arkadaşlar 27 şubatta kürtaj oldum . ondan sonra bir hafta kadar hafif kanamam geldi durdu. bugün birden yoğun kanamam gelmeye başladı ve cok ağrım var kasıklarımda ve karnımda adet olmuşum gibi . bugün 14 üncü günüm adet desem adet olmak için cok erken değil mi? bu gelen kanama ne bilgisi olan varmı yardım edermisiniz normal mi bu şekilde bir hafta sonra tekrar kanama gelmesi ve ağrı olması ?
evet cnm kontrole gittim herhangi bir sorun yok dedi . temiz dedi yani . evet şuan hala devam ediyor yani adet görüyorum gibi işte bildiğin o şekil kanamam .
bende kürtajdan sonra hiç öle kanama faalan olmadı taki 1haftaya kadar sanki aniden bi kan bosaldı gibi oldu ama 1gün sürdü kesildi lekelenme seklinde devam etti 23 gün oldu kürtaj olalı yeni bitti kanamam benimde belki sen adet olmussundur yada bence git doktora durumunu bildir.
merhaba arkadaşlar konu başlıgımdan da biliyorsunuz 27 subatta kürtaj oldum . ondan sonra bir hafta kadar lekelenme şeklinde geldi . sonra kürtajdan sonra 15. günde dört gün süren yogun bir kanama yasadım . o durdu şimdi gecen akşam yani 25. günümde gene kanamam geldi 2 gün sürdü gene durdu . normal midir bu böyle 25 gün olmasına rağmen ara da bi iki günlük kanamaların gelmesi?
22 yaşındayım ve nişanlıyım su an istenmeyen bir gebelik yaşıyorumnişanlımın askerliği nedeni ile düğün tarihimiz gec ve benim bebeğimden ayrılmam lazım ne olur bana yardım edinn ne yapabilirim hap ilaç yada kürtajj ne yapmam gerek.. kimse bilmiyor bir tek nişanlım ve ben o askerde olduğu için tek başımayım bana yardım edin lütfenn
kurtajdan sonra 15. gunde kontrole gitmedin mi canim
beni iki hafta sonra kontrole cagirmisti doktorum
dun maalesef 2. bir kurtaj gecirmek zorunda kaldim gene 15 gun sonra kontrole cagirdi
bazen parca kalabiliyor
o zaman 2. bir operasyon gerekebilir.
benim soyle olmustu
6 haftalik civariydi bebegim oldugunde hamileliginin kacinci haftasinda kurtaj oldugun da onemli
cunku once hamilelik hormonu sifirlaniyor ondan sonra tekrar adet dongusune giriyorsun
benim ilk adetim 45 gun sonra gelmisti ama ilk adetin 15 gun oncesi 1 gun sureli kisa bir kanama yasamistim
2. adetim oncesi de ayni sey oldu sanirim rahim tam iyilesmediginden tam yumurtlama donemine denk gelen ay ortasinda kisa sureli kanama yasiyordum . 2 adet sonrasi duzeldi ama 3. adetimle beraber dongum duzelmisti .
25. gununde gelen kanaman ben de oldugunu soyledigim yumurtlama donemine denk gelen kanama olabilir
ama 15. gunde olan icin bir yorumda bulunamam .
doktora gitmene oneririm hic kontrole gitmediysen
kürtaj olduktan bir hafta sonra kontrole gittim parça kalmadıgını ve herhangi bir sorun olmadıgını söyledi .ben hamileliğmin 11. haftasındaydım fakat gittiğimde bebeğin sekiz haftalık olarak kaldıgını söylediler . 11 . haftamda olmama rağmen bebek sekiz haftalık kalmiş . birde kanamam la beraber ağrım da oluyor kasıklarımda .
hap vs iyi olmaz
kurtaj olmaya bak
devlette de olabilirsin ama
devlette anestezi yapmiyorlarmis biraz acili oluyormus
ve ozellikle evlilik oncesi hamile kalip keyfi kurtaj yapanlara cok hos yaklasmiyorlarmis
o yuzden paran varsa ozel bir hastaneye gidip kurtaj olman senin icin en sagliklisi olur.
hastaneye gitmisken bir daha ayni seyi yasamamak icin kadin dogumcudan dogru dogum kontrol yontemleri hakkinda da bilgi almani oneririm.
merhaba arkadaşlar,sitede yeniyim.yardımınıza ihtiyacım var.henüz 2 haftalık evliyim.fakat eşimle evlilik öncesi beraberliğimizden hamile kalmışım.doktor bebeğin henüz 1 ayı doldurmadığını söyledi.ben henüz çocuk sahibi olmak istemiyorum.kpss ye hazırlandığım için,eşimi ve evliliğimizi biraz olsun hazır olup olmadığımızı kontrol edip çocuk sahibi olmak istiyorum.kendimi henüz anneliğe hazır hissetmiyorum.şimdi diyeceksiniz neden o zaman evlenmeden böyle bişe yaptın.evlenmeden önce korunuyorduk hep.ama 1-2 defa eşim kontrol edemedi kendini.hemen gidip yıkadım vajinamı,temizledim ama demek ki tutacağı varsa tutuyor.şimdi asıl mesele.ben çocuğu aldırmak istiyorum.ama eşim istemiyor.kürtajda eş rızası diye bi mesele var biliyorsunuz.iskenderunda yaşayan varsa aranızda hangi hastaneler hangi doktorlar bu işi yapar bilginiz var mı.ve bazı doktorlar eşiniz olmadan da yapabiliyormuş bu işi rapor vs çıkarıp.sonuçta benim gebeliğim evlilik öncesinden olma.ya da eşi yerine imza ataıp kürtaj olanlar da varmış.lütfen bana yardımcı olun.kendimi hazır hisssetmeden iyi bir anne olamayacaksam hiç olmayayım daha iyi.daha kpss var önümde doğu görevi var.bebek varken planlarım altüst oldu olacak...daha şimdiden bulantılar kabızlık baş dönmeleri beni perişan ediyor.ders çalışamıyorum.bi de sınavı kaybeder ardından da bebek gelirse artık kpss ,bi meslek sahibi olmak hayal bana...eşimin bi anlık kendini kontrol edememesinin cefasını çekmek istemiyorum.-ki bence bunu bile bile yaptı-mesleğimi elime alıp doğu görevini yapıp evlilğimi düzenimi oturtup istiyorum ben çocuuk sahibi olmayı.lütfen beni yargılamayın anlamaya çalışın.cevaplarınızı bekliyorum.
bende seninle aynı durumdayım tek fark nişanlı olmamam sanırsam ve bende evliligimiz için erken bu bebek :S herhangi bir çözüm bulursan lutfen benimle paylaş her gecen gün alehime gidiyor
merhaba arkadaşlar,sitede yeniyim.yardımınıza ihtiyacım var.henüz 2 haftalık evliyim.fakat eşimle evlilik öncesi beraberliğimizden hamile kalmışım.doktor bebeğin henüz 1 ayı doldurmadığını söyledi.ben henüz çocuk sahibi olmak istemiyorum.kpss ye hazırlandığım için,eşimi ve evliliğimizi biraz olsun hazır olup olmadığımızı kontrol edip çocuk sahibi olmak istiyorum.kendimi henüz anneliğe hazır hissetmiyorum.şimdi diyeceksiniz neden o zaman evlenmeden böyle bişe yaptın.evlenmeden önce korunuyorduk hep.ama 1-2 defa eşim kontrol edemedi kendini.hemen gidip yıkadım vajinamı,temizledim ama demek ki tutacağı varsa tutuyor.şimdi asıl mesele.ben çocuğu aldırmak istiyorum.ama eşim istemiyor.kürtajda eş rızası diye bi mesele var biliyorsunuz.iskenderunda yaşayan varsa aranızda hangi hastaneler hangi doktorlar bu işi yapar bilginiz var mı.ve bazı doktorlar eşiniz olmadan da yapabiliyormuş bu işi rapor vs çıkarıp.sonuçta benim gebeliğim evlilik öncesinden olma.ya da eşi yerine imza ataıp kürtaj olanlar da varmış.lütfen bana yardımcı olun.kendimi hazır hisssetmeden iyi bir anne olamayacaksam hiç olmayayım daha iyi.daha kpss var önümde doğu görevi var.bebek varken planlarım altüst oldu olacak...daha şimdiden bulantılar kabızlık baş dönmeleri beni perişan ediyor.ders çalışamıyorum.bi de sınavı kaybeder ardından da bebek gelirse artık kpss ,bi meslek sahibi olmak hayal bana...eşimin bi anlık kendini kontrol edememesinin cefasını çekmek istemiyorum.-ki bence bunu bile bile yaptı-mesleğimi elime alıp doğu görevini yapıp evlilğimi düzenimi oturtup istiyorum ben çocuuk sahibi olmayı.lütfen beni yargılamayın anlamaya çalışın.cevaplarınızı bekliyorum.
arkadaşlar lütfen kıymayın bir cana ben yaptım hemde evlilik dışı mecbur kaldığım için aldırdım. biz evlenmeyi istiyoruz fakat ailevi problemlerden dolayı olmuyor. bakın ben istemeyerek aldırdım ve içim çok acıyor. aldırırken bile acıyordu yanıyordu yüreğim. Aldırmayın. yüreğiniz yanar. ya siz evlisiniz bundan güzel bişey mi var. olan bir şeyi engellemeyin. ya bundan sonra çocuk sahibi olamazsanız. ben çok korkuyorum mesela allahım bana o cezayı verirse diye. Onun acısı çok kötü. Hemde çok günah. Ben onun vebalinden kurtulamam. evlensem çocuğumda olsa kurtulamam. yaşamayan bilemez. benden size tavsiye aldırmayın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?