• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj olalı 50 gün oldu adet olmadım

• Konu Sahibi Konu Sahibi gizzz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gizzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
731
335
103
arkadaşlar ben 16 ocakta kürtaj oldum 8 haftalık bebegım gelısmedıgı için ancak daha öncesinde 3 defa daha bebegimi kaybettim çeşitli sebeblerden dolayı ama bu seferkinde narkoz vermediler

ve devlet hastanesinde oldum normalde kürtajdan sonra verilen ilaçlardan vermedi doktor..kontrole doktor izinde oldugu ıcın 20 gün sonra gittim ve temız dedı o arada süreklı kanamam oldunu ve

sancım oldugunu digerlerınde hiçbir seyımın olmadıgını 3 gun herseyımle normale döndıgımı söyledım cevap olarakta ben bilerek içini çok temızlemedım kı daha çabuk toplansın ve çok temızlenınce

hamıle kalma zamanın artar dedi.. ancak 50 gün ben hala hastalanadım endiselenmeye başladım ama doktora gitmektende çok korkuyorum açıkcası böyle olan varmı aranızda bir sorun mu vardır

acaba? yada tekrardan hamıle kalmamısıdır degil mi?

bazen kanama uzun sürer fakat sen kanama olmadığını ve 50 gün üzerinden geçtiğini söylüyorsun ozaman tek şey test yapıp biran önce ne olduğunu anlamak..sonuçta rahim temizlenince çabuk hamile kalınıyorr.. inş. herşey gönlünce olur..

bazen kanama uzun sürer fakat sen kanama olmadığını ve 50 gün üzerinden geçtiğini söylüyorsun ozaman tek şey test yapıp biran önce ne olduğunu anlamak..sonuçta rahim temizlenince çabuk hamile kalınıyorr.. inş. herşey gönlünce olur..

amın.kanamam uzun sürdü 10 kadar oldu tamamen kesileli kanamanın ama simdide hastalanmadım:(cokda korkuyorum tekrak hamile kalmaktan

Son düzenleme:
ayrıca bu kadar üst üste hamile kalmak doğru değil..öncelikle biraz olsun rahmi dinlendirmek bu süreçtede sağlığına dikat etmek çok önemli..yediklerinden tutda herşeye kadar dikkat et ve sürekli bir kadın doğumcuyla beraber kordineli çalış çünki düşüklerinin mutlaka bir sebebi olmalı..iice araştır bu konuyu..tekrar geçmiş olsun...

kanaman 10 gün olmuş anladım şimdi ozaman 40 gün geçmiş oluyor vucud normale dönmesi için bir süre lazım sanırım o süre daha hazır değil belkide, biraz daha bekle endişelenme ..kürtaj kolay değil her bünyede farklı reaksiyon gösterir..ama aklında bişey kalmaması için ki eğer korunmadan tekrar ilişki yaşadıysan o zaman sen bir test yap derim..

ayrıca bu kadar üst üste hamile kalmak doğru değil..öncelikle biraz olsun rahmi dinlendirmek bu süreçtede sağlığına dikat etmek çok önemli..yediklerinden tutda herşeye kadar dikkat et ve sürekli bir kadın doğumcuyla beraber kordineli çalış çünki düşüklerinin mutlaka bir sebebi olmalı..iice araştır bu konuyu..tekrar geçmiş olsun...

tesekkür ederım.. son hamılelıgımle bunun arasında tam 1 sene vardı güzel toplamıstım kendımı gene aravermek istiyorum bende zor oluyor çünkü birde çapaya gitcem neden düşükler oluyor diye hersey ıncelenmeden bıdaha düşünmüyorum bebek.

kanaman 10 gün olmuş anladım şimdi ozaman 40 gün geçmiş oluyor vucud normale dönmesi için bir süre lazım sanırım o süre daha hazır değil belkide, biraz daha bekle endişelenme ..kürtaj kolay değil her bünyede farklı reaksiyon gösterir..ama aklında bişey kalmaması için ki eğer korunmadan tekrar ilişki yaşadıysan o zaman sen bir test yap derim..

korunuyorum ama daha önce hap kullanıyodum şimdi hapa başlayamadıgım ıcın tedırgın hissediyorum kendımı

ayrıca devlet hastanesinde kürtajlar genelde narkozsuz yapılır..sanırım sancının olmasıda sana ağrı kesici vermediklerindendir..

bi türlü dogru düzgün doktor bulamadım kendıme süreklı doktor degiştiriyorum ah bi bulsam bana göre birini

ayrıca devlet hastanesinde kürtajlar genelde narkozsuz yapılır..sanırım sancının olmasıda sana ağrı kesici vermediklerindendir..

evet vermediler ondan olabilir ama birazda pimpirkli biriyim herseyı kafama takıyorum acaba neden oldu özele mı gitseydim baska bi doktora mı gitseydım falan diye..

kesinlikle araştırmalısın ki tekrarlanmasın yine aynı durumlar..genetik faktörleride göz ardı etmeyin..belki bir sağlık sorunun felan varsa oda iiice araştırılsın..biraz daha sabret sadece kafanı başka şeylerle yor psikolojiden ,stresten,mevsimden bile kanaman gelmeye bilir..dediğim gibi test yap yada en azından kan testi ona görede karar verirsin ilacı kullanıp kullanmamayaaa..:34:

kesinlikle araştırmalısın ki tekrarlanmasın yine aynı durumlar..genetik faktörleride göz ardı etmeyin..belki bir sağlık sorunun felan varsa oda iiice araştırılsın..biraz daha sabret sadece kafanı başka şeylerle yor psikolojiden ,stresten,mevsimden bile kanaman gelmeye bilir..dediğim gibi test yap yada en azından kan testi ona görede karar verirsin ilacı kullanıp kullanmamayaaa..:34:

olabilir tabıkkı herseyden dolayı aksam evde yapıcam testı bakalım zaten randevu alınca gitcem bebekte daha sonra inş:)

Öncelikle çok geçmiş olsun aralıkta bende kürtaj oldum ilk gebeliğimdi.... 57. günde adet olabildim bazen bu tür durumlar normal hormonlar hemen düzelemediği için... bende estradiol hormonu yüksekti ilaç kullanmak zorunda kaldım ... hormonum normale döner dönmezde adet oldum............. ama sizin 4. gebeliğiniz en önce bunun bir nedeni olmalı bebekleriniz neden gelişmiyor,,bir veya iki de araştırmıyorlar kabul ama 4. gebeliğe gelene kadar bir sebep söylenmedi mi size? en kısa zamanda hormon testlerini yaptırın......... ve bir daha hamile kalmadan bütün gerekli testleri yaptırmanız lazım inşallah bir daha ki gebeliğinizde hiç bir sorun yaşamaz sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize..............................

canım seninle yakın kürtaj tarihlerimiz seni hatırladım. ben 22 ocakta düşük yapıp kalan parçayıda kürtajla almışlardı. ben 15 şubatta ilk adetimi oldum şimdi 2. adetimi bekliyorum bütün belirtilerim var. gerçi bu ay korunmadım. doğru düzgün ama hiç ilk hamileliğimdeki gibi hissetmiyorum. senin biran önce doktora gitmen gerekli 40 gün olmuş benim kürtajdan sonra lekelenmelerim 5 günde bitti. doktor biter demişti bende devlette oldum narkozsuz. ama 40 gün sonunda adet olmassan gel demişti. çünkü benim adetlerim herzaman düzenli gelmiştir hatta 1 2 gün hep öne atar. allaha şükür oldum adetimi. ama doktor kürtajdan sonra bana ağrı kesici iğne yaptı. ve bi ilaç yazdı bi iki gün kullandım bıraktım. şimdi hem psikolojikman hemde vücud olarak hazır hissediyorum. inşallah rabbim birdaha aynı acılar yaşatmz.

Canım benim hiç telaş etme bende aynı şeyleri yaşadım 10 gün boyunca kanamam olmuştu 7 ocakta kürtaj oldum aradan tam 2 ay geçti daha bismillah akşam ilk adetimi oldum İnş.sende en yakın zamanda adet olursun

arkadaşlar ben 16 ocakta kürtaj oldum 8 haftalık bebegım gelısmedıgı için ancak daha öncesinde 3 defa daha bebegimi kaybettim çeşitli sebeblerden dolayı ama bu seferkinde narkoz vermediler

ve devlet hastanesinde oldum normalde kürtajdan sonra verilen ilaçlardan vermedi doktor..kontrole doktor izinde oldugu ıcın 20 gün sonra gittim ve temız dedı o arada süreklı kanamam oldunu ve

sancım oldugunu digerlerınde hiçbir seyımın olmadıgını 3 gun herseyımle normale döndıgımı söyledım cevap olarakta ben bilerek içini çok temızlemedım kı daha çabuk toplansın ve çok temızlenınce

hamıle kalma zamanın artar dedi.. ancak 50 gün ben hala hastalanadım endiselenmeye başladım ama doktora gitmektende çok korkuyorum açıkcası böyle olan varmı aranızda bir sorun mu vardır

acaba? yada tekrardan hamıle kalmamısıdır degil mi?
geçmiş olsn başın sagolsn canım bende 3 bebegimi kaybettim benim bebeklerim 5 aylıktı ama:14::14:rahim agzında açıklı çıktı benim dikişe ragmen drmadı kızım :14:araştırılıdı benim sen kan pırtışalma testi yaptırdınmı genetik yaptırdınmı testlerini yaptırmadan bi4r daha gebe kaldı kanamaya gelince kıızmda 60 gün oldum
bi türlü dogru düzgün doktor bulamadım kendıme süreklı doktor degiştiriyorum ah bi bulsam bana göre birini

benim gittigim doktor iyi istanbuldaysan önerebilirm :24::24:o buld zaten kandaki pırtılaşmayı ne çapa nede cerrahpaşa bulabildi neyim oldugu :5::5:

Back