Kürtaj olup sonradan hamile kalanlar lütfen?

Bu arada sen kasım da kürtaj oldum demişsin ikinci bebişte değildir inş

Kürtaj dan sonra 40. Gün adet oldum, bidaha olmadım hamile kaldım
Kürtaj sonrası 40 gün kanama mı oldu yanı amaninnn benim çok yeni daha kanama adet kanaması gibi hala az az kahve rengi gibi birşey ay hadi inş ben de hemen kalırım sağlıklı geçer bu sefer peki sen Doğum yaptın mı kürtaj sonrası hamilelik hep stresli olur diye düşünüyorum

Hic umudunu kaybetme.veren de Allah alan da Allah.olacak yine.kürtaj olduktan sonra daha kolay kalirsin.bu sürecte kendine iyi bak.kendini bebek gibi besle.düsünme gideni.
Dr bana bastira bastira 3 ay korun dedi.ama ben hic dinlemedim.kürtajdan 8 gun gecti.ben basladim calismaya.ancak 3.ayda tuttu.doktoru dinlesem en az 6 7 ay olmicaktı.zaten ha deyince olmuyor ki.
Bu arada sen kasım da kürtaj oldum demişsin ikinci bebişte
değildir inş
Ilk bebegimdi canim.
Simdi ikinciye hamileyim.ama korku bitmiyor.dra gittim bugün.kan sulandirici yazmicakmisiniz dedim.1 tane kaybetmissin niye yazim dedi.

Yok kürtaj sonrası kanamam az oldu 3-4 güne bitti sonra 40. Gün adet oldum, korunmadımda hemen hamile kaldım, ozamana kadar 1 yıldır çocuk deniyorduk hemen olmadı işte sonra dediğim gibi hamşle kaldım , doğurdum şimdi tekrar hamileyim

Valla öyle korkuyorum ki kendimi sıcak türüyorum banyo yapmadım korkudan düşün dışarıya bile çıkmıyorum yeterli bu 10 günü atlatayım diyorum ilişki için de nedenle korkuyorum sancı canım acıyacakmış gibi geliyor benim kadın Doğumda çalışan ark hiç korunma fark etmiyor demişti şuan iyiylemeyi bekliyorum senin de inş inş bir sıkkntı yaşamadan 9 ay biter bebişini alırsın kucağına valla ben gidip kan pıhtılaşmasına bakmak istiyorum sen bi başka doktora da görün bence hiç korkma sıkıntı olur diye deil tebbir al sadece

Allahım sana bağışlasın Bebişlerini isteyen herkese nasip etsin sağlıklı gebelik

Canim.kendini sıcak tut.banyo yapmanda sakinca yok.sadece kuvette yapma.zaten 10.güne kalmdan kanama lekede kesilir.
Iliskiyi de kendini ne zaman hazir hissediyorsan o zaman yap.cok ta uzaklasma esinden.bazen faydasi olur sey yapmanin:)
Ben kan pihtilasmasi testi yaptirmadim.
Bu persembe de ozel hastaneye gidecem.2 doktorla devam etmeyi düsünüyorum.

Çok saçma geliyor ikinci düşük olursa yaparız diyip başından savuyorlar iyi de ben okadar stresi yaşayacam sonra test yapacam mantıksız geliyor bana inş öyle birşey yoktur sen de sıkma canını kaç haftalık bebiş

Şuan elevit kullanıyorum vitamin
Canim ikinci hamileliginde kan sulandirici igne coraspirin yada bebe aspirini kullandin mi.
Benimde ilk bebis kurtaj oldu.
Simdi ikinciye hamileyim.4+6 bugün.
Dra kan sukandirici verecekmisiniz dedim yok dedi.korkuyorum.
Bende son 3 4 gundür bebe aspirini iciyorum.

4+6 haftalik canim.bugün keseyi gördük.
Bunu da kaybetmek istemiyorum.4 yilik evliyim.yasim 29 oldu.
Korkuyorum.bu bebege bile korkudan tam anlamiyla sevinemedim.ya bisey olursa diye dusün babam dusün.

4+6 haftalik canim.bugün keseyi gördük.
Bunu da kaybetmek istemiyorum.4 yilik evliyim.yasim 29 oldu.
Korkuyorum.bu bebege bile korkudan tam anlamiyla sevinemedim.ya bisey olursa diye dusün babam dusün.
Cnm benim de yaşım çok genç deil 32 ben de aynen senin gibi korkuyorum işte ikinciye nasıl olur diye ama bence iyi dr gidersen o seni yönlendirir nerde yaşıyorsun

Bitlisin bi ilcesinde yasiyorum canim.
Anladım cnm senin şehirde bir doktor bulman lazım ozaman annem Bitlisli geldim mir kaç kez küçük çok güzel bir yer ben de araştırıyorum iyi riskli gebelik takibi yapacak bir dr olmalı zaten her halükarda paramız gidiyor bari iyi bir de olsun ki içimizi rahatlatsın benim salak dr hiç yorum bile yapmıyordu kalp atışını duyurduğu gün saniye bile sürmedi dinlememiz kapattı hemen ben kaç defa nasıl geneliğim dediğim halde en son iyi dedi belki o gün belliydi kötü şeyler olacağı ama bana hiç birşey söylemedi o nedenle iyi seç yüreğini ferah tut inş çok güzel geçer

İlk düşük/kürtaj normal görüyoruz herhangi bi ilaç vermiyorum demişti hiç birşey kullanmadım ben

Canim tatvanda can hastanesi var.orda 2 doktor var.ikisine de gidecem.bakalim.onlar ne dicek.
Senin doktor da ilgisizmis.nefret ediyorum öyle doktorlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…