kürtaj olanlar yorumlarınıza çok ihtiyacım var

beyaz kanatli melek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2019
824
252
103
mrb kızlar bugün çok aşırı kanamam vardı artık özele gittim ordaki doktor muayene etti ve parça kalmış düşük yapmışsın dedi kalınlaşmada var dedi ilaç verdi hazırlık olmadığı için pazartesi gününe kaldık bugün yapalim dedi parçayı almak için kürtaj olmam lazımmış ama ücret yüksek gelince pazartesiye kaldim şuan bile çok aşırı kanamam var sizce bişey olur mu pazartesiye kadar....

Iyiaksamlar bende 19.nisan Berat kandilinde kurtaj oldum 9 haftalik bebisim ama kalbi atmiyordu Rabbim kimseye yastmasin antibiyotik agri kesici ve Metiler diye bir ilaç verdi bunu 3 gun kullanmaliymisim bugün bitti ama benim kanama olmadı hala leke var köyü sarı o kadar ne zaman başlar bilen varmi

mrb kızlar bugün çok aşırı kanamam vardı artık özele gittim ordaki doktor muayene etti ve parça kalmış düşük yapmışsın dedi kalınlaşmada var dedi ilaç verdi hazırlık olmadığı için pazartesi gününe kaldık bugün yapalim dedi parçayı almak için kürtaj olmam lazımmış ama ücret yüksek gelince pazartesiye kaldim şuan bile çok aşırı kanamam var sizce bişey olur mu pazartesiye kadar....

Kardeşim açıkçası şöyle söyleyeyim bende ilk olarak 9 haftalık bebegimi kaybettim.
Kanamam olmadıgı için kürtaj yaptırdık.
yaklaşık 1200 gibi bir maliyeti vardı.
Ama emin ol psikolojik olarak yaşanılanların yanında ne ki.

İkinci bebegimide düşükle kaybettim onda kese oluştuktan sonra kendisi düşmeye başladı
ben bu defa kürtaj olmak istemedim.
Aynen sana dedikleri gibi dediler.
Kemdim düşürürsen agrıya danamamazsın dediler.
Lakin zaten aşırı üzgündüm agrı filan umrumda değldi.

Kanama başladı ve 3 gün sonra bebegimin kesesi düştü.
Birbirine baglı iki et parçası şeklindeyi.
Onunla beraber bir bardak kadar seffaf açık pembe sıvı geldi.

Doktor kontrolune gittim oda parça kalmış rahim çok kalın dedi .
Ama ben ilaç vermesini istedim.
Yeniden kürtaj istemedim.

Vajinadan alınan bir ilaçla kalanını düşürdüm.
aslında ilaç çok kan kaybettirmemişti birşeyde düşürtmemilti lakin doktora 5 gün sonra gittigimde ne okdu dedi kanama yaptırdı dedim.

Doktorda evet temizlenmiş dedi.
bir ay sonra Adet zamanı da kalanıda temizlenir dedi.

Ama doktorun yalan söyledigini anladım.
Zira gerçekten o ilk düşürdügüm parça hariç hiö birşey düşmemişti.
sırf para için yeniden kürtaj istiyordu.
Günahını almak hakkında suizanda bulunmak istemem ama bana öyle gelmişti.

İkinci kürtaj rahmime zarar verir diye düşüdüm.

Sana diyecegim korkma dirayetli ol.
Eger o bahsettiğim parça düştü ise devamı en fazla 5 günde bitiyor.
Ama kanaman çoksa doktorların dedigini yapmalısın.

Rabbim yardımcın olsun
Dua eder dua beklerim.

Kardeşim açıkçası şöyle söyleyeyim bende ilk olarak 9 haftalık bebegimi kaybettim.

İkinci bebegimide düşükle kaybettim onda kese oluştuktan sonra kendisi düşmeye başladı

aslında ilaç çok kan kaybettirmemişti birşeyde düşürtmemilti lakin doktora 5 gün sonra gittigimde ne okdu dedi kanama yaptırdı dedim.

Rabbim yardımcın olsun
Dua eder dua beklerim.
çok teşekkürler öğütleriniz için evet bende olmadım kürtaj sonradan hemen hemen 3 büyük parça düşürdüm kanamamda bitti nerdeyse 10 gündür ilaçlar işe yaradı kanamamda bitti allaha şükür sizede çok geçmiş olsun gerçekten çok kötü bi duygu sizi çok iyi anlıyorum en kötüsüde ne biliyor musunuz çok doktora gittim hiçbiri bilemedi düşük yaptığımı ve hamile olduğumu kanamayla anladim öğrenmemle düşmesi aynı anda oldu çok üzgünüm allah kimseye yaşatmasın😭😭😭😭😭😭😭

Iyiaksamlar bende 19.nisan Berat kandilinde kurtaj oldum 9 haftalik bebisim ama kalbi atmiyordu Rabbim kimseye yastmasin antibiyotik agri kesici ve Metiler diye bir ilaç verdi bunu 3 gun kullanmaliymisim bugün bitti ama benim kanama olmadı hala leke var köyü sarı o kadar ne zaman başlar bilen varmi
çok geçmiş olsun benimde düştü ama çok yoğun kanamam vardı öyle öğrendim düşük yaptığımı eğer doktor ilaç verdiyse umarım şifa bulursunuz...

Rabbim yardımcın olsun
Dua eder dua beklerim.
Öncelikle gecmis olsun. Bende gecen hafta bebegimin kalp.atisi oadigi icin 9 haftalik ken kurtaj oldum. Bugun konyrolum vardi ultrasonla bakti icerde buyuk pihti parcalari kalmis dedi sizin gibi vajinadan sokulacak iki adet hap seklinde fitil verdi bununla atarsin o parcalari dedi. Eger atamazsan tekrar kurtaj dedi. Siz atmissiniz heralde ama ben bugun kullanmama rahmen hala gelen bisey yok.sizde nekadar surdu temizlenmesi ve ne fitili kullanmistiniz acaba sorabilir miyim .

Öncelikle gecmis olsun. Bende gecen hafta bebegimin kalp.atisi oadigi icin 9 haftalik ken kurtaj oldum. Bugun konyrolum vardi ultrasonla bakti icerde buyuk pihti parcalari kalmis dedi sizin gibi vajinadan sokulacak iki adet hap seklinde fitil verdi bununla atarsin o parcalari dedi. Eger atamazsan tekrar kurtaj dedi. Siz atmissiniz heralde ama ben bugun kullanmama rahmen hala gelen bisey yok.sizde nekadar surdu temizlenmesi ve ne fitili kullanmistiniz acaba sorabilir miyim .

Rabbim kolaylık versin.
İnşâallah daha hayırlı bir vakitte bebekletimizi kucagımıza alırız.

Bana doktor " cytotec " vermişti

Düşük yaptırma etkisi varmış

Normalde mide ilacı sanırım ama ilelegal düşük yapmak isteyenler kullandıgı için satılması yasaklanmış
Dogumhaneden 3 adet isteyip almamı söylemişti.

3 gün gece yatarken birer tane vajinal yolla kullandım.

Rabbim kolaylık versin.
İnşâallah daha hayırlı bir vakitte bebekletimizi kucagımıza alırız.

Bana doktor " cytotec " vermişti

Düşük yaptırma etkisi varmış

Normalde mide ilacı sanırım ama ilelegal düşük yapmak isteyenler kullandıgı için satılması yasaklanmış
Dogumhaneden 3 adet isteyip almamı söylemişti.

3 gün gece yatarken birer tane vajinal yolla kullandım.
Ayni ilaci iki adet verdi ikisini birden eve gider gitmez koymami soyledi bakiyorum surekli tualete gidip cok az kan var ama pihti felan yok . Haftaya kontrolde eger atamazsam tekrar kirtaj dedi ama ben tekrar kurcalanmak istemiyorum. 😢

Ayni ilaci iki adet verdi ikisini birden eve gider gitmez koymami soyledi bakiyorum surekli tualete gidip cok az kan var ama pihti felan yok . Haftaya kontrolde eger atamazsam tekrar kirtaj dedi ama ben tekrar kurcalanmak istemiyorum. 😢
İlacın zararı yok.
Başka bir doktora gidip birkaç tane daha almanı öneririm.
belki baika bir doktor daha başka bir yöntem izler.

Merhabalar bu ilacı bende bugün kullanmaya başladım. Sabah akşam yarın bitiyor benimde kanamam olmamıştı doktor bugün ultrasyon la baktı ve kan birikmesi söyledi aynı şekilde birdaha operasyon olabilirsin dedi ilacı içtim yarım saatte ilk kanama geldi ama yogun deyil dediyim gibi çok olmadım inşallah yarın ilaç bitiyor olupta kurtuluruz zaten bi kaybını var hangisine dayanacagimi şaşırdım siz ne durumdasiniz

Back
X