Kürtaj korkusu

cherrphe

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
776
1.382
333
Hepinize iyi günler, kasim annesi olacagim diye sevinirken bebegimin gelişmediğini ve kalp atislari olusmadigi için alinmasi gerektiğini söylediler. Cuma günü kürtaj olacagim. Bebeğim için içim çok aciyor zaten hem onu kaybetmek hem de psikolojik olarak kürtaj beni çok tedirgin ediyor. Narkoz korkum zaten vardi. boyle üzücü bir sebepten dolayi narkoz alacagim birde. Kimsenin acilarini deşmek hatirlatmak istemiyorum ama korkumu yenmek için fikirlerinize ihtiyacim var

Gecmis olsun canim benim bildigim kadariyla kurtaji narkozla yapmiyolar rabbim en kisa zamanda tekrar saglikli bi bebege kavustursun seni ve isteyen herkesi

Tesekkur ediyorum iyi dileklerin için inşallah bunu atlatip tekrar bebek sahibi olurum. Doktorum genel anestezi uygulayarak yapilacagini belirtti operasyonun

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım. Seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı duyguları yakın zamanda ben de yaşadım. İlk gebeliğin sanırım? Eğer daha evvel doğum yapmadıysan kesinlikle uyutularak kürtaj olmanı tavsiye ederim. Çünkü öbür türlüsü çok can sıkıcı ve can yakıcı.
Narkoz verilmiyor on dakikalık bir baygınlık yaşıyorsun. Kendine geldiğinde herşey normal oluyor. Baş dönmesi falan olmuyor narkozdaki gibi. Narkoz da aldığım için ikisi arasındaki belirgin farkı biliyorum.

Sana bir iğne yapıp kısa süreliğine seni uyutacaklar, korkulacak bir şey yok uyandığında hiç bir şeyden haberin olmuyor. Devlet hastanelerinde uyuşturma ya da uyutma yapmıyorlar eğer maddi durumun varsa özeli tercih et derim.

Tekrar geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın

Son düzenleme:

Allah sabir versin canim, Bende 7 ay once 8 haftalik bebegim gelismedigi ve kalp atisi durdugu icin kurtaj oldum, ben ozel hastanede kurtaj oldum kisa sureli narkoz veriyorlar devlet hastanesindede olsan yinede narkoz veriliyor, beni odaya aldilar iceride dr birde anestezi uzmani vardi, kolumdan igne yaparak bayilttikar, 10 dk sonra ayikmam icin igne yapmis sonrada odaya aldilar bir yarim saat uzandim sonra evimize gittik, ama kurtaj olmak degil bebegimi kaybetmek beni yikti 2 ay hic durmadan agladim 10 gun rapor aldim psikolojim bozuldu, aradan 7 ay gecti kavusamadim bebegime, ama her sey Allahin takdiri insallah bu aci gunler cabuk biter saglikli evlatlarimizi kucagimiza aliriz, kurtaj sonrasi uyandiginda adet sancisina benzer bir agri oluyor 1 saat icinde geciyor ondan sonra agri aci yok, zaten kurtajda vakumla rahimin icinden bebgi aldiklari icin bicak degmiyor, antibiyotik ve agri kesicide veriyor dr,

cnm öncelikle çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama sakın korkma bende aynı şeyi yaşadım mart ayında bende de narkoz korkusu vardı ama inan bebeğimin acısından narkoz bile aklıma hiç gelmedi.zaten uyutuyorlar seni.beni odadan alıp odaya geri getirmeleri toplamda yarım saat sürdü.işlem 5 10 dakikalık bişi zten.kürtajı anlamazsın kesinlikle zaten bir saat sonra çıkıyorsun yürüyerek.ama bebeğinin acısına gelince unutmayacaksın ama zamanla hafifliycek acısı.

Amin inşallah yüreğimdeki aci da cabucak geçer dusunmemeye gayret ediyorum elimden geldiğince ama olmuyor.ilk gebeligimdi 20 gün sonra ilk evlilik yildonumumuz hediye gibi olacakti bize yasasaydi yavrumuz ama kismet, vardır bunda da bir hayir

Bursada yasiyorum özel bir hastanede olacak operasyon cuma sabahi. Sana da çok geçmiş olsun Rabbim bu güzel günlerin hatrina acimizi hafifletecek güzellikler yazmis olsun

Rabbimin sabri olmasa dayanılmaz, sana da çok geçmiş olsun canim. 1.5 yil önce kuzemimi bir kazada kaybettim 28 yasindaydi arkasında çok genç bir es ve 2 evlat birakti. Annesi ve eşinin göz yaslari hala kurumuyor. Bebeğimin alinacagini soylediginde doktor ilk onlar geldi aklima. Sabir ver ALLAH im dedim bundan daha buyuk acilarda var. Bu yasadigim daha kotusunden, zorundan korusun bizi inşallah diye dua ettim. İnşallah hayieli zamanda evlatlarimizi kucagimiza alir saglikla buyuturuz

Çok geçmiş olsun Rabbim yüzünü hep guldursun canim ki bunları hic hatirlama. Umarim yüreğimdeki aci hafifler düşünmemek için bir diri şeyle meşgul olmaya calisiyorum.

Allah sabrini vermese bu acilara dayanilmaz, Rabbim bize anneligi tattirmadan evlat acisini yasatti verecegi evladin degerini cok daha iyi anlayacagiz ve biz bebeklerimize bazi bedeller odeyerek kavustugunuz icin evladin degerini daha cok bilecegiz, Bazi kadinlar var 1 duzine dogurmus ama hic annelik yapmamis ya cocugunu dovuyor ya sokaga atiyor bunlar anne degil zaten gercek anne cocugu dunyaya gelmeden onu ozlem ve sevgiyle bekleyen dogduktan sonrada binbir fedakarlik ve sefkatle buyutendir, Allah bir gun bizede anneligi nasip etsin insallah.

Ne kadar da doğru söylediklerin, hele bu kadar çok çocuk cinayeti ölümü haberi dinlediğimiz gunlerde.biz bu acinin dayanilmasi ne kadar zor olduğunu bildiğimiz için seninde dediğin gibi daha iyi anneler olabilelim insallah

Amin canım... ben çok yakin dostumla ayni zamanda hamile kalmıştım ( bir hafta arayla) Rabbim çok şükür onun bebeğinin dünyaya gelmesini nasip etti. Ama bana nasip olmadi. Onun bebisini gördükçe aradan ne kadar zaman geçerse geçsin yavrumu hatirlayacagim elimde değil. Yadaydi o da gecen ay doğacakti. Onu gördükçe aklımdan geçecek yasaydi o da 5 aylik olacaktı o da 5 yaşında olacaktı o da okula başlayacaktı vs.
Insanoglu işte aklına geliyor ve lakin neden ben dememeli buna da sabretmeli. Cennette bizi bekliyorlar inşallah

Yarim saat önce evime geldim, sabah 11.30 gibi dogumhaneye aldilar 12 gibi idama geldiğimde ayilmistim. Şükür ki ne agrim nede bir şikayetim var. Benim durumunda okan tüm hastalara acil şifalar diliyorum. Rabbim en kisa surede bebegimizi hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin

Son düzenleme:

Gecmis olsu canim, Allah en kisa zamqnda yerini doldursun, Allahin takdiri nasibi olsaydi mutlaka dogardi Annelerine dua edecek meleklerimiz, kendini toparlamak icin guclu olman lazim,

narkozdan bende çok korkardm uyanamıcam korkusu sarardı fakat hiç öle değil zaten serumdan verirken uykuya dalıosun uyanıncada hiç bişi olmaml gibi yatagında oluosun halbuki işlem yapılıo yatagına taşınıon bi ton şey oluo ama senin haberin olmuor korkm bence bu arada allah sabır versin sağlıksızdı demekki bebeğin .rabbm hayrlısını versin herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…