Baba adayı ile paylasmalisin bence tek basina katlanma bu sureceBundan 1 ay öncesine kadar evleneceğim adam ile ayrıldık ben ertesi günü hapı aldım ve ben 1 ay sonra test yaptım ilk test negatifti ama son 2 testi aynı gün içerisinde yaptım ve diğeri hafif pembe çizgiydi yarın hastaneye gidicem 1 hafta gecikti reglim.. regl olduğum zamanki gibiydi tüm belirtiler. Şu an ne yapıcağımi bilmiyorum. Ona bunu söyleyemem ama kürtaj yaptırmak zorunda kalıcam ve hiç istemiyorum. Korkuyorum da çok. Ne yapmalıyım lütfen böyle birşey yaşamış biri bana yardımcı olabilir mi ya da bilmiyorum. Lütfen.
İlla istemıyosan ve kürtaja kararlıysan başka yol dene caytotec tablet var onu iç yada sogan kürü iç bunlar düşük yapar tabi cenin daha oluşmamışsaBundan 1 ay öncesine kadar evleneceğim adam ile ayrıldık ben ertesi günü hapı aldım ve ben 1 ay sonra test yaptım ilk test negatifti ama son 2 testi aynı gün içerisinde yaptım ve diğeri hafif pembe çizgiydi yarın hastaneye gidicem 1 hafta gecikti reglim.. regl olduğum zamanki gibiydi tüm belirtiler. Şu an ne yapıcağımi bilmiyorum. Ona bunu söyleyemem ama kürtaj yaptırmak zorunda kalıcam ve hiç istemiyorum. Korkuyorum da çok. Ne yapmalıyım lütfen böyle birşey yaşamış biri bana yardımcı olabilir mi ya da bilmiyorum. Lütfen.
Kendisinin dünya yansa umrunda olmadığı için söylemek ne kadar doğru olur bilemiyorum ya da aslında nasıl söyleyeceğimiBaba adayı ile paylasmalisin bence tek basina katlanma bu surece
Bende çocuk o kadar çok istiyordum ki ama tek başına bunu başarabilirmiyim bilemiyorum kendimi de değil ona kendim yetebilirmiyim baba olmadan bilemiyorum rabbim isteyen herkese versin ama kimse de zor durumda kalmasın inşallah böyle hayatımda hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim. Yarın doktora gidicem o dediginiz tablet kullanımını doktora sorsam yardımcı olur mu acabaİlla istemıyosan ve kürtaja kararlıysan başka yol dene caytotec tablet var onu iç yada sogan kürü iç bunlar düşük yapar tabi cenin daha oluşmamışsarabbim isteyenlere cocuk versin
birincisi bu konuyu mutlaka baba adayı ile paylaşmalısınız haketmediğini düşünseniz de umursamayacağını düşünsenizde mutlaka paylaşın bu tek başınıza alabileceğiniz bir karar değil
ikincisi lütfen ne yapacaksanız doktor kontrolünde doktorun bilgisi dahilinde yapın hayat şartlarınızı bilmiyorum kürtaj olun ya da olmayın demeye hakkım yok size ama kendinize en az zarar verecek şekilde hareket edin bilmediğiniz yöntemler denemeyin lütfen bazı şeylerin geri dönüşü olmuyor maalesef
Kürtaj icin kanama başlatıcı ilactan bahsetmis galiba bi arkadas ama onlarin satışı yasaktır. Zorunlu kürtaj oldum hastane sadece kullanacağım kadarini tabletten kesti verdi bana. Zaten doktor kontrolü olmadan boyle riskli işlere girişme kotu sonuçlar ortaya cikabilir. Bir diger arkadasada katiliyorum her ne olursa olsun bu cocugun varlık sebebi iki kisi ve onunda bilneye hakki var siz soyleyin sorumluluktan kurtulunca yarin öbür gün babasina soyleaeydim acaba durum başkami olurdu diye vicdan yapacaksınız. Nasil soyliycegine gelince dolandirmadan direkt soyle bunun ilimizin meselesi oldugunu anlat tavirlanrina ve tutumuna gore karar verirsin veya verirsinizKendisinin dünya yansa umrunda olmadığı için söylemek ne kadar doğru olur bilemiyorum ya da aslında nasıl söyleyeceğimi
Gecmis olsyn basta size .. bende Allah izin verirse bu hafta konuşmayı düşünüyorum ama kürtaj olacağından kesinlikle eminim yarın doktora da gidicem ama benim doktorum kürtaj yapmıyor. Çok zormus.Kürtaj icin kanama başlatıcı ilactan bahsetmis galiba bi arkadas ama onlarin satışı yasaktır. Zorunlu kürtaj oldum hastane sadece kullanacağım kadarini tabletten kesti verdi bana. Zaten doktor kontrolü olmadan boyle riskli işlere girişme kotu sonuçlar ortaya cikabilir. Bir diger arkadasada katiliyorum her ne olursa olsun bu cocugun varlık sebebi iki kisi ve onunda bilneye hakki var siz soyleyin sorumluluktan kurtulunca yarin öbür gün babasina soyleaeydim acaba durum başkami olurdu diye vicdan yapacaksınız. Nasil soyliycegine gelince dolandirmadan direkt soyle bunun ilimizin meselesi oldugunu anlat tavirlanrina ve tutumuna gore karar verirsin veya verirsiniz
Kürtaj mi cok zormusGecmis olsyn basta size .. bende Allah izin verirse bu hafta konuşmayı düşünüyorum ama kürtaj olacağından kesinlikle eminim yarın doktora da gidicem ama benim doktorum kürtaj yapmıyor. Çok zormus.
Yok bu durum çok zor yani kendim için demek istedim. Doktorluk bir durum değil. Kürtaj yapicak hastane arıyorum ama güvenilir bir yer bulmak çok zor gercekten. Guvenemiyorum.Kürtaj mi cok zormus
Evet haklisin yasal surec dolarsa hic yaptiramazsin keske dogurabilsenYok bu durum çok zor yani kendim için demek istedim. Doktorluk bir durum değil. Kürtaj yapicak hastane arıyorum ama güvenilir bir yer bulmak çok zor gercekten. Guvenemiyorum.
Insallah amin. Aynen Kan ile onaylanmandi yarın doktora gidicem ama 4 test de pozitif bugünde tekrar test yaptım.Merhaba,
Bulunduğunuz duruma çok üzüldüm Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah...
Ertesi gün hapı aldığınızı ama 1 ay sonra testin pozitif verdiğini görmüşsünüz bunu sadece idrar testin de mi gördüğünüz kan ile onaylandı mı gebeliğiniz?
Iliskiden ve ilactan sonra adet olmadınız yani öyle miInsallah amin. Aynen Kan ile onaylanmandi yarın doktora gidicem ama 4 test de pozitif bugünde tekrar test yaptım.
Iliskiden ve ilactan sonra adet olmadınız yani öyle mi
Mutlaka gidin doktora bekarsınız umarım testler yanlış çıkmıştır sizi zora sokmaz.
Testler yanlış çıkmamış doktora gittim kan testi yaptım ama doktor olmadığından daha gösteremedim testlerde 3 haftalık gözüküyordu zaten ultrasonda gözükmedi daha oluşmadığı için o yüzden..Iliskiden ve ilactan sonra adet olmadınız yani öyle mi
Mutlaka gidin doktora bekarsınız umarım testler yanlış çıkmıştır sizi zora sokmaz.
Ben hiç bir şekilde bir hafta oldu Daha doktor bulamadım inanın ki.. bu hafta o kadar zor geçiyor ki anlatamam. Zamanı çok da geciktirmemeye çalışıyorum ama doktorların çoğu yapmak istemiyor ve ben güvenilir bir yer bulmakta daha da zorlaniyorum. Zaten tek başınıza olmanın verdiği psikoloji daha da kötü allah kimseye yasatmasın. Ki o kadar çok istiyorum ki aslinda ama sadece istemek olmuyor bu konuda kendimi değil ona sunabileceğim hayatı da düşünmek benim zorunluluğum bencillik edemem. Hayaller her zaman istendiği şekilde olmuyor ne üzücü ki.. babası bile demek istemiyorum artık bunca yıldır tanıdığım insan umursamaz söylemekten vazgeçtim dün zaten. Size de bütün bu acıyı yaşayan herkese de çok geçmiş olsun zaten ve allah da sabır versin.Benzer bir olay 2bay önce bende yaşadım. Meseleef.... inanılmaz bi acı üzüntü.... evli değilim ertesi gün hapı almama rağmen hamile kaldım 4 haftalıkken doktara gittim 1 hafta daha beklememiz gerekiyor dedi çok küçük olduğu için gözükmeyebilir kalabilirmiş parçası. O bir hafta hamile bir şekilde olmak ve bunu gizlemek tarif edilemez hayalini kurduğum şeyi mecbur sonlandırmam gerekiyordu. 1 hafta daha bekledim ve kürtaj oldum kürtaj basit bi operasyon ama psikolojini mahvediyor çok zor doktorunu çok iyi seç kendin hapla düşük yapmaya felan sakın çalışma. Geçmiş olsun
Gerekirse yakın bi şehir değiştir güvenilir yere git inan ki hiç kolay değil malesef bizede haber ver olur muBen hiç bir şekilde bir hafta oldu Daha doktor bulamadım inanın ki.. bu hafta o kadar zor geçiyor ki anlatamam. Zamanı çok da geciktirmemeye çalışıyorum ama doktorların çoğu yapmak istemiyor ve ben güvenilir bir yer bulmakta daha da zorlaniyorum. Zaten tek başınıza olmanın verdiği psikoloji daha da kötü allah kimseye yasatmasın. Ki o kadar çok istiyorum ki aslinda ama sadece istemek olmuyor bu konuda kendimi değil ona sunabileceğim hayatı da düşünmek benim zorunluluğum bencillik edemem. Hayaller her zaman istendiği şekilde olmuyor ne üzücü ki.. babası bile demek istemiyorum artık bunca yıldır tanıdığım insan umursamaz söylemekten vazgeçtim dün zaten. Size de bütün bu acıyı yaşayan herkese de çok geçmiş olsun zaten ve allah da sabır versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?