Merhaba arkadaşlar iki tane gebeliğim oldu ikisi de 6. Haftada bebeğimin kalp atışı durduğu için kürtaj ile sonlandırıldı ilk kürtajdan sonra bir sıkıntı yaşamadım 2. Kürtajımı 6 ocakta oldum ve 10 şubatta ilk reglimi oldum fakat şuan 2. Reglimi olamıyorum bir kaç gündür kahverengi leke var çok az miktarda bu gün gebelik testi yaptım sonuç negatif adet belirtileri de yok bu durumu yaşayan arkadaşlarım cevap verirse sonucunu yazarsa çok mutlu olurum
Merhaba arkadaşlar iki tane gebeliğim oldu ikisi de 6. Haftada bebeğimin kalp atışı durduğu için kürtaj ile sonlandırıldı ilk kürtajdan sonra bir sıkıntı yaşamadım 2. Kürtajımı 6 ocakta oldum ve 10 şubatta ilk reglimi oldum fakat şuan 2. Reglimi olamıyorum bir kaç gündür kahverengi leke var çok az miktarda bu gün gebelik testi yaptım sonuç negatif adet belirtileri de yok bu durumu yaşayan arkadaşlarım cevap verirse sonucunu yazarsa çok mutlu olurum
Şuan araştırma aşamasında kalp atışı neden duruyor genetik testler vs bir tanesi çıktı iki genimde kanda pıhtılaşma var büyük ihtimalle ondan kaynaklı ama doktorlar diğer test sonuçlarını görmeden bir şey demiyor reglim için de ilk reglim normale göre biraz yoğun olmuştu şimdi de tam tersi gıdım gıdım yani regli de denilemez sadece lavaboya gidince görüyorum sinirlerim bozuldu oruç tutuyorum kabul oluyor mu olmuyor mu gebelik mi var yok mu aklımda bir sürü soru yinede başka çarem yok bir iki gün daha bekleyeceğim ama mutlaka bir kadın doğum dr görüşeceğim yanıtınız için teşekkür ederim