• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj olan arkadaşlar bakabilir mi?

ay canım benim ya yüreğimi o kadar ferahlattın ki anlatamam. ben de 28inde gidecem kontole umarım tekrar parça almak için kürtaj yapmazlar devlet hastanesinde canımdan can aldılar. bir daha o acıyı çekmek istemiyorum. inşallah benimki de seninki gibi iyi toparlanmış olur. sana da 15 gün birliktelik yasakmıydı cnm. adet gününde belki kanaman olur. sıkma canını. bu durumda tekrar gidecekmisin kontrole. haa bir de karnında kasık bölgende şişkinlik meydana geldi mi kürtajdan sonra. benim karnım öncekinden daha da şişti.

genel anestezi yapmadılar mı canım yaaa vakumla mı aldılar yoksa kazıyarak mı...bebeğinin gelişimimi yoktu canım benim gelişimi durmuştu kürtaj önceside düşük başlamıştı... iyi bi doktor yaptıysa işini iyi bilen parça ne bırakmamıştır korkma inşallah bişeyin yoktur evet 15 gün dedi enfeksiyon riskine karşı.. bana bi zararı olsa bi ilaç bişe derdi hiç bişe söylemedi demekki normal heralde inşallah bişe olmaz.. aynen benimde karnımda acayip bi şişlik olldu doktor korma önemli bişe yok dedi sendede bişe yoktur inşallah

genel anestezi yapmadılar mı canım yaaa vakumla mı aldılar yoksa kazıyarak mı...bebeğinin gelişimimi yoktu canım benim gelişimi durmuştu kürtaj önceside düşük başlamıştı... iyi bi doktor yaptıysa işini iyi bilen parça ne bırakmamıştır korkma inşallah bişeyin yoktur evet 15 gün dedi enfeksiyon riskine karşı.. bana bi zararı olsa bi ilaç bişe derdi hiç bişe söylemedi demekki normal heralde inşallah bişe olmaz.. aynen benimde karnımda acayip bi şişlik olldu doktor korma önemli bişe yok dedi sendede bişe yoktur inşallah

ya size doktor kürtajdan sonra ilaç vermedi mi? bana iki kutu hap verdi

banana da adet olduktan sonra tekrar gel dedi kontrole . evet üç ay korunmamızı önerdi . bilmiyorm bende üç aydan sonra kendimi tekrar hazır hissedermiyim .çünkü bu kadar içimin acıcagını tahmin etmedim . bu arada birşey daha sormak istiyorum benim birkaç gündür kaşıntı problemm başladı . başına böle birşey gelen varmı acaba?

Arkadaslar ılla 3 ay mı beklıycez ya hemen yapsak olmazmı? Bıde benım 1,5 ay oldu ılk adetm eskı adetlerım gıbı geldı yanı normal ama kısa surmedı yanı ıkıncıyı beklıyom adtn amaa sol kasıgım dan belıme dogru bı agrı gelıyo anlamıyom bıde kurtajdan sonra ben mantar oldum sanırım ılaclardan oldum suan gectı sukur ama uzermdn atamym bazn

bende 2 gun oncekurtaj oldum arkdaslar ama kanamam ılk gun cok az leke seklınde oldu sonra bır daha hıc kanamm olmadı bu normal mı ya ?

1 hafta 2 gün oldu kürtaj olalı. ilk gün pembe ve sulu şekilde 5 6 damla geldi sonra hiç kanamam olmadı. beyaz akıntım oldu kürtajdan önceki gibi. sonra kahverengiye döndü 4 gün önce şimdi hiç bir şeyim yok haftaya kontrole gidecem umarım rahimimde yapışıklık meydana gelmemiştir. İnsanda hiç mi kanama olmaz ya kürtajdan sonra.

bnde 2 gun onc e oldum kurtaj ve bendede hıc kanama yok :(

merhaba arkadaşlar . çarşamba günü 11 . haftamda bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum .yarın tekrar kontrolum var fakat kontrolde parça kalmişmı diye bakıyolarmış ona ne ile bakıyolar ulturason ile mi? bir de kanamalarınız ne kadar sürdü . ?carşamba bir hafta olucak fakat hala kanamam var cok yogun değil ama var bu normal mi? şimdiden teşekkür ler.

mrb benimde bundan 1 sene önce bbeğimin kalbi durdu aynı seninde olduğu gibi 11 haftalıkken kürtaj oldum daha sonra karnımdan bakıldı parça için ve kanamamda 11 yada 12 gün falan sürdü zaten doktor ilaç veryo kanama için onu kullandm kanamam bitmişti kanaman olması normal ama doktorunun ilaç verip kontrol altına alması gerekir... çok geçmiş olsun....:34:

kızlar kürtaj olalı 32 gün oldu adet görmedim normalde adetlerim 26-27 günde olurdu normal mii

kürtajdan sonra benimde adetm gelmemişti hemen doğum kontrol hapı kullandm düzene girmesi için ... normal yani adet olamaman doktoruna danışıp sana adet söktürücü vermesi gerekir...geçmiş olsun...:34:

nasıl yani ya , ne yırtılması? anlamıyrm ben kusura bakma. beni tamamen uyuttular, kürtajdan uyandığımda sadece hıçkırarak ağlıyordum:( peki senin kaç gün sürdü bu lekelenmelerin 55divane:)

bana kürtaja girerken "kürtaj olurken rahminin yırtılma riski vardır. zedelenme riski vardır. bunlardan dolayı bir daha çocuğun olmayabilir" dediler. devlet hastanesinde işkence yaparmışcasına kürtaj yapıyorlar adiler. beni de öyle yaptılar. :( benim lekelenmem ilk gün oldu. çok az. bi de bir hafta sonra oldu. daha da olmadı. akıntım yok benim. su şekilde beyaz akıntı.

uzunca hortum gibi çubuklarla yaptılar 1 kaç tane. içimi resmen çektiler sanırım vakumla yaptılar. ne genel ne de lokal anestesi yaptılar. çok canım yandı. zaten bebeğimi kaybettim. onca acı. sıkıntı. dert keder. psikolojim alt üst oldu. Allahım herkese hayırlı bir şekilde çocuk nasip etsin.

uzunca hortum gibi çubuklarla yaptılar 1 kaç tane. içimi resmen çektiler sanırım vakumla yaptılar. ne genel ne de lokal anestesi yaptılar. çok canım yandı. zaten bebeğimi kaybettim. onca acı. sıkıntı. dert keder. psikolojim alt üst oldu. Allahım herkese hayırlı bir şekilde çocuk nasip etsin.

neee lokaldemi yapmadılarrrr yaaa nerde bu hastane nasıl hastaneymiş yaa normalde lokal yapıyorlar devlette olsa öyle yapılıyor diye biliyorum yanlış mı biliyorum ben... vakumla yapıldığı icin korkma genelde hasar daha az oluyor çünkü bıcakla kazımak daha kötü... yazık sana yaa bebeğini kaybetmişsin bide bu acı çekmek zor bi durum eşinle destek olun birbirinize bu durumu atlatmak zor anlıyorum seni bide o acıyı çekmek daha zordur heralde allah yardımcın olsun..
aminnn herkese hayırlı evlatlar sağlıklı evlatlar nasip etsin

merhaba arkadaşlar 27 şubatta bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum,ufak da bir kist oluşmuş.bu yüzden doktor 1 ay doğum kontrol hapı kullanmamı tavsiye etti.adetimin 2.günü başlamamı söyledi.ben adet olup olmadığımı anlayamıyorum yardımlarınıza ihtiyacım var.kürtajdan sonra lekelenmeler olduğu için ayırt edemiyorum sanırım.cuma günü snacılarla başladı regl sonra durdu cumartesi.pazar yoğun bi kanama oldu şimdi yine durdu.ben dün ilacı almaya başladım.yanlış mı yapıyorum ?

benimde bugün 2 hafta oldu kürtaj olalı kanama devam ediyo sizce normal mi?
kanaması az olan arkadaşlar korkmasın o normalmiş bu arada anestezi yapılmadan kürtaj yapılması korkunç bişeydir herhalde ne kadar vicdansızlar ya 55 divane canım çok geçmiş olsun

bu arada az önce yukarıdaki mesajı yazdıktan sonra tesadüfen 55divane arkadaşımızın açmış olduğu bir konuyu okudum
meğerse kendisi evlilik dışı bir ilşki yaşıyomuş ilişki yaşadığı kişi hamile kalınca baban verir seni diye bi akıl vermiş sonra cesaret edememişler ve bebeği öyle aldırmış inanamıyorum ya bir burada nelerle uğraşıyoruz Allah akıl fikir versin

benimde bugün 2 hafta oldu kürtaj olalı kanama devam ediyo sizce normal mi?
kanaması az olan arkadaşlar korkmasın o normalmiş bu arada anestezi yapılmadan kürtaj yapılması korkunç bişeydir herhalde ne kadar vicdansızlar ya 55 divane canım çok geçmiş olsun

canım çok yoğun değilse kanama normal ama 20 günü geçerse doktora git.benim 14 gün sürmüştü ara ara..... 15. günde zaten kontrole gitmeliydin eğer gitmediysen mutlaka görün... çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın hiçbirimizie

canım geçen hafta gittim kontrole her şey normal dedi tam iki hafta oldu bugün kürtaj olalı.birkaç gün daha sürerse tekrar giderim inşallah biter en kısa zamanda amin canım sana da geçmiş olsun allah en kısa zamanda sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebekler nasip etsin:)

merhaba arkadaşlar konu başlıgımdan da biliyorsunuz 27 subatta kürtaj oldum . ondan sonra bir hafta kadar lekelenme şeklinde geldi . sonra kürtajdan sonra 15. günde dört gün süren yogun bir kanama yasadım . o durdu şimdi gecen akşam yani 25. günümde gene kanamam geldi 2 gün sürdü gene durdu . normal midir bu böyle 25 gün olmasına rağmen ara da bi iki günlük kanamaların gelmesi?

Back