Bildiğim iki çeşit kürtaj var. Biri vakum diğeri kazıma. Kazıma da parça kalmıyormuş ama zararlıymış. Bu yüzden bazı doktorlar vakum tercih ediyor. Benim ki ikisini de önermedi mesela ilaçla düşürdüm.Kürtaj sonrası kanama normal de parça kalmış demesikürtajı yapan doktor diyo bunu parça bırakması anormal değil mi ya sence de
Doğrudur benimki hangi çeşit bilmiyorum. Ondan mı benim çocuğum olmuyo yoksaBildiğim iki çeşit kürtaj var. Biri vakum diğeri kazıma. Kazıma da parça kalmıyormuş ama zararlıymış. Bu yüzden bazı doktorlar vakum tercih ediyor. Benim ki ikisini de önermedi mesela ilaçla düşürdüm.
Bende ilaçla istedim aslında çok uzun sürer vs dedi.Bildiğim iki çeşit kürtaj var. Biri vakum diğeri kazıma. Kazıma da parça kalmıyormuş ama zararlıymış. Bu yüzden bazı doktorlar vakum tercih ediyor. Benim ki ikisini de önermedi mesela ilaçla düşürdüm.
Muayene olmadın mı hiç? Bazen kürtaj sonrası tüpler bile tıkanabiliyor mesela yeniden kontrol ettir benceDoğrudur benimki hangi çeşit bilmiyorum. Ondan mı benim çocuğum olmuyo yoksa
Evet çok uzun sürdü 40 gün kanama yaşadımBende ilaçla istedim aslında çok uzun sürer vs dedi.
Ne zamandır olmuyoDoğrudur benimki hangi çeşit bilmiyorum. Ondan mı benim çocuğum olmuyo yoksa
Kürtajdan sonra hiç kontrole gitmediniz mi?Doğrudur benimki hangi çeşit bilmiyorum. Ondan mı benim çocuğum olmuyo yoksa
Kürtaj sonrası hamile kalman zor oldu mu ne zaman kaldın meselaHapı kullanın, 2 defa küretaj oldum, ilkinde parça kalmıştı hapı kullanıp kontrole gittim, temizlenmişti.
İçiniz rahat etmediyse farklı bir dr.a gidin ama eğer parça kaldıysa muhtemelen o dr.da hap kullandıracaktır.
Kürtaj sonrası hamile kalman zor oldu mu ne zaman kaldın mesela
Kız olmaz mıyım 4 aydır 7543784 tane doktora gittimMuayene olmadın mı hiç? Bazen kürtaj sonrası tüpler bile tıkanabiliyor mesela yeniden kontrol ettir bence
Nerdeyse 1 yıl olacak işteNe zamandır olmuyo
Cytotex düşük ilacı tabi o düşürdüklerin parça sayılıyor çünkü o ilaç parçalıyor içindeki parçalarıMerhaba arkadaşlar 10gün önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorun da kaldım 8haftalik idi işte 4gun öncesi kontrole gittim içim de daha parça olduğunu söyledi. Siz böyle bir olay yaşadınız mı? Cytotec diye parça düşürmesi için hap verdi 8adet verdi. 4gundur Kullanıyorum ama minik minik en başlarda pıhtı düştü nokta kadar parça derken onları mi kastetti doktorum anlamadım hapı sabah yuttum en son bir adet kaldi ama hiç kanamam bile olmamış bugün gene yutmam gerekiyor fakat bu hap ile ilgili biraz araştırma yaptım rahim delinmesi vs oluyirmus bundan korkuyorum sizce yutmasammi birde o minik pihtilar parcami sayılıyor yani doktorum onu mu demek istemiştir kafam yerin de o kadar değil ki doktora gittiğim de bile ses kaydı alıyorum doktorrun dediklerini hatırlamadığım için bebeğimin kalbi durması beni çok üzdü.
Hiç bilmiyorum bende senin gibiyim. Bebeğin patoloji ye gitti mi neden öldüğünü araştırılması icinMerhabalar, bende 10 gün oldu kürtaj oldum. 11. Haftamda bebeğim kalbi 9 haftalıkken durmuş. Öğrendiğimizde ertesi gün kürtaj oldum. 1 hafta kadar adet kanaması gibi kan geldi. Bugünki kontrolümde içerde kanın kaldığını rahim ağzı dar olduğu için tamamını atamadığımı muayene sırasında metal bir çubukla temizleme işlemi yaptı ve rahimden ilaç verdi. Sonra tekrar kanamam oldu. Kürtaj sonrası antibiyotik vermişti. Tekrardan verdi. Bu durumu yaşayan kimse varmı. Metal çubukla yaptığı işlemin bir tehlikesi var mıdır
Gitti sonuç temiz çıkmış. Gebeliğim tek yumurta ikiziymiş biz bunu bebeğin kalbi durduğunda öğrendik. Doktor ikinci kese oluşmuş birbirlerinden kan çalmışlar dedi.Hiç bilmiyorum bende senin gibiyim. Bebeğin patoloji ye gitti mi neden öldüğünü araştırılması icin
Bende suan kanama var et et parca dusuyor ama doktor diyorki yarin hazirlikli gel kurtaj yapabiliriz hayir ben ilk dusugumude kanamayla attim hatta acile gittim doktor glip bakmadi bile parca kalmismi ne olmus diye beta hcg dusunce zaten ilac verdiler bununla daha rahat dusurursun diye bnmde 7 haftalikti yarin ne yapacagim bilmiyorum bazen para icin mi yapiyo diyorumO kalıntıya göre değişir ben 7 haftalık düşük yaptım o ilaçla. Parmak ucu kadar bi et gibiydi yani snn dha azdır pedde görünür zaten
Benimde 10. Haftada kalbi durdu bi hafta önce kurtaj oldum ve bugün kontrole gittigimde dr plasentadan mikroskopla gorulebilcrk bi parça kalmis ve o içinde büyümüş dedi ultrasonda parca görünüyordu rahime cytotec ilac yerlestirdi ve 13 adet verdi sabah öğle aksam ikisee tane dilalti olarak almami soyledi arada bir sancım oluyo ve sizin gibi ilacı arastirdikcs korktum yüksek ates kusma bas donmesi yapabilir dedi dr siz dusurdunuz mu tamsmen dr gittiniz bi daha kontrole ikinci kurtajim oldu bu ilkinde hicbi problem yoktu bu sefee neden boyle oldu anlamadim dr hatasi mi acaba o parcalari dusurebilcek miyim kac güne düşer cok endiseliyimMerhaba arkadaşlar 10gün önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorun da kaldım 8haftalik idi işte 4gun öncesi kontrole gittim içim de daha parça olduğunu söyledi. Siz böyle bir olay yaşadınız mı? Cytotec diye parça düşürmesi için hap verdi 8adet verdi. 4gundur Kullanıyorum ama minik minik en başlarda pıhtı düştü nokta kadar parça derken onları mi kastetti doktorum anlamadım hapı sabah yuttum en son bir adet kaldi ama hiç kanamam bile olmamış bugün gene yutmam gerekiyor fakat bu hap ile ilgili biraz araştırma yaptım rahim delinmesi vs oluyirmus bundan korkuyorum sizce yutmasammi birde o minik pihtilar parcami sayılıyor yani doktorum onu mu demek istemiştir kafam yerin de o kadar değil ki doktora gittiğim de bile ses kaydı alıyorum doktorrun dediklerini hatırlamadığım için bebeğimin kalbi durması beni çok üzdü.
Merhaba bende 8 haftalik kalbi durdu gecen hafta dis gebeliktende operasyon gordugum icin bir dahabisleme almayalim cok yiprandiniz diye hapla dusurelim dedi 6 saatte bir toplamda 4 hap verdiler sizde surec nasil isledindestek olur musunuzBildiğim iki çeşit kürtaj var. Biri vakum diğeri kazıma. Kazıma da parça kalmıyormuş ama zararlıymış. Bu yüzden bazı doktorlar vakum tercih ediyor. Benim ki ikisini de önermedi mesela ilaçla düşürdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?