Kürtaj oluyormu devlette

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay bende kullandım doktorum hiç bir sakınca yok dedi,tarnusal için devlet hastanesi kürtaj yapmaz

Bende hamile olduğumu bilmeden tarlusal kullanmıştım. Doktora söylediğimde zararı olmaz demişti. Olmadı da çok şükür oğlum 2 buçuk yaşında Bi sikinsiti yok. Sizinde olmaz inşallah öyle bir şey

Devlet hastanesi isteğe bağlı yapmıyor, zorunlu yapıyor. Özelde yaptırabilirsiniz

Kaç kutu içtiniz peki
Bir kutu verdi doktor,4tane falan içtim,bide 3tane antibiyotik aldım Allah'ın izniyle birşey olmayacaktır, 3 hafta sonra renkli ultrasonum var bekle beni ben de bir şey çıkmazsa sende de çıkmaz, saçma sapan kararlar vermeyin

Eczaneden aldık
Tamam torbacıdan alacak haliniz yok zaten eczaneden alacaksınız :) kendi kafanızdan mı 5 gün kullanılıp atılan ilacı 2 kutu kullandınız onu soruyorum?

Siz internette yazanlarla gidip tarlusalla çocuğu düşürmeye çalıştınız düşmedi dimi gelin açık konuşun? Şimdi kürtaj arıyorsunuz.

Evet kardeşim iki kutu aldım kullandım.
Çocuğu düşürmeye çalıştın tarlusalla ama planladığın gibi olmadı yani :) kafana göre biraz daha iş yapma, git adam gibi doktora. Devlette keyfi kürtaj yapılmaz , özele gideceksin. Bir daha da kafana göre ilaç alıp kullanmamayı öğrenirsin.

Beni kendinle karıştırdın herhalde örnek verdiğine göre insan gibi yaz şuraya terbiyesizlik Yapma.

Beni kendinle karıştırdın herhalde örnek verdiğine göre insan gibi yaz şuraya terbiyesizlik Yapma.
Ahahahahah tamam belli oldu derdin senin. Özele gideceksin canım o iş için. Benim bilincim yerinde bir sorunum varsa doktora gidiyorum, hamile kalmak istemiyorsam önlemimi alıyorum.

insaalah Allah yardımcımız olsun lütfen banada yazın durumu

Ahahahahah tamam belli oldu derdin senin. Özele gideceksin canım o iş için. Benim bilincim yerinde bir sorunum varsa doktora gidiyorum, hamile kalmak istemiyorsam önlemimi alıyorum.
Kardeşim kocan falan mı aldattı seni noldu ne bu sinir stres iyi misin burası zaten online bir yer ne soracaksam açık acik sorarım zaten ne diye lafı çevireyim psikolojin mi bozuk senin lütfen defol

Kardeşim kocan falan mı aldattı seni noldu ne bu sinir stres iyi misin burası zaten online bir yer ne soracaksam açık acik sorarım zaten ne diye lafı çevireyim psikolojin mi bozuk senin lütfen defol
Üslubunu takın önce, zaten şikayet ettim takınmak zorunda kalacaksın. Kendi kocanla veya neyinse artık onunla karıştırma herkesinkini :) bozuk psikolojin için de psikoloğa da randevu almayı unutma kürtajdan sonra. Hadi bye sana gerçekten doktora gitmiş olsan tarlusalın çocuk düşürmeye değil tutunmaya faydalı olduğunu söyler zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…