Kürtaj olanlar veya bilgi sahibi olanlar bakabilir mi

arwen3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2015
8
0
1
27
Merhaba ben hamile olduğumu yeni öğrendim ve doğurmam imkansız kürtaj olmam gerek ama tereddütlerim var. Öncelikle ailemin öğrenmemesi lazım devlet hastanesine gitsem muayenede hamile Olduğum ortaya çıkacak bu bir şekilde aileme ulaşırmı sigorta vs? Kürtaj değil muayene de ortaya çıkar mi ? Kürtaj olsam gizli tutulur mu yoksa onunda ortaya Çıkma şansı var mi? Yardımcı olun lütfen psikolojim mahfoldu

Yine zevki sefa uğruna aldırılan bebiş... Çöpe sağa sola atmandan daha iyi tabi aldırman zira senden anne olmaz belli kayıt ortaya çıkarmı çıkmaz mı bilgim pek yok ama kürtajı her hastene yapmaya bilir yasalar ne durumda bakmaklazım merdiven altı bir yere gidebilirsin ama oda sıkıntı kendi canından da olabilirsin.

Özel bir hastaneden randevu aldım yarın gidicem bakalım kürtaja nekadar diyecek bu arada 10 haftayı geçmeden yapıyorlarmış.. Çok çaresizim mecburum..

Reşit olduğun için ailene bilgi verilmez benim bildiğim kadarıyla ama kayıtlarda çıkar muhtemelen ailen görebilir. Mesela babandan sigortalıysan baban görebilir herhalde bilemedim. Özellikle de Türkiye gibi özel hayata saygının sıfır olduğu, kız çocuklarının yaşı kaç olursa olsun ailenin malı sayıldığı bir ülkede asla hicbir hastane ailesi istedigi zaman cocugun kaydını vermemezlik etmez, bir de kürtaj vakası varsa Özel bir hastaneye git bir muayene ol bir an önce zamanı geçmeden de... neyse...

Doktora muayene oldum 6 haftalıkmış kadın doğum hastanesinde Nişanlımın tanıdığı bir doktor varmış ona danışacağız olmazsa özelde olacak heralde

Doktora muayene oldum 6 haftalıkmış kadın doğum hastanesinde Nişanlımın tanıdığı bir doktor varmış ona danışacağız olmazsa özelde olacak heralde
aslında nişanlıysan o kadar da problem değilmiş ya evlilik ne zaman düşünüyorsunuz, okuyor musun? yaşım 19 deyince ben de sevgilin falan diye dusundum. en azından ailelerin haberi olan bir birliktelik. üzme kendini sen ne yapalım her şey olacağına varır. en azından nişanlın sonucta..

evet okuyorum oyüzden evlilik düşüncesi şuan uzak bize kadın doğuma gittik
Yapmıyorlarmış mecbur özele gideceğiz

devlette yaptirirsan kayit altina alindigi iicin ailene haber gidiyor yani direk arayip kizin kurtaj olmus demiolar tabiki ama gecmis kayitlarda gorunuyor. ozelde durum nedir bilmiyorum tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…