- 10 Nisan 2023
- 35
- -2
- 21
- Konu Sahibi Selen Soyder
.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
17 yaşındayken birlikte olduk ve hamile kaldım şimdi bir au gecti 18 e girdim özelde yada devlette aileye haber vermeden kürtaj yaparlar değil mi 18 olunca 17 yaşında hamile kaldığimi onemsemezler yani lutfen ahlak bekcileri yorum yapmasin
Kürtaj yasaklandı diye biliyorum ama yine bir deneyin şansınızı17 yaşındayken birlikte olduk ve hamile kaldım şimdi bir au gecti 18 e girdim özelde yada devlette aileye haber vermeden kürtaj yaparlar değil mi 18 olunca 17 yaşında hamile kaldığimi onemsemezler yani lutfen ahlak bekcileri yorum yapmasin
Özelde olursun ya da özel kliniklerde fakat baya pahalı olabilir fiyatı17 yaşındayken birlikte olduk ve hamile kaldım şimdi bir au gecti 18 e girdim özelde yada devlette aileye haber vermeden kürtaj yaparlar değil mi 18 olunca 17 yaşında hamile kaldığimi onemsemezler yani lutfen ahlak bekcileri yorum yapmasin
korunduk ama nasıl oldu bilmiyorum hamile miyim onu da bilmiyorum regl olmadım bir haftadır ve sancım vs de yok test yaptım negatif çıktı ama hala regli bekliyorum olmadimAhlak bekçileri yorum yapmasın ne ya. Kamoyuna konu açıyorsun açma o zaman. Yapıyorsan korunmasını da bil. Ahlak bekçisi değil mantık bekçisiyim. Uğraş dur şimdi.
Hamile kaldım bir ay geçti demişsiniz şimdide bilmiyorum diyorsunuz anlayamadım ne yöntemle korundunuz ayrıcakorunduk ama nasıl oldu bilmiyorum hamile miyim onu da bilmiyorum regl olmadım bir haftadır ve sancım vs de yok test yaptım negatif çıktı ama hala regli bekliyorum olmadim
Bir hafta geçtiyse regl gününden, idrar testi ile çıkardı zaten. Muhtemelen stresten gecikti diye düşünüyorum.korunduk ama nasıl oldu bilmiyorum hamile miyim onu da bilmiyorum regl olmadım bir haftadır ve sancım vs de yok test yaptım negatif çıktı ama hala regli bekliyorum olmadim
ya regl olmadım test yaptım ama hamild olduğumu biliyorum cinku benim reglim hiç gecikmez hatta öne gelir hep hiçbir zaman gecikmedi küçüklükten beri kondom yöntemiyle ama bir prezervatifi iki kere kullanmak zorunda kaldık ondan mı oldu bilmiyorumHamile kaldım bir ay geçti demişsiniz şimdide bilmiyorum diyorsunuz anlayamadım ne yöntemle korundunuz ayrıca
Benimde normalde hiç şaşmaz ama geçen sene 12 gün geciktiği olmuştu bir ay nedensiz şekilde.ya regl olmadım test yaptım ama hamild olduğumu biliyorum cinku benim reglim hiç gecikmez hatta öne gelir hep hiçbir zaman gecikmedi küçüklükten beri kondom yöntemiyle ama bir prezervatifi iki kere kullanmak zorunda kaldık ondan mı oldu bilmiyorum
1 sene geçmiş neyse konuya geleyim daha hamile olup olmadığını bilmiyorsun ki kürtaja yöneliyorsun adetin geçmiş olması seni hamile de yapmaz mevsimsel gecikmeler olabilir, antibiyotik kullanımı veya başka ilaç kullanımından olabilir, stres kaynaklı olabilir dur hele git kan ver , test yap ona Göre yol izlersin.17 yaşındayken birlikte olduk ve hamile kaldım şimdi bir au gecti 18 e girdim özelde yada devlette aileye haber vermeden kürtaj yaparlar değil mi 18 olunca 17 yaşında hamile kaldığimi onemsemezler yani lutfen ahlak bekcileri yorum yapmasin
Sperm hücreleri o kadar minik ki milyonlarca hatta milyarlarca mikroskopla görünüyor ve sen 1kondomu 2 kere kullandık diyorsun büyük hata ayrıca gebelik testine güvenme çok da doğru göstermiyor her zaman. özel bi kliniğe git muhtemelen seni özel bi laboravura gönderir kan için sessiz sakin öğrenirsin halledersinya regl olmadım test yaptım ama hamild olduğumu biliyorum cinku benim reglim hiç gecikmez hatta öne gelir hep hiçbir zaman gecikmedi küçüklükten beri kondom yöntemiyle ama bir prezervatifi iki kere kullanmak zorunda kaldık ondan mı oldu bilmiyorum
korunduk ama nasıl oldu bilmiyorum hamile miyim onu da bilmiyorum regl olmadım bir haftadır ve sancım vs de yok test yaptım negatif çıktı ama hala regli bekliyorum olmad