Kürtaj meselesi

Merhaba ilacı kullandım ama kanamam çok çok az oldu kanamam olup rahmin temizlenmesi gerekiyordu ptesi kontrole gitmem gerekirdi ama şehir dışındayım başka dr da gitmek istemedim ptesi27 eylülde gidcem doktoruma henüz netlik yoktur lekelenmeler devam ediyor. Sizin kaç gün geçti kürtaj olduktan sonra ve ilacı 3 gün mü kullancaksınız
Çok geçmiş olsun. Benim de 15 gün oldu bugün. Dün ilaca başladım sonra parçalar düşürdüm ilaçtan mı bilmiyorum. Doktor kanama bitene kadar kullan dedi bana

Çok geçmiş olsun. Benim de 15 gün oldu bugün. Dün ilaca başladım sonra parçalar düşürdüm ilaçtan mı bilmiyorum. Doktor kanama bitene kadar kullan dedi bana
Sağolun sizede çok geçmiş olsun ilaçtandır çnkü rahim içini temizliyor ama bana 3 gün kullan dedi sadece 4.gün aradım kanama olmayınca kullanma dedi. Bende 9 eylül de oldum zaten

Sağolun sizede çok geçmiş olsun ilaçtandır çnkü rahim içini temizliyor ama bana 3 gün kullan dedi sadece 4.gün aradım kanama olmayınca kullanma dedi. Bende 9 eylül de oldum zaten
İkimiz de aynı günde olmuşuz işlemi. Aynı günde üzülmüşüz Allah bir daha yaşatmasın bize ve kimseye inşallah

X