Ben korunmuyordum eşim korunuyordu kondom ile sanırım kaçmış içineNasıl gebe kaldınız? Neyle korunuyodunuz?
İstemiyosanız aldırın.Mrhb kafamdaki düşünceler yüzünden beynim yanacak evde yaptığım test iki çizgi göründü hiç istemedigim bir gebelik ile karşı karsiyayim ne bedenen nede ruhsal olarak hazırım eşim karari bana bırakmış aldırmak istersen aldirirz diye 2 yaşına girecek bir kızım var ev içindeyim çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum bir yanım kızıma kardeş olacak sevinci var diğer tarafım zorluğunu kaldıracak gücü kendim de göremiyorum korkusu bu durumu yaşamış birileri varsa bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Çok kararsızım bı yandan o vebalin günahını düşünüyorumİstemiyosanız aldırın.
İstemediğiniz bir çocuğu yanlış bir şekilde büyütmek daha büyük günahtır diye düşünüyorum. Her insan ve her çocuk kişisel ilgiyi ve sevgiyi hakediyor. Kendinizden düşünün. Annenizin istemeden sizi doğurmasını ister miydiniz?Çok kararsızım bı yandan o vebalin günahını düşünüyorum
Bu yüzden kararsızım yani günah boyutunu düşünüp her o bebek bana zorluk çıkardığında keske dememek için bilmiyorumİstemediğiniz bir çocuğu yanlış bir şekilde büyütmek daha büyük günahtır diye düşünüyorum. Her insan ve her çocuk kişisel ilgiyi ve sevgiyi hakediyor. Kendinizden düşünün. Annenizin istemeden sizi doğurmasını ister miydiniz?
Eşim karari bana bıraktı o sorumluluğu bana yükledi gibi halbuki sürekli dile getirirdim dikkat edelim diye erkekler zora geldi mi kaçmaktan başka bişey yapmazlarEşinizle oturup iyicene konuşun.
Annelik zor maalesef.
Amin tşk ederimÇok zor gerçekten her ne karar verirsenizde hayırlısı olsun
Bence aldirmamalisiniz cok net aldirmak isteseydiniz buraya yazmaya gerek bile gormezdiniz eger ilerde bir cocugum daha olsun isterseniz o zaman bunu aldirdiginiz icin cok daha vicdan azabi duyabilirsiniz hic istemiyorum diyorsaniz ilerde de ozaman tabi bilemicem fakat kardes guzel yas araligi cok iyi korunmaya ragmen size nasio olduysa cok sanslisiniz demektir elbette yorulcaksiniz ama onlarin bir arada oldugunu gordikce cok da mutlu olcaksiniz bu yazdiginiza kayitsiz kalamayip yazmak iste
Ortada mutsuz bir evlilik, birbirine düşman bir anne baba,ciddi anlamda maddi sıkıntı yoksa zorluğu bir şekilde hallolur diye düşünüyorum.zaten 2 yaşında kızınız varmış ona baktığınızda karnınızdakinin de öyle olacağını, kızınızın da onu ilk öğrendiğiniz zamanlardaki gibi karnınızda olduğunu düşünüp öyle karar verin.
Kurtaja karsi degilim. Her ailenin de dinamikleri, her annenin durumu farkli.Mrhb kafamdaki düşünceler yüzünden beynim yanacak evde yaptığım test iki çizgi göründü hiç istemedigim bir gebelik ile karşı karsiyayim ne bedenen nede ruhsal olarak hazırım eşim karari bana bırakmış aldırmak istersen aldirirz diye 2 yaşına girecek bir kızım var ev içindeyim çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum bir yanım kızıma kardeş olacak sevinci var diğer tarafım zorluğunu kaldıracak gücü kendim de göremiyorum korkusu bu durumu yaşamış birileri varsa bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Ben anlamiyorum insanlari sitem de etmiyorum.ama anne olmak icin cabaliyorim ve anne olacakken kürtaj olmak zorunda oluyorim biri kalp atmadi şimdi ise bos gebelik anne olmak kolay değil . Şimdi kaldın sonra kalamazsin rabbim cezalandırır can i almak ben kabul etmiyorum cidden kınıyorumMrhb kafamdaki düşünceler yüzünden beynim yanacak evde yaptığım test iki çizgi göründü hiç istemedigim bir gebelik ile karşı karsiyayim ne bedenen nede ruhsal olarak hazırım eşim karari bana bırakmış aldırmak istersen aldirirz diye 2 yaşına girecek bir kızım var ev içindeyim çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum bir yanım kızıma kardeş olacak sevinci var diğer tarafım zorluğunu kaldıracak gücü kendim de göremiyorum korkusu bu durumu yaşamış birileri varsa bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler