• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj olan arkadaşlar bakabilir mi?

vuslatt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
225
1
118
Bursa
merhaba arkadaşlar . çarşamba günü 11 . haftamda bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum .yarın tekrar kontrolum var fakat kontrolde parça kalmişmı diye bakıyolarmış ona ne ile bakıyolar ulturason ile mi? bir de kanamalarınız ne kadar sürdü . ?carşamba bir hafta olucak fakat hala kanamam var cok yogun değil ama var bu normal mi? şimdiden teşekkür ler.

Allah inşallah bir sonrakileri kucağımıza almayı nasıp etsın sağ salım..
benim 5 günü başladı adet.11.gün bitti...ultrasonla bakıyor ben 11. gün gittim ıyı dedi...

merhaba arkadaşlar . çarşamba günü 11 . haftamda bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum .yarın tekrar kontrolum var fakat kontrolde parça kalmişmı diye bakıyolarmış ona ne ile bakıyolar ulturason ile mi? bir de kanamalarınız ne kadar sürdü . ?carşamba bir hafta olucak fakat hala kanamam var cok yogun değil ama var bu normal mi? şimdiden teşekkür ler.

8+3 de kürtaj oldum aralıklarla 12 gün kanamam sürdü.... kanama durumu normal... parça kaldı mı diye ultrasonla bakılıyor herhangi bir sorun yoksa sadece korunma süresi veriliyor... parça varsa yeniden işlem gerekiyor......... kendinize dikkat edin ve üsütmeyin çok geçmiş olsun......... Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın hiçbirmize sağlıkla kavuşalım bebeklerimize..

8+3 de kürtaj oldum aralıklarla 12 gün kanamam sürdü.... kanama durumu normal... parça kaldı mı diye ultrasonla bakılıyor herhangi bir sorun yoksa sadece korunma süresi veriliyor... parça varsa yeniden işlem gerekiyor......... kendinize dikkat edin ve üsütmeyin çok geçmiş olsun......... Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın hiçbirmize sağlıkla kavuşalım bebeklerimize..

kontrole gittim cok şükür temiz cıktı kalmamiş parça . benmde bgün dokuzuncu günüm hafif lekelenme şeklinde devam edyior . size de cok geçmiş olsun . rabbim hiç kimseye yaşatmasın gerçekten cok zormuş:(

geçmiş olsun bende 10+5 de kaybettım bebegimi kürtajdan sonra ıkı hafta kadar azalarak devam etti kanamam bir ay sonra kontrole gittiim problem yoktu.
3-4 ay beklenmeli dendi 3 ayı geçti ama ben yazdan sonra düşünüyorm bakalım kısmet :)

banana da adet olduktan sonra tekrar gel dedi kontrole . evet üç ay korunmamızı önerdi . bilmiyorm bende üç aydan sonra kendimi tekrar hazır hissedermiyim .çünkü bu kadar içimin acıcagını tahmin etmedim . bu arada birşey daha sormak istiyorum benim birkaç gündür kaşıntı problemm başladı . başına böle birşey gelen varmı acaba?

merhaba bende 9+4 te kalbi durduğu için bebğimin kürtaj oldu 1 haftaya yakın azalarak kanamam oldu ki normalmiş max 40 gün bekle adet için dedi 40 günü geçerse gel demişti kürtajdan 10 gün sonra randevu verdi kontrol etti vajinal usg ile parça kalıp kalmadığına dair...3 ay korunma süresi verdi ama bende 1-2 ay akıntıdan çektim önce mantar oldum sonr amantar bitti akıntı bitmedi su gibi ...vajınal bı kapsulle tedavi verdi 10 günde bitti çok şükür anlycagın gebelkten ötürü ve de kürtaj gibi bi operasyona maruz kalıyosun sonucta,kasıntı mantar akıtnı sorunları cok normal çünkü vajınanın ph dengesi bozuluyormus hormonların degısıklıgınden ötürü çoğunlukla..o yğzden panık yapma sakın ben korkmustum zarar mı verdıler bana opersynda neden akıntım durmuyor dıye bunlar doğalmıs beebgın kalbı durması konusnda da patolojı temız cıktı sıze ne dedıler bılmıyorum ama bana tatmn edıcı gelmedı acıklama bı sebep yok sevınmelsıın dedı bu ılk gebelıkte cok olası bırsey endıselenme dedı

merhaba bende 9+4 te kalbi durduğu için bebğimin kürtaj oldu 1 haftaya yakın azalarak kanamam oldu ki normalmiş max 40 gün bekle adet için dedi 40 günü geçerse gel demişti kürtajdan 10 gün sonra randevu verdi kontrol etti vajinal usg ile parça kalıp kalmadığına dair...3 ay korunma süresi verdi ama bende 1-2 ay akıntıdan çektim önce mantar oldum sonr amantar bitti akıntı bitmedi su gibi ...vajınal bı kapsulle tedavi verdi 10 günde bitti çok şükür anlycagın gebelkten ötürü ve de kürtaj gibi bi operasyona maruz kalıyosun sonucta,kasıntı mantar akıtnı sorunları cok normal çünkü vajınanın ph dengesi bozuluyormus hormonların degısıklıgınden ötürü çoğunlukla..o yğzden panık yapma sakın ben korkmustum zarar mı verdıler bana opersynda neden akıntım durmuyor dıye bunlar doğalmıs beebgın kalbı durması konusnda da patolojı temız cıktı sıze ne dedıler bılmıyorum ama bana tatmn edıcı gelmedı acıklama bı sebep yok sevınmelsıın dedı bu ılk gebelıkte cok olası bırsey endıselenme dedı

kaşinti bir iki gündür var benimde aklıma ilk mantar geldi umarım ciddi birşey olmaz . bana da aynı şekilde pataloji temiz dedi . herhangi bi sebep söylemedi ilk gebeliklerde olabilyomuş . anca üç düşükte sonra incelemeye alıyolarmış eşleri . bana o da cok saçma geldi üç kere düşür ondan sonra araştırsınlar baştan araştırsana ona göre sonuç neyse tadavi edilir niye üçü bekliyosun .

atlım 7 haftalıkta kürtaj oldum 12 gün boyunca kanamam sürdü bu gayet normal

merhaba arkadaşlar.ben 5 ay önce zorunlu kürtaj oldum kese vardı bebek yoktu. arkasından 5 gün sonra aşırı sancıdan hastaneye kaldırıldım kanamam çok yoktu kürtaj kanaması az şekilde devam ediyordu.sonra 37 gün sonra adet oldum.bundan sonra adet dönemim aşırı sancılı geçmeye başladı.3 aydan sonra korunmayı bıraktıktan sonrada adet sancılarım aşırı olduğu için ve kontrol amaçlı doktora gittim ki kist çıktı.sol yumurtalığımı tıkayan bir kist varmış.doktor ilaç tedavi vermedi hamile kalmaya çalış dedi.bu kist hamile kalma şansımı azaltırmış ama yinede hamile kalmaya çalış dedi.çikolata kistinin değişiği gibi bir kist.bir kaç doktora gittim maalesef kesin bir şey bulamadım tedavisi operasyon ile oluyormuş.hamile kalmakta istiyorum.aynı durumda olan arkadaşlardan cevap bekliyorum.teşekkürler.

1 hafta 2 gün oldu kürtaj olalı. ilk gün pembe ve sulu şekilde 5 6 damla geldi sonra hiç kanamam olmadı. beyaz akıntım oldu kürtajdan önceki gibi. sonra kahverengiye döndü 4 gün önce şimdi hiç bir şeyim yok haftaya kontrole gidecem umarım rahimimde yapışıklık meydana gelmemiştir. İnsanda hiç mi kanama olmaz ya kürtajdan sonra.

kontrole gittim cok şükür temiz cıktı kalmamiş parça . benmde bgün dokuzuncu günüm hafif lekelenme şeklinde devam edyior . size de cok geçmiş olsun . rabbim hiç kimseye yaşatmasın gerçekten cok zormuş:(

Geçmiş olsun allahım en kısa zamanda inşallah bir tane daha bebek verir size. Benim de hiç kanamam olmadı acaba içimde parça mı kaldı. Kanasaydı belki rahim temizlenirdi parça kalmazdı. Ben de çok korkuyorum ya :(

Geçmiş olsun allahım en kısa zamanda inşallah bir tane daha bebek verir size. Benim de hiç kanamam olmadı acaba içimde parça mı kaldı. Kanasaydı belki rahim temizlenirdi parça kalmazdı. Ben de çok korkuyorum ya :(

inş cnm tüm isteyenlere verir hayırlısıyla . benmde cok fazla kanamam olmadı kürtajdan sonra hep hafif lekelenme şeklinde oldu . ama kürtajdan sonra 15 . günde öyle bir kanamam geldi ki sancidan duramadım ben adet oldum sandim ama doktorum bu kadar cabuk adet olamazsın dedi . dördüncü gün kanamam durdu ama öle böle değil cok fazla geldi .herhalde içimde kalan kan temzlendi dedik . belki seninde öle olur ara kanama şeklinde gelebilir korkma . umarım birşey yoktur . benm bugün 23 . günüm adet olmayı bekliyorum sonrasında yine kontrole gidicem .

1 hafta 2 gün oldu kürtaj olalı. ilk gün pembe ve sulu şekilde 5 6 damla geldi sonra hiç kanamam olmadı. beyaz akıntım oldu kürtajdan önceki gibi. sonra kahverengiye döndü 4 gün önce şimdi hiç bir şeyim yok haftaya kontrole gidecem umarım rahimimde yapışıklık meydana gelmemiştir. İnsanda hiç mi kanama olmaz ya kürtajdan sonra.

bende kürtaj olalı 2 hafta oldu bendede kanama hiç olmadı bende korkmuştum hiçmi kanama olmaz insanda diye ama doktor kontrolume gittim bana kanama olmaması rahim kendini daha çabuk toparladığı için oluyormuş ve bana hiç adeti bekleme korunma dedi az içerde kanama kalmış 2 gün içinde gelir dedi ama 4 gün oldu hala gelmedi

bende kürtaj olalı 2 hafta oldu bendede kanama hiç olmadı bende korkmuştum hiçmi kanama olmaz insanda diye ama doktor kontrolume gittim bana kanama olmaması rahim kendini daha çabuk toparladığı için oluyormuş ve bana hiç adeti bekleme korunma dedi az içerde kanama kalmış 2 gün içinde gelir dedi ama 4 gün oldu hala gelmedi

ay canım benim ya yüreğimi o kadar ferahlattın ki anlatamam. ben de 28inde gidecem kontole umarım tekrar parça almak için kürtaj yapmazlar devlet hastanesinde canımdan can aldılar. bir daha o acıyı çekmek istemiyorum. inşallah benimki de seninki gibi iyi toparlanmış olur. sana da 15 gün birliktelik yasakmıydı cnm. adet gününde belki kanaman olur. sıkma canını. bu durumda tekrar gidecekmisin kontrole. haa bir de karnında kasık bölgende şişkinlik meydana geldi mi kürtajdan sonra. benim karnım öncekinden daha da şişti.

inş cnm tüm isteyenlere verir hayırlısıyla . benmde cok fazla kanamam olmadı kürtajdan sonra hep hafif lekelenme şeklinde oldu . ama kürtajdan sonra 15 . günde öyle bir kanamam geldi ki sancidan duramadım ben adet oldum sandim ama doktorum bu kadar cabuk adet olamazsın dedi . dördüncü gün kanamam durdu ama öle böle değil cok fazla geldi .herhalde içimde kalan kan temzlendi dedik . belki seninde öle olur ara kanama şeklinde gelebilir korkma . umarım birşey yoktur . benm bugün 23 . günüm adet olmayı bekliyorum sonrasında yine kontrole gidicem .

amin amiinn... kontrole gittiğinde ulturasyonla mı baktılar yoksa yine kürtaj şeklinde mi? ben de şimdi korkuyorum. tekrar aynı acıyı yaşamaktan. umarım herşey temizdir. belki bende de 15. günde kanama olacak karnım ve kasıklarım acayip şişti. içine birikiyor diye korkuyorm.

herkese çok gçmiş olsun, benim de kürtaj olalı 10 gün oldu.ilk gün çok sancılı geçti normal kanamam oldu, ancak ilaçlara başlayınca kahve lekelere dönüşmeye aşladı, günlük pedlerden kullanmaya başladım ben de ancak son 3-4 gündür resmen zift akıyo , bildiğiniz siyah ama ben artık korkmaya da başladım, siyah olması normal mi?

herkese çok gçmiş olsun, benim de kürtaj olalı 10 gün oldu.ilk gün çok sancılı geçti normal kanamam oldu, ancak ilaçlara başlayınca kahve lekelere dönüşmeye aşladı, günlük pedlerden kullanmaya başladım ben de ancak son 3-4 gündür resmen zift akıyo , bildiğiniz siyah ama ben artık korkmaya da başladım, siyah olması normal mi?

canım benim de 7. günde o şekilde kahverengi gibi sadece kiloda bulaşıyordu. dolu dolu akladı hiç evet siyaha dönük zift gibi ama lekelenme gibi. 5 -6 dalma gibi bişey sıkma canını kontrole gitmeyi ihmal etme sakın. ben korkuyorum umarım rahimin yırtılmamıştır. bir daha hamile kalamamaktan korkuyorum. çünkü kürtaj olurken uyuşturmadılar adiler. devlet ya ondan. acıdan hareket etmemeye çalıştım zor dayandım ama kıpırdamış da olabilirim. off kontrolde ne olacak çok korkuyorum ya :(

nasıl yani ya , ne yırtılması? anlamıyrm ben kusura bakma. beni tamamen uyuttular, kürtajdan uyandığımda sadece hıçkırarak ağlıyordum:( peki senin kaç gün sürdü bu lekelenmelerin 55divane:)

Back