• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası tekrar ne zaman gebe kaldınız kızlar

Deniyoruz şuan zaten, reglime 5 gün var bakalım beyaz akintim olmus bugun mesela bilemiyorum ne anlama geliyor gebelik belirtisimi🤷‍♀️ pcos gebeliğe engel değil dedi doktorum direk bunu söyledi bana . Çok stresliyim sadece acayip hemde. Mesela ovulasyon testi kullanıyorum dedim sakın dedi sana stresten başka bisey getirmez dedi. Takviye , magnezyum, d3 vitamini ve troid olaci kullanıyorum suan.
Sonucunuzu merak ediyorum umarım pozitiftir. Pcos engel değil ben evlendikten bir ay sonra hamile kalmıştım. O da iki aylık kalbi durunca kürtaj oldum. Yani pcos engel değil. Sadece yumurtlama takibi zor oluyor adet düzensizliğiniz varsa. Eğer adet düzensizliğiniz yoksa zaten hiç korkmayın. Olur en yakın zamanda. Benim maalesef adet düzensizliğim var günüm belli değil.

Ben eylülde kürtaj oldum 28 gün önce regl oldum ve korunmayı yeni bıraktık. İlk defa bu ay denicez. Ben birkaç test yaptırdım onların sonucunu bekledim. Sizler test yaptırdınız mı kızlar pıhtılaşma veya kromozom?
Bende yaptırmadım doktorum da herhangi bir şey demedi, umarım tekrarlamaz ama sonraki çoklu düşüklerde yapılıyor diye biliyorum birden fazla olursa. Yine de içiniz rahat eder iyi yapmışsınız

Ben eylülde kürtaj oldum 28 gün önce regl oldum ve korunmayı yeni bıraktık. İlk defa bu ay denicez. Ben birkaç test yaptırdım onların sonucunu bekledim. Sizler test yaptırdınız mı kızlar pıhtılaşma veya kromozom?
Yanlış yazmışım kızlar 28 gün sonra oldum. Ama 40 güne kadar normal diyorlar.

Back
X