kürtaj istenmeyen gebelik yardım!

Kürtaj yasaklandı diye biliyorum ama yine bir deneyin şansınızı

Özelde olursun ya da özel kliniklerde fakat baya pahalı olabilir fiyatı

Burda sana söylenecek şeyler ahlak bekçiliğinden değil senin kendini ziyan etmenden kaynaklı olur. 18 yaşında böyle bir yükü taşımana kızılır sadece. Devlet hastanesinde yaptıracağın her şey e devlette sağlık geçmişinde yazar. Özelde yaptır.

Ahlak bekçileri yorum yapmasın ne ya. Kamoyuna konu açıyorsun açma o zaman. Yapıyorsan korunmasını da bil. Ahlak bekçisi değil mantık bekçisiyim. Uğraş dur şimdi.
korunduk ama nasıl oldu bilmiyorum hamile miyim onu da bilmiyorum regl olmadım bir haftadır ve sancım vs de yok test yaptım negatif çıktı ama hala regli bekliyorum olmadim

korunduk ama nasıl oldu bilmiyorum hamile miyim onu da bilmiyorum regl olmadım bir haftadır ve sancım vs de yok test yaptım negatif çıktı ama hala regli bekliyorum olmadim
Bir hafta geçtiyse regl gününden, idrar testi ile çıkardı zaten. Muhtemelen stresten gecikti diye düşünüyorum.

Hamile kaldım bir ay geçti demişsiniz şimdide bilmiyorum diyorsunuz anlayamadım ne yöntemle korundunuz ayrıca
ya regl olmadım test yaptım ama hamild olduğumu biliyorum cinku benim reglim hiç gecikmez hatta öne gelir hep hiçbir zaman gecikmedi küçüklükten beri kondom yöntemiyle ama bir prezervatifi iki kere kullanmak zorunda kaldık ondan mı oldu bilmiyorum

Benimde normalde hiç şaşmaz ama geçen sene 12 gün geciktiği olmuştu bir ay nedensiz şekilde.

1 sene geçmiş neyse konuya geleyim daha hamile olup olmadığını bilmiyorsun ki kürtaja yöneliyorsun adetin geçmiş olması seni hamile de yapmaz mevsimsel gecikmeler olabilir, antibiyotik kullanımı veya başka ilaç kullanımından olabilir, stres kaynaklı olabilir dur hele git kan ver , test yap ona Göre yol izlersin.

Sperm hücreleri o kadar minik ki milyonlarca hatta milyarlarca mikroskopla görünüyor ve sen 1kondomu 2 kere kullandık diyorsun büyük hata ayrıca gebelik testine güvenme çok da doğru göstermiyor her zaman. özel bi kliniğe git muhtemelen seni özel bi laboravura gönderir kan için sessiz sakin öğrenirsin halledersin

İlk defa birlikte olduysan adet döngün değişkenlik göstermiş olabilir o yüzden de adetin gecikmiş olabilir 10 haftalıga kadar kürtaj yapıyorlar diye biliyorum erken test al yada kan tahlili yaptır 2 bucuk ayı geçer ise almazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…