saolsun doktorum bana tek kelime söylemdi kürtajdan sonra. gece yarısıydı,çekip gitmiş.ilk bir ayı bile ben internetten okudum korunayım diye. zaten zor bir düşük olmamıştı,9. haftanın başıydı. sonra korunmadık..

canım ben kürtaj olalı 4 ay oldu eskiden 28 günde adet olurdum ama şu dört aydır 31 günde adet oluyorum umarım işine yarar

ben 3 ay korundum 4.ayda istedim ama olmadı bakalım bu aya ne olacak allah isteyen herkeze bebek sahibi yapsın

canım ben kürtaj olalı 4 ay oldu eskiden 28 günde adet olurdum ama şu dört aydır 31 günde adet oluyorum umarım işine yarar

Düzeni değişiyor yani insanın. teşekkür ederim. cok da umutlanmamak lazım yani:1no2:

kızlar endişeliyim!!!

kürtajdan sonraki ilk adetim tam 30. günde geldi.Fakat 2.si 1 hafta önce(23 mart) gelmesi gerekirken gelmedi hala.Bu 2. adetimde neden gecikme oldu bu kadar! bilgisi olan? yada benim gibi 2. si geciken varmı yaa? çok endişeliyim..hamilede değilim..idrar testleri negatif çıkıyo..(idrarın yanılma payını bilmiyorum tabi)

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

benim de aynı durum oldu. tam 30. gün geldi ilk adetim. normalde 25. günde olurdum.en fazla bir gün sekerdi.cok erken dönemse test yanılabiliyor. bence 2-3 gün bekle tekrarla testi canıma.s.

arkadaşlar bende 22 şubatta düşük yaptım ama daha hala adt görmedim bu gün 35. gün ve hiç adet belirtisi yok çok uzamadı mı sizce de:sm_confused:

arkadaşlar bende 18 martta kürtaj oldum çocuk cansızdı 7 gün az bir kanamam oldu 4 gün hiç olmadı ve 2 gündürde sürekli lekeler geliyor normal mi sizce? çok teşekkürler...

arkadaşlar bende 18 martta kürtaj oldum çocuk cansızdı 7 gün az bir kanamam oldu 4 gün hiç olmadı ve 2 gündürde sürekli lekeler geliyor normal mi sizce? çok teşekkürler...

canım ben sana diğer topikte cevap yazmıştı ama........

arkadaslar ben 17 ocakta düşük yaptım kürtajla alındı sonrasında 45 gun kadar adet olmadım adet oldğumda ise hafif leke şeklinde ve cok az geldi..doktora gittim çok fazla stres yaptığım için 2 tane 4cm..kist oluşmuş yani yumurta çatlamamış bunun üzerine doktor primolut verdi 10 gun kullan dedi 2-3 gun içinde adet olucaksın dedi evet dun adet oldum feci sancım ve kanamamda var yani kürtajdan onceki adetlerim gibi biraz daha fazla...acaba o çatlamayan kiste donuşen yumurtalardamı çatladı ..??? inşallah onlardanda kurtulurum ...doktor bu ilaçla gecer dedi..adetten sonra tekrar kontrole cağırdı...arkadaslar eğer kurtajdan sonra adetiniz gelmiyorsa ya da az geliyorsa mutlaka ama mutlaka doktora gidinki ilaçla halledilebilsin...lütfen korkmayın ve gidin...çocuk sahibi olmak istiyorsak mecburuz...

gittim bugün doktora...farlutal verdi..10 gün sonra gel dedi..eğer hala gelmezse adetim,,rahim tıkanıklığından şüphelencekmiş...eğer öyle bir şey varsa ultrasonla bakıcak,sonrada rahim ağzını hafif genişleticekmişsenağlamasenağlama

lütfen adetim gelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllsenağlamasenağlama

canım doktorun vajinal muayene yapmadımı ozaman anlardı ne olduğunu.doktorum önce elle muayene yaptı sonrada ultrasonla baktı çok canım acıdı :1shok:ama neyseki tıkanıklık yokmuşşşa.s

ben de 32 gün önce düşük sonrası kürtaj oldum ama hala adet olmadım _ki benim adet dönemlerim 28 gün de bir ve çok düzenliydi_ ayrıca hiç bir belirti de yok.. 1 hafta daha bekleyip dr.la konuşçam.. umarım bi sorun yoktur..

Sevgili BHK kürtajdan sonra rahim içi kazınmış olacağı için yeni adet beklenenden farklı zamanda gelecektir. Burada önemli olan ilk adet gelmeden önce de yumurtlama olabileceğinden gebe kalınabileceğidir. Sevgilerimle, geçmiş olsun.

Merhaba arkadaşlar ben de 21 mayısta düşğk ve ardından kürtaj oldum. 2 hafta sonra hcg değerimin düşmediği anlaşıldı kısacası hala hamile görnüyodum. Bunun üzerine hemen 2. bir kürtaj yaptılar ve parça aldılar. Mol gebeliğinden şüpheleniyodu neyseki yokmuş. 2. kürtajımı 6 haziranda yaptılar üzerinden 38 gün geçince regli olmadım diye doktora gittim. Bana fartural adında bir ilça verdi. O ilacıda kullandım üzerinden 10 gün geçti hala regli olamadım. Yani 2. kürtajın üzerinden tammm 55 gün geçti hala regli olamadım. Bugün tekrar doktora gittim vajinal muayenede herşey normal olmalısın dedi. Kan verdim. Hormon düzeylerine bakacaklarmış. Saat 17:00 de onları almaya gidicez eşimle lütfen benim için dua edin ve benim durumum da olanlar paylaşsın şimdiden teşekkürler

Back