- 4 Ocak 2013
- 1.160
- 741
- 158
ay canım benim ya yüreğimi o kadar ferahlattın ki anlatamam. ben de 28inde gidecem kontole umarım tekrar parça almak için kürtaj yapmazlar devlet hastanesinde canımdan can aldılar. bir daha o acıyı çekmek istemiyorum. inşallah benimki de seninki gibi iyi toparlanmış olur. sana da 15 gün birliktelik yasakmıydı cnm. adet gününde belki kanaman olur. sıkma canını. bu durumda tekrar gidecekmisin kontrole. haa bir de karnında kasık bölgende şişkinlik meydana geldi mi kürtajdan sonra. benim karnım öncekinden daha da şişti.
genel anestezi yapmadılar mı canım yaaa vakumla mı aldılar yoksa kazıyarak mı...bebeğinin gelişimimi yoktu canım benim gelişimi durmuştu kürtaj önceside düşük başlamıştı... iyi bi doktor yaptıysa işini iyi bilen parça ne bırakmamıştır korkma inşallah bişeyin yoktur evet 15 gün dedi enfeksiyon riskine karşı.. bana bi zararı olsa bi ilaç bişe derdi hiç bişe söylemedi demekki normal heralde inşallah bişe olmaz.. aynen benimde karnımda acayip bi şişlik olldu doktor korma önemli bişe yok dedi sendede bişe yoktur inşallah