• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj olup sonradan hamile kalanlar lütfen?

Gizemtkdmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2018
1.291
641
73
Merhabalar 8+1 günlükken bebeğin kalbi durdu 3 gün önce kürtajla alındı şimdi sorularım olacak size tecrübelerinize ihtiyacım var..öncelikle kasık ve bel ağrışarınız kaç gün sürdü benim hala devam ediyor ve kürtaj olduktan kaç ay sonra hamile kalındı kafamda deli sorular yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü psikolojim alt üst oldu :((

Benim kürtajdan sonra 1 ay kasık ağrım oldu 1 ay sonra kontürole gittim Dr rahim toparlanmış çocuk yapabilirsin dedi ama ben kendimi hazır hissetmiyordum 5 ay korunduk korunmayı buraktığım ilk ayda hamile kaldım şimdi 16 haftalık hamileyim Allah sağ salim kucağıma almayı nasip eder inşallah hala korkuyorum bi şey olcak diye bazen ayda iki kere Dr gidiyorum kalp atışlarını duymak için kafama takıp duruyorum malesef doğuma kadar da bu korkuyla yaşayacağım sanırım

Benim kürtajdan sonra 1 ay kasık ağrım oldu 1 ay sonra kontürole gittim Dr rahim toparlanmış çocuk yapabilirsin dedi ama ben kendimi hazır hissetmiyordum 5 ay korunduk korunmayı buraktığım ilk ayda hamile kaldım şimdi 16 haftalık hamileyim Allah sağ salim kucağıma almayı nasip eder inşallah hala korkuyorum bi şey olcak diye bazen ayda iki kere Dr gidiyorum kalp atışlarını duymak için kafama takıp duruyorum malesef doğuma kadar da bu korkuyla yaşayacağım sanırım
Çok teşekkür ederim ben de 3 gün oldu olalı acayip bir kasık ağrısı var ve korkularım da var birşey mi oldu diye psikolojim bozuldu resmen Allah sana bir daha göstermesin inş herşey yolunda gider ben de ikinciye korkuyorum nasıl geçecek diye aynısını Yaşar mıyım diye rabbim bize sağlık versin

Amin inşallah canım daha çok yeni olmuş kürtaj olalı zamanla geçer umarım kendini oyalıyacak şeylerle uğraş ben öğle yapmıştım Benim bu hamileliyim dede düşük tehlilem var sürekli panik halindeyim Dr stres yapma dedi bide yatıyorum sürekli evde bi şeylerle uğraşıp kendimi oyalıyorum örgü örüyorum iyi geliyor :)))

Amin inşallah canım daha çok yeni olmuş kürtaj olalı zamanla geçer umarım kendini oyalıyacak şeylerle uğraş ben öğle yapmıştım Benim bu hamileliyim dede düşük tehlilem var sürekli panik halindeyim Dr stres yapma dedi bide yatıyorum sürekli evde bi şeylerle uğraşıp kendimi oyalıyorum örgü örüyorum iyi geliyor :)))
Valla ilk gebeliğimdi çok fazla rahattım herkes niye bu kadar atiksin diyorlardı hiç durmuyor ağır kaldırma desen temizlik desen hepsini yaptım bile bile hemde kaybedince keşke diyorsun ama iş işten geçiyor şimdi de kendi sağlığıma endişeliyim kürtaj yapıldığı yer çok steril değildi ama bunu o anda gördüm geri dönemedim hiç bir uğraşım yok o nedenle sürekli bakıyorum napabilirim diye sen kaç gün sonra banyo yapmıştın kürtaj sonrası

Valla ilk gebeliğimdi çok fazla rahattım herkes niye bu kadar atiksin diyorlardı hiç durmuyor ağır kaldırma desen temizlik desen hepsini yaptım bile bile hemde kaybedince keşke diyorsun ama iş işten geçiyor şimdi de kendi sağlığıma endişeliyim kürtaj yapıldığı yer çok steril değildi ama bunu o anda gördüm geri dönemedim hiç bir uğraşım yok o nedenle sürekli bakıyorum napabilirim diye sen kaç gün sonra banyo yapmıştın kürtaj sonrası
Kürtajdan birkac saat sonra eve gelince dus aldim ben. Hic bir sey olmadi.

Ben kürtaj olmuş bi gece hastanede yattım akşam hemşire banyo yapabilirsin dedi eve gelim iki gün sonra yaptım çünkü çok kanama olduğu için ancak 2 gün bekleye bildim

Ben kürtaj olmuş bi gece hastanede yattım akşam hemşire banyo yapabilirsin dedi eve gelim iki gün sonra yaptım çünkü çok kanama olduğu için ancak 2 gün bekleye bildim
Valla ben bilemedim diye yapmadım bugün yapacam artık Benim bildiğim de rahim 10 gümde toparlıyor küçülmeye başlıyor kafam karışık hem korkuyorum bir daha gebelikten hem istiyorum ne bileyim ya Allah sağlıklı evlatlar versin bize sana da bir daha yaşatmasın inş

Kızlar benim de ilk gebeliğim düşükle sonlandı. Ağrılarım ve kanamam oldu kürtajdan sonra.Dr 3 ay beklememizi soyledi rahmin toparlanması için. Kürtaj dan 6 ay sonra gebe kaldım tekrar.Sukurler olsun sağlıkla aldım kızımı kucağıma.Simdi 2,5 yasinda.Uzulmeyin herşey çok daha güzel olacak sizin icinde.

Kızlar benim de ilk gebeliğim düşükle sonlandı. Ağrılarım ve kanamam oldu kürtajdan sonra.Dr 3 ay beklememizi soyledi rahmin toparlanması için. Kürtaj dan 6 ay sonra gebe kaldım tekrar.Sukurler olsun sağlıkla aldım kızımı kucağıma.Simdi 2,5 yasinda.Uzulmeyin herşey çok daha güzel olacak sizin icinde.
Ayy Allah razı olsun böyle görünce birilerini umutlarım tekrar yeşeriyor ne bileyim başına gelmeyene kadar bilemiyorsun böyle şeyleri rabbim her isteyene sağlıklı evlatlar nasip etsin

Merhaba canim.oncelikle gecmis olsun.Rabbim çocuğunu korusun bi daha yasatmasin.
Sana bi sorum var.dr ikinciye hamile kaldiginda bi önlem alalim dedi mi yada herhangi bi ilac kan sulandirici verdi mi?

Merhaba canim.dr ikinciye hamile kaldiginda bi ilaç yada kan sulandirici bisey verdi mi?herhangi bisey kullaniyormusun?

Gecmis olsun canim uzulme hepsi geciyor inanki unutulmuyor ama acisi geciyor.benim iki dusugum var 1.ile 2.arasinda bir yil var.bunun alti yedi ayinda denemisizdir.bu ucuncu gebeligim alti ay sonra gebe kaldim.kan sulandirici igne kullaniyrm.sukur bu aylara geldim ilk defa Allah tamamina erdirir insaallah...sizlere ve isteyen herkese nasip etsin Rabbim.bu acilar da gunahlarimiza kefaret olsun.dun gibi cektigim acilar...ama bakinca iki yil gecmis ustunden ilkinin

Gecmis olsun canim uzulme hepsi geciyor inanki unutulmuyor ama acisi geciyor.benim iki dusugum var 1.ile 2.arasinda bir yil var.bunun alti yedi ayinda denemisizdir.bu ucuncu gebeligim alti ay sonra gebe kaldim.kan sulandirici igne kullaniyrm.sukur bu aylara geldim ilk defa Allah tamamina erdirir insaallah...sizlere ve isteyen herkese nasip etsin Rabbim.bu acilar da gunahlarimiza kefaret olsun.dun gibi cektigim acilar...ama bakinca iki yil gecmis ustunden ilkinin
Çok saol cnm ya İnan şimdi söyledim bunların yaşamamızında bir sebebi var hepsi tecrübe iyi yada kötü ben çok rahat bir gebeydim hoplayıp zıplayan kimseyi dinlemeyen ağır iş yapan bu oldu ya aklım şimdi başıma geldi rabbim bebeğini korusun inş sağ Salim kucağına alırsın onu kucağına aldığında yaşadığın her acı geçmiş olacak inş

Baya olmuş yine senin peki benim gibi ağırlarım çok oldu mu ben günlerdir ağrı çekiyorum
Kürtajin oldugu günlerde ağri kesici aliyordum agrim olmuyordu.ama bikaz kere almadim.baktim.duramiyorum devam ettim agru kesiciye.
Ama ilk adetim hem fazlaydi hemde daha çok ağrılı gecmisti.göbegimin alti ve belim ćok agridi.
Ikinci adetimde agri kalmadi.
Ücüncuye kalmadan hamis kaldim.hamilelik belirtisi agrisi bile olmadi.o kadar rahattim yani.
Uzme kendini hersey gececek.yeniden anne olacaksin.

Baya olmuş yine s
Kürtajin oldugu günlerde ağri kesici aliyordum agrim olmuyordu.ama bikaz kere almadim.baktim.duramiyorum devam ettim agru kesiciye.
Ama ilk adetim hem fazlaydi hemde daha çok ağrılı gecmisti.göbegimin alti ve belim ćok agridi.
Ikinci adetimde agri kalmadi.
Ücüncuye kalmadan hamis kaldim.hamilelik belirtisi agrisi bile olmadi.o kadar rahattim yani.
Uzme kendini hersey gececek.yeniden anne olacaksin.
İnş cnm inş çok Umutluydum birden kaybettim umudumu psikolojik açıdan da alt üst oldum her şerde bir hayır vardır diyip avutuyorum kendimi güzel sağlıklı bir hamilelik geçirmek çok zor oldu artık bu zaman da..peki 3 ay korundun mu?bana doktor birşey demedi zaten doğru dürüst göremedim bile soru sormak için haftaya gidecem. İnş öğrenirim herşeyi tek isteğim şuan eski sağlığımı geri kazanıp hamile kalmak

Back