Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa olmuyor mu merakımdan soruyorum yasal tanınan hakkı devlet hastanesi yapmıyor mu?Hayır tabiki
Anestezisiz mi?Olmalı ama olmuyor. Zorunlu kürtajlar yapılıyor. O da anestezisiz.
Böyle bir durum olduğu zaman kürtaj olmak istiyor musun diye soruyorlar zaten tam belli olsun o zaman dersin doktoraArkadaşlar söyle anlatayım ben hamile olduğumu bilmeden tarlusal kullandım doktora bunu söyledim doktor zihinsel engelli doğabilir dedi sadece bedenen bir sorun olursa bunu görür söyleriz dedi ve ben hasta doğucak çocuk benim sağlığımda iyi değil durumu nolur bilmiyorum
Evet anestezisiz. Birisi twitterde flood hazırlamıştı bununla ilgili. Kadınlarla ilgili her karar gibi bu da politik.Anestezisiz mi?
Üzüldüm şimdi…
Eğer ki bebekte bedenen bi sorun görülürse doktorların onayıyla sonlandırma yapılabiliyor.Arkadaşlar söyle anlatayım ben hamile olduğumu bilmeden tarlusal kullandım doktora bunu söyledim doktor zihinsel engelli doğabilir dedi sadece bedenen bir sorun olursa bunu görür söyleriz dedi ve ben hasta doğucak çocuk benim sağlığımda iyi değil durumu nolur bilmiyorum
Evet bedenen söylüyor fakat zihinsel engeli olabilirmiş bunu doğunca anlarsınız dediEğer ki bebekte bedenen bi sorun görülürse doktorların onayıyla sonlandırma yapılabiliyor.
Onun için bi sorun olup olmadıgını görmeyi bekleyeceksiniz
Siz bunu göze alamam diyorsanız özele gidip gebeliği sonlandırırsınız ama özelde olsa her hastane isteğe bağlı kürtaj yapmıyor. Zaten yasakEvet bedenen söylüyor fakat zihinsel engeli olabilirmiş bunu doğunca anlarsınız dedi![]()
Ne zaman oldunuz yakın zaman miydi pekiBen oldum keske özelde olsaydım
5,6 haftalık gebelikte bebeğin bedenen engeli görülüyor muymuş?Evet bedenen söylüyor fakat zihinsel engeli olabilirmiş bunu doğunca anlarsınız dedi![]()
İki yıl oldu nerdeyseNe zaman oldunuz yakın zaman miydi peki![]()
Hayır bedenen olursa ayrıntılı ultrason bekliycez sanırım 6 ay da oluyor o zamanda eli kolu oluşuyor yavrunun hangi anne dayanır ona5,6 haftalık gebelikte bebeğin bedenen engeli görülüyor muymuş?
İki yıl oldu nerdeyseNe zaman oldunuz yakın zaman miydi peki![]()
Allah sabır versin en kısa zamanda kucağınızi doldursun inşBen oldum keske özelde olsaydım tüp bebek denedik tuttu ama bos gebelik oldu 7 haftalıklıkken mecburi kürtaj oldum![]()
Ama takdiri ilahi bebeğe %100 bişey olcak diye kaide mi var. Hiçbir sorun olmazsa nolcak siz çoktan aldırmış olucaksınız. Ve kalbi oluşmaya başladıHayır bedenen olursa ayrıntılı ultrason bekliycez sanırım 6 ay da oluyor o zamanda eli kolu oluşuyor yavrunun hangi anne dayanır onaşuanda küçük daha eli kolu oluşmadı keşke şuan söylenebilse çok zor bi durum