Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok gecmiş olsun Bende kurtaj oldum bende pıhtılasma gibi sorunlar cıktı. Sizin ilk gebelik miydiMerhaba arkadaşlar ben 8 haftalıkken kürtaj oldum kalbi durmuş bebeğimin hiç kanamam yada lekelenmem olmadı fakat bende kansızlık vardı değerim 3.9 çıkmıştı onun etkisi olabilir mi bilginiz varmı
Sağolun sizede çok geçmiş olsun Evet ilk gebeliğimdi acaba kan değerleri etkilermi kalbinin durmasını..Çok gecmiş olsun Bende kurtaj oldum bende pıhtılasma gibi sorunlar cıktı. Sizin ilk gebelik miydi
İnanın o kadar çok sebepler varki. İnşallah hayırlısıyla bundan sonrs kucagınıza sağlıklı alırsınız. En son muayeneye kaçıncı haftada gitmiştinşzSağolun sizede çok geçmiş olsun Evet ilk gebeliğimdi acaba kan değerleri etkilermi kalbinin durmasını..
Çok gecmiş olsun gerçektnede çok üzülüyor insan. Ben şimdi 3. Ye tekrar hamileyim inşallah sizde hayırlısıyla hamile kalır, kucaklarımıza sağlıklı alırız10. Haftamda gitmiştim ve 8. Haftada kaldığını öğrendik muayenede
Dr bunun için bi yanıt vermedi miSağolun sizede çok geçmiş olsun Evet ilk gebeliğimdi acaba kan değerleri etkilermi kalbinin durmasını..
Sormadım daha doğrusu ekim ayında gittiğimde soracağımDr bunun için bi yanıt vermedi mi
Kanama olmuyor diye biliyorum sadece lekelenme oluyor kürtaj olduktan sonra 2 hafta lekelenmem oldu sonrasında bitti sizin haftanızda küçük aslında ilaçlarınızı düzenli kullanınÇok geçmiş olsun öncelikle bende 7+4 te kontrole gittiğimde de 7+1 de kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum sonrasında. Dün kontrole gittiğimde rahmin yeterince temizlenmediğini hala pıhtılar olduğunu söyledi dr zaten kanamam da çok olmadı hergün leke şeklinde sadece şu an kürtajdan sonra 9.gündeyim metiler ilaç verdi atabilmem için ama hala kanama olmuyor ikinci kez kürtaj yapmamız gerekir dedi rahim temizlenmezse benzer durum yaşayan var mı
Benm sorduklarımda hiç biri etkilemez dedi sorduğum konularda her gittiğimde farklı şeyler sordum .Dr bunun için bi yanıt vermedi mi
Bakalım kullanıyorum hala inşallah düzelecek herşeyKanama olmuyor diye biliyorum sadece lekelenme oluyor kürtaj olduktan sonra 2 hafta lekelenmem oldu sonrasında bitti sizin haftanızda küçük aslında ilaçlarınızı düzenli kullanın
İnşallah ne kadar beklemeyi düşünüyorsunuz yeni gebelik içinBakalım kullanıyorum hala inşallah düzelecek herşey
2 ay beklemek yeterli dedi doktorum yani psikolojik olarak hazır olur muyum bilmiyorum tabiİnşallah ne kadar beklemeyi düşünüyorsunuz yeni gebelik için
Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah bendede korku oluştu kafam çok karışık önce bi dahiliyeye gidip kan ve vitaminlerimi düzeltmek istiyorum ondan sonra denemek istiyorum 6 ay kadar beklemeyi düşünüyorum2 ay beklemek yeterli dedi doktorum yani psikolojik olarak hazır olur muyum bilmiyorum tabi
Şimdi birde ikinci kez kürtaj olma olayı korkutuyor siz ne kadar beklemeyi düşünüyorsunuz
Amin inşallah ilk gebelik ve böyle bi tecrübe zor oluyor herşey Allah tan geldiği için buna da alışacaz inşallahTabiki bi problem varsa önce düzelmesini beklemek önemli yani bende daha kan tahlili vs vermemiştim hiç dr kalbinin durduğunu gördüğümüz hafta isticem demişti değerlerimi hiç bilmiyorum bende baktırabilirim her ihtimale karşı. Zaten kan değerleriyle alakalı değilse doktorun 6 ay beklemeyi uzun bulabilir zaman kaybı olarak bakılıyormuş 6 aya iki dr gtiim ben diğeri de 3 ay bekleriz demişti riskli gebelik uzmanıydı. Umarım en hayırlı zamanda sağlıklı bi gebelik süreciyle güzel haberler alırız tüm çevremde kürtaj ve düşük sonrası rahim kendini yeni gebeliğe hazırlarmış gibi şeyler söylüyorRabbim bi daha yaşatmasın inşallah bendede korku oluştu kafam çok karışık önce bi dahiliyeye gidip kan ve vitaminlerimi düzeltmek istiyorum ondan sonra denemek istiyorum 6 ay kadar beklemeyi düşünüyorum
Bende Perşembe günü kürtaj oldum ilk günler kanamam çok oldu sonra lekelenme gibi oldu kanamam devam ediyor, 5 gün oldu kürtaj olalı dahaMerhaba arkadaşlar ben 8 haftalıkken kürtaj oldum kalbi durmuş bebeğimin hiç kanamam yada lekelenmem olmadı fakat bende kansızlık vardı değerim 3.9 çıkmıştı onun etkisi olabilir mi bilginiz varmı
merhaba ilacı kullanıp sonuç aldınız mı ne durumdasınız şu an? Banada doktor kürtaj sonrası bu ilacı verdi merak ediyorumAmin inşallah ilk gebelik ve böyle bi tecrübe zor oluyor herşey Allah tan geldiği için buna da alışacaz inşallahTabiki bi problem varsa önce düzelmesini beklemek önemli yani bende daha kan tahlili vs vermemiştim hiç dr kalbinin durduğunu gördüğümüz hafta isticem demişti değerlerimi hiç bilmiyorum bende baktırabilirim her ihtimale karşı. Zaten kan değerleriyle alakalı değilse doktorun 6 ay beklemeyi uzun bulabilir zaman kaybı olarak bakılıyormuş 6 aya iki dr gtiim ben diğeri de 3 ay bekleriz demişti riskli gebelik uzmanıydı. Umarım en hayırlı zamanda sağlıklı bi gebelik süreciyle güzel haberler alırız tüm çevremde kürtaj ve düşük sonrası rahim kendini yeni gebeliğe hazırlarmış gibi şeyler söylüyor
Merhaba ilacı kullandım ama kanamam çok çok az oldu kanamam olup rahmin temizlenmesi gerekiyordu ptesi kontrole gitmem gerekirdi ama şehir dışındayım başka dr da gitmek istemedim ptesi27 eylülde gidcem doktoruma henüz netlik yoktur lekelenmeler devam ediyor. Sizin kaç gün geçti kürtaj olduktan sonra ve ilacı 3 gün mü kullancaksınızmerhaba ilacı kullanıp sonuç aldınız mı ne durumdasınız şu an? Banada doktor kürtaj sonrası bu ilacı verdi merak ediyorum
Gecmis olsun. Kadin dpgum doktoru arkadasim basarili, guzel yapilmis bir kurtajdan sonra kanama olmaz derdi.Merhaba arkadaşlar ben 8 haftalıkken kürtaj oldum kalbi durmuş bebeğimin hiç kanamam yada lekelenmem olmadı fakat bende kansızlık vardı değerim 3.9 çıkmıştı onun etkisi olabilir mi bilginiz varmı