• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj olalı 50 gün oldu adet olmadım

• Konu Sahibi Konu Sahibi gizzz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsn başın sagolsn canım bende 3 bebegimi kaybettim benim bebeklerim 5 aylıktı ama:14::14:rahim agzında açıklı çıktı benim dikişe ragmen drmadı kızım :14:araştırılıdı benim sen kan pırtışalma testi yaptırdınmı genetik yaptırdınmı testlerini yaptırmadan bi4r daha gebe kaldı kanamaya gelince kıızmda 60 gün oldum

benim gittigim doktor iyi istanbuldaysan önerebilirm :24::24:o buld zaten kandaki pırtılaşmayı ne çapa nede cerrahpaşa bulabildi neyim oldugu :5::5:

istanbuldayım ve çok sevinirim doktor konusunda yardımcı olursanız..
genetık testı yaptırdım temız cıktı baska test yaptırmadım şimdi çapadan randevu almaya çalısıyorum tekrar arastırılsın diye..

gizzz çok sevindimm ..ama şimdiii dinlenme zamanııı ..ve güzelce dr git gerekli olanları yaptır acele etme..vakti zamanı geldiğinde rabbim kollarını meleğinle dolduracaktır..:nazar:

gizzz çok sevindimm ..ama şimdiii dinlenme zamanııı ..ve güzelce dr git gerekli olanları yaptır acele etme..vakti zamanı geldiğinde rabbim kollarını meleğinle dolduracaktır..:nazar:

:) kesınlıkle dinlenme zamanı:)
inş zamanı gelince tüm bebek sahıbı olmak ıstıyenler kavusur bebeklerıne:)

Back