K kirimin Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2016 17 0 1 15 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi kirimin #1 Daha dün kurtaj oldum. Çıktığımda her hangi bi kanamam olmadi çok az karın ağrım var ve bugün hala kanamam olmadi bir sorun olabilir mi? Birde dünden beri karnimda sanki kalp atiyor gibi hareket oluyor sanki kalbim gobegimde gibi
Daha dün kurtaj oldum. Çıktığımda her hangi bi kanamam olmadi çok az karın ağrım var ve bugün hala kanamam olmadi bir sorun olabilir mi? Birde dünden beri karnimda sanki kalp atiyor gibi hareket oluyor sanki kalbim gobegimde gibi
E endulus34 Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2009 4.793 2.819 173 İstanbul 15 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi kirimin #2 narkoz aldınmı,narkoz alıp başka ameliyat oldum,kalbım öle idi,narkoz yapar,kurtajdanmı bılemem,ama narkoz yapıyor,
narkoz aldınmı,narkoz alıp başka ameliyat oldum,kalbım öle idi,narkoz yapar,kurtajdanmı bılemem,ama narkoz yapıyor,
K kirimin Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2016 17 0 1 15 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi kirimin #3 endulus34 .!.: narkoz aldınmı,narkoz alıp başka ameliyat oldum,kalbım öle idi,narkoz yapar,kurtajdanmı bılemem,ama narkoz yapıyor, Genişletmek için tıkla... Evet canım genel anestezi uygulanarak yapıldı kurtaj demekki ondan içim rahatladı biraz :)
endulus34 .!.: narkoz aldınmı,narkoz alıp başka ameliyat oldum,kalbım öle idi,narkoz yapar,kurtajdanmı bılemem,ama narkoz yapıyor, Genişletmek için tıkla... Evet canım genel anestezi uygulanarak yapıldı kurtaj demekki ondan içim rahatladı biraz :)
E endulus34 Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2009 4.793 2.819 173 İstanbul 15 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi kirimin #4 kesınlıkle narkozdan,kolay değil,kalbı durdurup makineye bağlıyorlar,ölüm gibi birşey narkoz,kalbın çok atar,
kesınlıkle narkozdan,kolay değil,kalbı durdurup makineye bağlıyorlar,ölüm gibi birşey narkoz,kalbın çok atar,
K kirimin Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2016 17 0 1 15 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi kirimin #5 endulus34 .!.: kesınlıkle narkozdan,kolay değil,kalbı durdurup makineye bağlıyorlar,ölüm gibi birşey narkoz,kalbın çok atar, Genişletmek için tıkla... Böyle Karnım da sanki öyle atıyor. Gobegim tık tık hareket ediyor elimi koyuyorum gobegime sanki kalbimi oraya yerlestirmisler
endulus34 .!.: kesınlıkle narkozdan,kolay değil,kalbı durdurup makineye bağlıyorlar,ölüm gibi birşey narkoz,kalbın çok atar, Genişletmek için tıkla... Böyle Karnım da sanki öyle atıyor. Gobegim tık tık hareket ediyor elimi koyuyorum gobegime sanki kalbimi oraya yerlestirmisler
E endulus34 Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2009 4.793 2.819 173 İstanbul 15 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi kirimin #6 bird e benımki burnımdan ameliyat idi,düşünki soluk sorunuda var,kalbımle yaşadım,yoruluyodum hemen,yatmak istemıyordum,kalbımın atışı dınlememek için,
bird e benımki burnımdan ameliyat idi,düşünki soluk sorunuda var,kalbımle yaşadım,yoruluyodum hemen,yatmak istemıyordum,kalbımın atışı dınlememek için,
K kirimin Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2016 17 0 1 15 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi kirimin #7 endulus34 .!.: bird e benımki burnımdan ameliyat idi,düşünki soluk sorunuda var,kalbımle yaşadım,yoruluyodum hemen,yatmak istemıyordum,kalbımın atışı dınlememek için, Genişletmek için tıkla... Çok çok geçmiş olsun canım. . Kaç günde atlattin peki?
endulus34 .!.: bird e benımki burnımdan ameliyat idi,düşünki soluk sorunuda var,kalbımle yaşadım,yoruluyodum hemen,yatmak istemıyordum,kalbımın atışı dınlememek için, Genişletmek için tıkla... Çok çok geçmiş olsun canım. . Kaç günde atlattin peki?