Merhabalar, ben de Nisan ayında boş gebelik sebebiyle kürtaj oldum. Hep kendimi telkin etmeye çalıştım bebeğin daha zamanı var demek ki, ya daha buyukken kaybetseydim, çok daha kötü şeyler yaşanıyor tam bağlanmadan erkenden gitti, kalp atışını da duymadım gibi sürekli ama sürekli kendimi telkin ettim. Hamileligi yaşadığım dönemde hiç duygusallik yoktu yani öyle en ufak bişeye ağlamazdim çok rahat geçecek hamileliğim diye düşünüyordum çünkü aşırı bı belirtim yoktu. Kürtaj sonrası herşeye ağlıyordum. İnanın o süreçte hem hormonlar hem yarattığı travma çok farklı bisey. Çok çabuk sinirleniyorum, çok çabuk herşeye ağlıyordum. Bu sefer de bugünler geçecek hepsi hormonlardan diyordum inanın agladigim şeyler o kadar saçmaydı ki ama kendimi tutamiyordum da. İlk adetimi oldum ve rahatlama geldi bana eski düzene döndüm, o duygusallık, herşeye ağlama durumu sona erdi. Yeniden çocuk için tatlı telaşlar başladı, şimdi deniyoruz tekrar ve regl dönemim yaklaşıyor. Regl olsam da üzülmeyeceğim artık en azından çocuğumuz olduğunu biliyoruz ve en önemlisi sağlıklı gelmesi. Bu şekilde yarım kalmış heyecan insanı çok yıpratıyor. Diyeceğim o ki bugünler hormonların etkisiyle çok zor gelecek ama hepsi geçecek inan
şu an hep ağlamakli hissedebilirsin ya da herşeye çabuk sinirlenebilirsin bunlarin hepsi geçecek. Regl olduğun zaman bomboş tertemiz bir sayfa açmış olacaksın. Şu an içinde tutma duygularini daha kötü olma. Daha zamanı değilmiş miniginin gelmesinin. Sağlıkla gelsin inşallah