- 6 Ekim 2022
- 19
- 0
- 23
merhaba arkadaşlar ben Keziban 22 yaşındayım 3 senelik evliyim 3 seneden sonra ilk defa hamile kaldım test yaparak inanmadık hastaneye kan verdik hcg 231 çıkmıştı çok mutlu olduk sonra ilk ultrason a özel hastane ye gitim 4 haftalık ama gözükmüyor dedi bende yarını devlete gitim o zorlada olsa gördü ilk def utrasynon kağıdını aldım bana haftaya gelmemi söyledi ben gitim bana bebegin gelişmediği ni söyledi kaynar sular üstümden söküldü sanki bana tekrar 1 hafta sonra yine gitim gebeliğim sonlandırılması gerektiğini ve kalbini atmadığını söyledi son kez utrasynon dan gösterdi bende ümidi kesince onayladım yatışım yapıldı ve 12 den 5 kadar suni sancı verildi en az. 5 tane +vajina dan verildi ben öldüm desem az gelir ilk defa yaşıyorum ne yapmalıyım bilmiyorum sonra doktor kürtaja alalım dedi bebek düşmüştü arkadaşı masaya uzanınca düştü sadece parçaları kalmış dedi sonra bekliyorum doktor beni bayıltsın uyuştursun bişey yapsın ama yok öyle bişey dedi yat uzan birada kanca gibi bişiy koydu çek meye başladı ama öldüm öldüm diril dim kendime zarar vermeye kalktım birandan kürtaj birandan kusuyorum doktora yalvardım beni kurtar diye çok acıyordu benim gibi yaşayan varmı yoksa yanlız mıyım bilmiyorum ama tek bildiğim bebeğim için aldığım eşyaların elimde kalması.