bazen kanama uzun sürer fakat sen kanama olmadığını ve 50 gün üzerinden geçtiğini söylüyorsun ozaman tek şey test yapıp biran önce ne olduğunu anlamak..sonuçta rahim temizlenince çabuk hamile kalınıyorr.. inş. herşey gönlünce olur..
ayrıca bu kadar üst üste hamile kalmak doğru değil..öncelikle biraz olsun rahmi dinlendirmek bu süreçtede sağlığına dikat etmek çok önemli..yediklerinden tutda herşeye kadar dikkat et ve sürekli bir kadın doğumcuyla beraber kordineli çalış çünki düşüklerinin mutlaka bir sebebi olmalı..iice araştır bu konuyu..tekrar geçmiş olsun...
kanaman 10 gün olmuş anladım şimdi ozaman 40 gün geçmiş oluyor vucud normale dönmesi için bir süre lazım sanırım o süre daha hazır değil belkide, biraz daha bekle endişelenme ..kürtaj kolay değil her bünyede farklı reaksiyon gösterir..ama aklında bişey kalmaması için ki eğer korunmadan tekrar ilişki yaşadıysan o zaman sen bir test yap derim..
ayrıca devlet hastanesinde kürtajlar genelde narkozsuz yapılır..sanırım sancının olmasıda sana ağrı kesici vermediklerindendir..
kesinlikle araştırmalısın ki tekrarlanmasın yine aynı durumlar..genetik faktörleride göz ardı etmeyin..belki bir sağlık sorunun felan varsa oda iiice araştırılsın..biraz daha sabret sadece kafanı başka şeylerle yor psikolojiden ,stresten,mevsimden bile kanaman gelmeye bilir..dediğim gibi test yap yada en azından kan testi ona görede karar verirsin ilacı kullanıp kullanmamayaaa..
olabilir tabıkkı herseyden dolayı aksam evde yapıcam testı bakalım zaten randevu alınca gitcem bebekte daha sonra inş:)
geçmiş olsn başın sagolsn canım bende 3 bebegimi kaybettim benim bebeklerim 5 aylıktı amaarkadaşlar ben 16 ocakta kürtaj oldum 8 haftalık bebegım gelısmedıgı için ancak daha öncesinde 3 defa daha bebegimi kaybettim çeşitli sebeblerden dolayı ama bu seferkinde narkoz vermediler
ve devlet hastanesinde oldum normalde kürtajdan sonra verilen ilaçlardan vermedi doktor..kontrole doktor izinde oldugu ıcın 20 gün sonra gittim ve temız dedı o arada süreklı kanamam oldunu ve
sancım oldugunu digerlerınde hiçbir seyımın olmadıgını 3 gun herseyımle normale döndıgımı söyledım cevap olarakta ben bilerek içini çok temızlemedım kı daha çabuk toplansın ve çok temızlenınce
hamıle kalma zamanın artar dedi.. ancak 50 gün ben hala hastalanadım endiselenmeye başladım ama doktora gitmektende çok korkuyorum açıkcası böyle olan varmı aranızda bir sorun mu vardır
acaba? yada tekrardan hamıle kalmamısıdır degil mi?
bi türlü dogru düzgün doktor bulamadım kendıme süreklı doktor degiştiriyorum ah bi bulsam bana göre birini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?