Kürtaj olanlar acill

nazolika

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2023
33
5
1
25
Merhaba burda yeniyim bebeğimin kalp durması nedeniyle kürtaj oldum 2 hafta önce 1 hafta önce kontrole gittim pıhtı kaldığı görüldü vajinadan fitil verildi haftaya tekrar gelmemi söyledi pıhtı gelmişti bu hafta içersinde bugün yine gittim hala pıhtı var dedi yine fitil verdi ve 3 kullanımlık 2 saatte bir bı hap verdi pazartesi tekrar gideceğim hala duruyorsa operasyonla Alıcaz denildi böyle bı şey yaşayan var mı aranızda yardımınıza ihtiyacım var lütfen

Merhaba ayni durumu yaşadım sorun etmeyin stres yapmayin kendi kendine düşecektir duruyorsada çok küçük bir işlemle alınıyor

Merhaba ben de 5 gün önce kürtaj oldum, aynı gün kontrol ettiğinde doktor parça kalmış dedi aynı gün tekrar kürtaja aldı. 3 gün sonra müthiş bir ağrı ile pıhtı attı vücudum ve kanama devam etti. Eğer vücudun atmamışsa parçanın tekrar alınmasından korkma, hissetmek istemiyorsan doktorundan anestezi isteyebilirsin

Benim sürekli attığına rağmen hala var diye pıhtı o yüzden sormak istedim

Teşekkür ederim peki bu işlemden sonra ne kadar kanamanız oldu
Bir ay kanamam oldu ama iki ay devam edenlerde oluyormuş o yüzden panik yapmayin kontrollerinizi aksatmayin agriniz falan olursa doktorunuza danışın onun dışında içinizde parca kalabilir pihti olabilir bunlar normal şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…