arkadaşlar lütfen kıymayın bir cana ben yaptım hemde evlilik dışı mecbur kaldığım için aldırdım. biz evlenmeyi istiyoruz fakat ailevi problemlerden dolayı olmuyor. bakın ben istemeyerek aldırdım ve içim çok acıyor. aldırırken bile acıyordu yanıyordu yüreğim. Aldırmayın. yüreğiniz yanar. ya siz evlisiniz bundan güzel bişey mi var. olan bir şeyi engellemeyin. ya bundan sonra çocuk sahibi olamazsanız. ben çok korkuyorum mesela allahım bana o cezayı verirse diye. Onun acısı çok kötü. Hemde çok günah. Ben onun vebalinden kurtulamam. evlensem çocuğumda olsa kurtulamam. yaşamayan bilemez. benden size tavsiye aldırmayın derim.
katılıyorum ben uyuyamıyorum sıkıntıdan geceleri..aldırınca insan rahatlamıyor..benimde evlilik dışı evlenemediğimiz için oldu.cok acı cekiyorum..aldırmayın ne güsel evlisinz..hayatınız daha güsel olur..planların tutmaz sen aldırıp,daha iyi kpss calışırım yok daha düzenimi kurmadım falan diyosun.çocugu aldırırsın ama sen hala yerinde sayarsın hiç belli olmaz.planlayan Allahtır