• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurtaj korkutuyorrr

SEWDAA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2011
50
0
46
Arkadaslar 6 haftalik hamileyim ama doktor kesenin bozuldugunu soyledi ve kurtaj yapilmasi gerektigini söyledi cok korkuyorum baska doktora daha gidecem aranizda boyle bi durum yasayan var mi kurtaj nasil bişey aciyor mu sanci oluyor mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

fbenimde kesem bozuldu kurtaj oldum korkma birsey olmuyo çikinca adet olmus gibi kasiklarin agrir sadece o oda biraz korkutuyo insani ameliyathane sonuçta

fbenimde kesem bozuldu kurtaj oldum korkma birsey olmuyo çikinca adet olmus gibi kasiklarin agrir sadece o oda biraz korkutuyo insani ameliyathane sonuçta

Canım geçmiş olsun çok üzüldüm. Rabbim tez zamanda tekrar nasip eder inşallah hayırlısıyla

Arkadaslar 6 haftalik hamileyim ama doktor kesenin bozuldugunu soyledi ve kurtaj yapilmasi gerektigini söyledi cok korkuyorum baska doktora daha gidecem aranizda boyle bi durum yasayan var mi kurtaj nasil bişey aciyor mu sanci oluyor mu

öncelikle geçmiş olsun Allah sağlıklı bi gebelik nasip etsin inşallah enkısa zamanda..acıma olayına gelince..uyuyosun uyanıosun bitmiş..adet sancısı gibi ewet biraz istirahat etmen gerekiyo hepsi bu..korkulcak bi yanı yok sen moralini yüksek tut yeter..

Canım korkulacak bir şey yok. Sadece kürtajdan sonra ilk gün biraz halsizlik oluyor. Sonra normal adet oluyormuşsun devam ediyor.

Son düzenleme:

Geçmiş olsun cnm korkmana gerek yok zaten hiç bişi anlamıyorsun uyuyorsun uyanıyorsun herşey bitmiş.sadece psikolojik olarak iyi olmuyorsun gebelik sonlandığı için hepsi o

6 haftalıkken bana da kürtaj dediler ben bi kaç gün beklemek istedim belki kendim düşürürum diye iikide beklemisim kürtaj a gerek kalmadı biraz ağrım fazla oldu ama kürtaj olmaktan iidir bence..bi buçuk ay sonrada tekrar hamile kaldım

6 haftalık ıcın kurtaj bana mantıksız geldı bende 5 haftalıkken dusuk yaptım kendı kendıne dustu zaten bıldıgım kadarıyla ılk ıkı ay kurtaj degıl ılacla dusuk yaptırıyolar bencede baska doktora gıt kurtaj cokta ıı bıse dgl sonucta

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayrıca cok sukur hıc agrım olmadı benım dusuk yaparken okuyorum da sancı cekenler cokmus

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doktordan donuyorum su an kurtaja gerek kalmamis dusmus kendiliginden 10 gun sonra gel kontrole dedi dusurdugum bi kan pihtisi vardi o keseydi herhalde kurtuldum sancidan stresten

kese miydi ay içim tuhaf oldu.geçmis olsun hadi Allah dogurmak kaydiyla tekrar versin ins

zormuş yaa ben bekarım ama şimdi netten kürtajı araştırınca içim fena oldu .

Bir kadın olarak cok zor bir durum olsa gerek,

Doktordan donuyorum su an kurtaja gerek kalmamis dusmus kendiliginden 10 gun sonra gel kontrole dedi dusurdugum bi kan pihtisi vardi o keseydi herhalde kurtuldum sancidan stresten

Çok ii olmuş dünden beri kürtaj olacaksın diye korkuyordum..rabbim tez zamanda hayırlı gebelikler nasip etsin inşallah

kese miydi ay içim tuhaf oldu.geçmis olsun hadi Allah dogurmak kaydiyla tekrar versin ins

Evet canim cok tesekkur ederim duan için Allah isteyen herkese saglikli bi evlat nasip etsin

Çok ii olmuş dünden beri kürtaj olacaksın diye korkuyordum..rabbim tez zamanda hayırlı gebelikler nasip etsin inşallah

Ben de cok korkuyorum doktor yine kurtaj dedi ama ebeye sordu gerek yok kendiliginden dusmus zaten kanamayla temizlenir dedi binohh cektim...

Çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın.

Kesinlikle korkma. Ben de korkudan titreye titreye hastaneye gittim, hiçbir şey hissetmiyorsun. Sadece uyandığında üzüntün oluyor bir de adet sancısı gibi hafif bir sancı.. Ama onu yazmaya bile gerek yok.

Asla korkma.. Çünkü hiçbir fiziki acısı yok. Kürtajdan sonra acı çekersen manevi olur bebeğini kaybettiğin için o kadar..

Ben kürtajdan önce nette salak salak şeyler okumuştum sindirimi boşuna bozmuşum, hep korkutmacaymış...

Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin. Çok geçmiş olsun canım..

Çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın.

Kesinlikle korkma. Ben de korkudan titreye titreye hastaneye gittim, hiçbir şey hissetmiyorsun. Sadece uyandığında üzüntün oluyor bir de adet sancısı gibi hafif bir sancı.. Ama onu yazmaya bile gerek yok.

Asla korkma.. Çünkü hiçbir fiziki acısı yok. Kürtajdan sonra acı çekersen manevi olur bebeğini kaybettiğin için o kadar..

Ben kürtajdan önce nette salak salak şeyler okumuştum sindirimi boşuna bozmuşum, hep korkutmacaymış...

Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin. Çok geçmiş olsun canım..

Cok tesekkur ederim evet acim var su an ama icim bi anda bosaldigi icin aci cekiyorum istemediğim bi gebelikti ama varligina alismistim simdi dusundukce uzuluyorum

Hayırlısı olsun canım. Rabbim hazır olduğunda istediğin zamanda hayırlı şekilde sağlıklı hayırlı evlat versin inş.

Back