- 19 Şubat 2020
- 5.586
- 2.984
- 173
- 40
Ay bende kullandım doktorum hiç bir sakınca yok dedi,tarnusal için devlet hastanesi kürtaj yapmazArkadaşlar söyle anlatayım ben hamile olduğumu bilmeden tarlusal kullandım doktora bunu söyledim doktor zihinsel engelli doğabilir dedi sadece bedenen bir sorun olursa bunu görür söyleriz dedi ve ben hasta doğucak çocuk benim sağlığımda iyi değil durumu nolur bilmiyorum
Bende hamile olduğumu bilmeden tarlusal kullanmıştım. Doktora söylediğimde zararı olmaz demişti. Olmadı da çok şükür oğlum 2 buçuk yaşında Bi sikinsiti yok. Sizinde olmaz inşallah öyle bir şeyArkadaşlar söyle anlatayım ben hamile olduğumu bilmeden tarlusal kullandım doktora bunu söyledim doktor zihinsel engelli doğabilir dedi sadece bedenen bir sorun olursa bunu görür söyleriz dedi ve ben hasta doğucak çocuk benim sağlığımda iyi değil durumu nolur bilmiyorum
Kaç kutu içtiniz pekiAy bende kullandım doktorum hiç bir sakınca yok dedi,tarnusal için devlet hastanesi kürtaj yapmaz
Zaten geciken döngü başına 1 kutu içilir regl beklenir, siz kaç kutu içtiniz ki?Kaç kutu içtiniz peki
AminAllah sabır versin en kısa zamanda kucağınızi doldursun inş
2 kutu kullandım kist vardı bendeZaten geciken döngü başına 1 kutu içilir regl beklenir, siz kaç kutu içtiniz ki?
1 kutunun içinde de 4 5 tane yok mu zaten? 30 kapsüllük ilaç değil neticede.Zaten geciken döngü başına 1 kutu içilir regl beklenir, siz kaç kutu içtiniz ki?
Bir kutu verdi doktor,4tane falan içtim,bide 3tane antibiyotik aldım Allah'ın izniyle birşey olmayacaktır, 3 hafta sonra renkli ultrasonum var bekle beni ben de bir şey çıkmazsa sende de çıkmaz, saçma sapan kararlar vermeyinKaç kutu içtiniz peki
12 adet çıkıyor ama 5 gün kullanın ve kesip bekleyin deniyor. Ben de kullanmıştım bir defa.1 kutunun içinde de 4 5 tane yok mu zaten? 30 kapsüllük ilaç değil neticede.
2 kutu nasıl kullandınız ya doktor mu verdi onu? 5 gün kullanılıp adet sökülmesi beklenir.2 kutu kullandım kist vardı bende
Eczaneden aldık2 kutu nasıl kullandınız ya doktor mu verdi onu? 5 gün kullanılıp adet sökülmesi beklenir.
Tamam torbacıdan alacak haliniz yok zaten eczaneden alacaksınız :) kendi kafanızdan mı 5 gün kullanılıp atılan ilacı 2 kutu kullandınız onu soruyorum?Eczaneden aldık
Evet kardeşim iki kutu aldım kullandım.Tamam torbacıdan alacak haliniz yok zaten eczaneden alacaksınız :) kendi kafanızdan mı 5 gün kullanılıp atılan ilacı 2 kutu kullandınız onu soruyorum?
Çocuğu düşürmeye çalıştın tarlusalla ama planladığın gibi olmadı yani :) kafana göre biraz daha iş yapma, git adam gibi doktora. Devlette keyfi kürtaj yapılmaz , özele gideceksin. Bir daha da kafana göre ilaç alıp kullanmamayı öğrenirsin.Evet kardeşim iki kutu aldım kullandım.
Beni kendinle karıştırdın herhalde örnek verdiğine göre insan gibi yaz şuraya terbiyesizlik Yapma.Tamam torbacıdan alacak haliniz yok zaten eczaneden alacaksınız :) kendi kafanızdan mı 5 gün kullanılıp atılan ilacı 2 kutu kullandınız onu soruyorum?
Siz internette yazanlarla gidip tarlusalla çocuğu düşürmeye çalıştınız düşmedi dimi gelin açık konuşun? Şimdi kürtaj arıyorsunuz.
Ahahahahah tamam belli oldu derdin senin. Özele gideceksin canım o iş için. Benim bilincim yerinde bir sorunum varsa doktora gidiyorum, hamile kalmak istemiyorsam önlemimi alıyorum.Beni kendinle karıştırdın herhalde örnek verdiğine göre insan gibi yaz şuraya terbiyesizlik Yapma.
insaalah Allah yardımcımız olsun lütfen banada yazın durumuBir kutu verdi doktor,4tane falan içtim,bide 3tane antibiyotik aldım Allah'ın izniyle birşey olmayacaktır, 3 hafta sonra renkli ultrasonum var bekle beni ben de bir şey çıkmazsa sende de çıkmaz, saçma sapan kararlar vermeyin
Kardeşim kocan falan mı aldattı seni noldu ne bu sinir stres iyi misin burası zaten online bir yer ne soracaksam açık acik sorarım zaten ne diye lafı çevireyim psikolojin mi bozuk senin lütfen defolAhahahahah tamam belli oldu derdin senin. Özele gideceksin canım o iş için. Benim bilincim yerinde bir sorunum varsa doktora gidiyorum, hamile kalmak istemiyorsam önlemimi alıyorum.
Üslubunu takın önce, zaten şikayet ettim takınmak zorunda kalacaksın. Kendi kocanla veya neyinse artık onunla karıştırma herkesinkini :) bozuk psikolojin için de psikoloğa da randevu almayı unutma kürtajdan sonra. Hadi bye sanaKardeşim kocan falan mı aldattı seni noldu ne bu sinir stres iyi misin burası zaten online bir yer ne soracaksam açık acik sorarım zaten ne diye lafı çevireyim psikolojin mi bozuk senin lütfen defol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?