- 2 Temmuz 2018
- 286
- 103
- 103
- 31
- Konu Sahibi Olderveolur000
Merhaba arkadaşlar gebeliğim sağlıksızmis 7 haftalık olduk ama kese 4 mm kaldı sizce kürtaj mı olmalıyım yoksa düşük mü yapmalıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende aynısıni yaşadım ben doktoruma sordum bı on gün kadar zararı olmaz dedi ve tüp bebekti benimkisi ilaçları bıraktım bir hafta sonra kendi düştü kürtaj olmak istemedim hemenMerhaba arkadaşlar gebeliğim sağlıksızmis 7 haftalık olduk ama kese 4 mm kaldı sizce kürtaj mı olmalıyım yoksa düşük mü yapmalıyım
Doktorlar evde düşük öneriyor mu bu konuda bilgim yok ama en iyisi hastaneye tekrar gitmek.Merhaba arkadaşlar gebeliğim sağlıksızmis 7 haftalık olduk ama kese 4 mm kaldı sizce kürtaj mı olmalıyım yoksa düşük mü yapmalıyım
Çok geçmiş olsun sağlıklı bir şekilde bebek sahibi olursunuz inşallah en kısa zamandaMerhaba arkadaşlar gebeliğim sağlıksızmis 7 haftalık olduk ama kese 4 mm kaldı sizce kürtaj mı olmalıyım yoksa düşük mü yapmalıyım
Çok geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar gebeliğim sağlıksızmis 7 haftalık olduk ama kese 4 mm kaldı sizce kürtaj mı olmalıyım yoksa düşük mü yapmalıyım
Geçmiş olsun, benim doktorum kese göremedi, betam da düşük artıyor. İki gün bekle kanda eğer beta düşüşe geçmişse o kendi düşer dedi. Fakat beta az da olsa yükselmeye devam ederse dış gebelik riskine karşı metatraxan iğnesi yazdı onu vurul o düşer dedi. Kürtaj olunca diğer implantasyona sıkıntı olabilir. Endometeiumu inceltmeyelim dedi.Merhaba arkadaşlar gebeliğim sağlıksızmis 7 haftalık olduk ama kese 4 mm kaldı sizce kürtaj mı olmalıyım yoksa düşük mü yapmalıyım
Merhabalar benzer birumum var da betam 4100 ama keseyi net göremedi dış gebelik ihtimalim var sizin durumunuz nedirGeçmiş olsun, benim doktorum kese göremedi, betam da düşük artıyor. İki gün bekle kanda eğer beta düşüşe geçmişse o kendi düşer dedi. Fakat beta az da olsa yükselmeye devam ederse dış gebelik riskine karşı metatraxan iğnesi yazdı onu vurul o düşer dedi. Kürtaj olunca diğer implantasyona sıkıntı olabilir. Endometeiumu inceltmeyelim dedi.
Sizin durumunuzu okudum, eğer düzenli artışınız olduysa ve kese benzeri bir şey görüldüyse dış gebelik değildir. Bende artış düzgün gitmedi fakat hala tüplerde ya da rahimde bir şey görülemedi. Ama iğne vuruldum. İyi bir hekime göründünüz mü?Merhabalar benzer birumum var da betam 4100 ama keseyi net göremedi dış gebelik ihtimalim var sizin durumunuz nedir
Kendi tüp bebek doktorum bunları söyleyen bazen kese sonradan görülebilirde dedi dış gebelikte olabilir dedi. Ne ağrım ne lekenmem yok. Beta artışım tam ayarında oldu ama bilemiyorumSizin durumunuzu okudum, eğer düzenli artışınız olduysa ve kese benzeri bir şey görüldüyse dış gebelik değildir. Bende artış düzgün gitmedi fakat hala tüplerde ya da rahimde bir şey görülemedi. Ama iğne vuruldum. İyi bir hekime göründünüz mü?
Peki sizde belirti var mıydı dış gebeliğe dair suan betanız kaç. Bu arada cevaplarınız için çok teşekkür ederim o kadar kötüyüm ya balkona çıkıp bögür bögür aglayasım varSizin durumunuzu okudum, eğer düzenli artışınız olduysa ve kese benzeri bir şey görüldüyse dış gebelik değildir. Bende artış düzgün gitmedi fakat hala tüplerde ya da rahimde bir şey görülemedi. Ama iğne vuruldum. İyi bir hekime göründünüz mü?