• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj olucam doktor tavsiyesine ihtiyacım var!

wtchpurple

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2013
3
0
6
34
İstanbul
Merhaba Arkadaş,
Siteyi iyi kullanamayı bilmiyorum. Umarım birilerinden cevap albilirim. Cuma günü Dr.Burcu Arslan Bakırköyden randevu aldım. Doktor hakkında bilgisi olan var mı? LÜtfen yazın, ilk kez kürtaj olucam.

Merhaba Arkadaş,
Siteyi iyi kullanamayı bilmiyorum. Umarım birilerinden cevap albilirim. Cuma günü Dr.Burcu Arslan Bakırköyden randevu aldım. Doktor hakkında bilgisi olan var mı? LÜtfen yazın, ilk kez kürtaj olucam.
yazdığınız doktor hakkında bir bilgim yok, eğer bütçeniz yeterse prof. dr. süleyman engin akhan ı öneririm.

Merhaba Arkadaş,

İncirli de Dr. Ferhat Uysal var. Gitmiştim tavsiye ederim.. Hiç bi sorunumda olmadı sonrasında.

abacıoğlu tıp merkezini tavsiye ederim bu konuda. Birçok arkadaşımı yönlendirdim hepsi çok memnun. İşlem sonrasında da 24 saat doktorunuza kendi özel numarasından ulaşabiliyorsunuz her türlü sıkıntınızda

Back