- 27 Mayıs 2024
- 11
- 1
- 25
-
- Konu Sahibi Roza Ceylan
Amin çok teşekkür ederim mesajınız için Allah büyüktür sabretmek dua etmek lazım hayat işteOyy başın sağ olsun kuzum benim. Rabbim acını unutturacak başka bir sevinç yaşatsın inşallah… bazen sebepsiz olabiliyor malesef. Ya da bir hastalığı oluyor, tahlillerde çıkmıyor ama bebek kaldıramıyor. Keşke olmasa böyle şeyler ama malesef olabiliyor. Her şeyde vardır bir hayır. Ne denir ki
Amin insallah tüm annelere Allah tüm annelere nasip etsin insallah dünya da Allah’ın verebileceği en güzel hediyedirCanım Allah sana çektiğin maddi manevi acıları hafifletecek nice büyük sevinçler yaşatsın
Canım ben çok fazla duyuyorum etraftan kalbi durması olayını şahsen ben de aşılardan olabilir diyorumBide şöyle birsey ben hamile kaldığımda çok değişik bir zamanlamada oldu açıklayım ocakta kadin doğum da randevu almıştım özel bölge de çok yanma ve koku vardı affedersiniz doktor baktı dedi ki enfeksiyon olmuş antibiyotik ve fitil verdi bir hafta sonra geri gelmemi istedi kontrol için bi hafta sonra gittim bide benim adetim dört gün gecikmişti bende dedim muhtemelen ilaçlardan dolayı arada boule iki üç gün gecikme oluyor normal birsey doktor baktı dedi yaklaşık 4 haftalık hamilesin ben tabi ki de bekliyordum ama o an çok şaşırdım ocaktan önce Ekim ayinda ben hayatımda ilk defa köye gittim eşimin koyusunu gittik ben çok beğendim çokta güzel günler geçirdik hatta bende uyuz alerjisi oldu sonra çok ağır hastalandım geceleri çok soğuktu ve ben hiç alışık değildim iki hafta kaldık ondan sonra eve döndüğümüzde Kasım ve aralık ayinda bende o rahatsızlığı vardı yanma ve daha sonrada kokusu yoğun oldu ilk başta umursamadım bu da benim hatam tabi ki de ve ben 28 Aralık 1 ocağa kadar adet gördüm uygulamada takip ediyorum uygulamada diyor ki ilk adet olduğum günden ben hamile kalmışım yani insan düşünce artık beyni duruyor o yüzden çok değişik zamanlama da olmuş bide korona aşıdan da olabilir diyorlar ben üç dozu da oldum yani Allah tabi verir geri alır zaten beneğimin nasibi yokmuş ama geriye baktığımda doğru zamanda olmadı