Gebeliğe Hazırlık Kürtaj OLDUM 3 Ay Sonrasında YENİ GEBELİK DÜŞÜNÜYORUM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gaye123456

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2021
123
39
24
Kürtaj OLdum Ve ikinci kontrolümde sol yumurtada Kirs Olduğnu söyledi doktorumuz maydanoz Suyu içiyorum sade yiyorum cihan Pencemi aslan Pencemi vs adetim Şimdilik hala gelmedi bu kirsi de İşallah geçerse 3 Ay sonra Tekrar Gebelik düşünüyorum ,doktorumuz bidaki gebeliği tedavi sürecnde ilertmk istiyo Başndan Geçen var Mı ACABA LÜTFEN BİLGİLENDİRİN

Öncelikle kaybınız için sabır dilerim ben de 9 haftalıkken kürtaj oldum ve 32 gün sonra yani bugün ilk adetimi oldum. Adetim bittikten sonra takip ederek planlı bir şekilde ilerlemeyi düşünüyorum. Benim dr um ilk adetten sonra deneyebilirsiniz dedi. Sizin kaç haftalıktı?

maydanoz Suyu içiyorum sade yiyorum cihan Pencemi aslan Pencemi vs

Bunların kiste iyi geldiğini kim söyledi?

7 haftalıktı 6 haftaya kadar herşey normel di işte 7 nci hafta da Kalp atışını duymaya Gittiğmzde kesenin bozulduğunu ve kalp atışlarını duyamadık kürtaj oldm kesenin temiz olmadığını söyleyip tekrar kürtaj oldum ve 2 kontrolümden sonra doktor değiştrdm ve kirs olduğnu hala da Kesenin temizlenmemiş olduğnu söyledi Rabbim bidakilerini nasip ederde kucağımız doldurur işallah

Ztn doktora Gidiyorum ewde kaçış modunda kendimi iyi etme cabam yok bizimkisi bir umutt o olmadı bundan olur cabası
Ne zaman kürtaj oldunuz? Dr unuzun size antibiyotik vermesi lazım. Şu dönemde bitkisel ilaçlar kullanmanız sanki doğru değil.

Ne zaman kürtaj oldunuz? Dr unuzun size antibiyotik vermesi lazım. Şu dönemde bitkisel ilaçlar kullanmanız sanki doğru değil.
Doktorm doğm kontrol ilaçları ile bu sürecin devam edebilceğini söyledi ki ben demeden ztn kendisi de kirsin henüz küçük olduğunu bebek düşündüğümz içinde bu ilaçlarla Değil kendiliğnden düşmesini beklememiz gerktiğinin en doğru oldunu söyledi 1 ay sonra kontrol var ve büyüyor mu yoksa Gitmiş mi bakılacak

Merabalar cok geçmiş olsun sizi çok iyi anlıyorum 19. Günüm benim de kürtaj olalı benim ilk gebelikti 10 haftayı geçmişti kürtaj olduğumda bebegin gelişimi durduğu icin oldum doktorum ilk adetini görünce 3. Günü gel dedi bi kontrol edelim herhangi bi sıkıntı görmezsek tekrar gebelik düşünebilirsiniz dedi beklemek de su durumun içinde olmakta cok kötü rabbimden hayırlısını istiyorum sizede rabbim sabır versin insallah en yakın zamanda daha güzel sağlıklı sıhhatli gebelik elde edersiniz

Amin İşallah Rabbim isteyen herkezin kucağanı doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…