Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanpıhtısı demek yakın zamanda düşürürsün endişe etme bendede vardıKürtaj sonrası 13mm hematom gorunmu vardır ne demek tekrar kürtaj olabilirmisim
Doktor kurtaj olman gerekebilir dedi ama ve şuan hiç kangelmiyor bir hafta oldu kürtaj olaliKanpıhtısı demek yakın zamanda düşürürsün endişe etme bendede vardı
Pıhtı olusmus veya kalmis içerde. Bende yaşadım doktorum lokal anestezi ile almakta israr etti 1-2 dk için narkoz almani istemiyorum kurtaja gerek kalmasin bidaha dedi. Oylede yaptik canim yandi tabi ama 2 dk sürdü sürmedi lokali kabul etmeseydim kürtaj prosedürü uygulanacaktıKürtaj sonrası 13mm hematom gorunmu vardır ne demek tekrar kürtaj olabilirmisim
Benim iğneden. Biel aklım.cikiyor inşallah kendi düşer dusuyormu ki öyle kolay bilmiyorum da bu doktor hatası değil o zaman dimiPıhtı olusmus veya kalmis içerde. Bende yaşadım doktorum lokal anestezi ile almakta israr etti 1-2 dk için narkoz almani istemiyorum kurtaja gerek kalmasin bidaha dedi. Oylede yaptik canim yandi tabi ama 2 dk sürdü sürmedi lokali kabul etmeseydim kürtaj prosedürü uygulanacaktı
Doktor hatasi olacağını sanmıyorum çünkü pihti kalmış neticede islemden snra kanamamiz oluyor kanama surecini doktor ne kadar kontrol edebilir ki. Yani en azindan ben doktoruma çok guveniyorum alaninda uzman bir prof. Kendi kendine duser mi bilmiyorum ama benim betam sifirmaladigi ve 50gun gecmesine ragmen hala adet olamadigim icin hoca almak istedi hemenBenim iğneden. Biel aklım.cikiyor inşallah kendi düşer dusuyormu ki öyle kolay bilmiyorum da bu doktor hatası değil o zaman dimi
Hı benim kürtaj olalı şuan bir hafta oldu ama kanama yok normal reglim bu şekilde sürüyor perinatolog bana içerde bir gölgelik var dedi pıhtı yad agebelik kesesi tarzı bişey demediDoktor hatasi olacağını sanmıyorum çünkü pihti kalmış neticede islemden snra kanamamiz oluyor kanama surecini doktor ne kadar kontrol edebilir ki. Yani en azindan ben doktoruma çok guveniyorum alaninda uzman bir prof. Kendi kendine duser mi bilmiyorum ama benim betam sifirmaladigi ve 50gun gecmesine ragmen hala adet olamadigim icin hoca almak istedi hemen
Zaten ilk adet kanan bittikten sonra 1 ay icinde oluyor genelde. Bence kürtajın 20. Günü falan bi kontrole git kanaman bitince belkide pıhtı ve yoktur rahim toparlansin oyle baktirHı benim kürtaj olalı şuan bir hafta oldu ama kanama yok normal reglim bu şekilde sürüyor perinatolog bana içerde bir gölgelik var dedi pıhtı yad agebelik kesesi tarzı bişey demedi
Tam bir hafta oldu doktor haftaya gel dedi 40000 beta idi cuma günü 13200 düşmüştü haftaya gelmemi söylediZaten ilk adet kanan bittikten sonra 1 ay icinde oluyor genelde. Bence kürtajın 20. Günü falan bi kontrole git kanaman bitince belkide pıhtı ve yoktur rahim toparlansin oyle baktir
Şuan varolan bi pıhtı yok o zaman. Daha yeni zaten beta bile 0 olmamış. Kontrolunu bekleTam bir hafta oldu doktor haftaya gel dedi 40000 beta idi cuma günü 13200 düşmüştü haftaya gelmemi söyledi
Şuan varolan bi pıhtı yok o zaman. Daha yeni zaten beta bile 0 olmamış. Kontrolunu bekle
Tamam zaten kürtaj sonrasi 20 gune betanin sifirlamasi beklenir demisti doktorum bazı doktor 20 gune bazısı 2 haftaya cagiriyor kontrole. Ben hicbir sikinti yaşamadım pıhtı alındı 600 de kalmis olan betam sifirladi 1 haftaya..Evet beta şuan yüksek dedi doktor ama kendileri gel dedi kontrole sen ne zaman oldun sornasinda sıkıntın oldu mu
Yani şuan pıhti yada gebelik kalintisi varsa betam cok dusmeyecek ayriyeten kürtaj olursam tekrar o gün ilk olmuş gibi mi oluyor mesela yirmi gün sonra olsam kürtaj tekrar dan o zaman o gün ilk gün değil mi ben hemen gebelik istiyorum da o yüzden böyle sorun hemen çözülsün istiyorumTamam zaten kürtaj sonrasi 20 gune betanin sifirlamasi beklenir demisti doktorum bazı doktor 20 gune bazısı 2 haftaya cagiriyor kontrole. Ben hicbir sikinti yaşamadım pıhtı alındı 600 de kalmis olan betam sifirladi 1 haftaya..
devamindada 1 aya adet oldum
Kanamanın olmaması normal mi acabaHı benim kürtaj olalı şuan bir hafta oldu ama kanama yok normal reglim bu şekilde sürüyor perinatolog bana içerde bir gölgelik var dedi pıhtı yad agebelik kesesi tarzı bişey demedi
Kürtaj olursan ilk gbi mi olur bilemiyorum bende ilk günkü gbi oldu pıhtı alindiktan snra bidaha 1 ayi buldu adet olmam. Gebelik icin en uygun zaman 1 adet donemi beklemek. Endiseni anlıyorum ama suan pıhtı varmı yokmu o bile belli değil bu tur karisikliklari yasamamak için adetini bekle hamile kalmak için beta bi sifir olsunYani şuan pıhti yada gebelik kalintisi varsa betam cok dusmeyecek ayriyeten kürtaj olursam tekrar o gün ilk olmuş gibi mi oluyor mesela yirmi gün sonra olsam kürtaj tekrar dan o zaman o gün ilk gün değil mi ben hemen gebelik istiyorum da o yüzden böyle sorun hemen çözülsün istiyorum
Beta da bir aya sıfırlanıyor galiba doktor bir gölgelik var dedi pıhtı galiba gebelik kalintisi olsa söylerdiKürtaj olursan ilk gbi mi olur bilemiyorum bende ilk günkü gbi oldu pıhtı alindiktan snra bidaha 1 ayi buldu adet olmam. Gebelik icin en uygun zaman 1 adet donemi beklemek. Endiseni anlıyorum ama suan pıhtı varmı yokmu o bile belli değil bu tur karisikliklari yasamamak için adetini bekle hamile kalmak için beta bi sifir olsun
Bi sonraki gidisinde netleşirBeta da bir aya sıfırlanıyor galiba doktor bir gölgelik var dedi pıhtı galiba gebelik kalintisi olsa söylerdi