- Konu Sahibi kullanici34
-
Konuyu buraya açtığınıza göre bütün yorumlara açık olmalısınız..
Madem birliktelik yaşıyorsunuz neden korunmak aklınıza gelmiyor..? Ayrıca 3/ 4 haftalık iste nasıl öğrendiniz..Kan testi mi..?
Düğünü öne alma gibi bir durumu düşünmeniz bence daha sağlıklı olur..
Canım belki korunmuslardır hemen yuklenme :) sordum bende zaten ama korunup hamıle kalan da cok duydum
Merhaba arkadaşlar malesef nisanlimdan hamile kaldım ve aldirmamiz gerekiyor
ne yapacağımızı bilemiyoruz öncelikle anadolu yakasında bildiğiniz özel muayene var mi maddi durumunuz da çok sıkışık 700 800 fiyat istiyorlar özel hastanede aynı gün olabilir miyim muayene olmak şart mi büyük ihtimal 3 4 haftalık gebeyim bir yol gösterin en uygun ve sağlıklı şekilde nasıl kürtaj olabilirim
Merhaba arkadaşlar malesef nisanlimdan hamile kaldım ve aldirmamiz gerekiyor
ne yapacağımızı bilemiyoruz öncelikle anadolu yakasında bildiğiniz özel muayene var mi maddi durumunuz da çok sıkışık 700 800 fiyat istiyorlar özel hastanede aynı gün olabilir miyim muayene olmak şart mi büyük ihtimal 3 4 haftalık gebeyim bir yol gösterin en uygun ve sağlıklı şekilde nasıl kürtaj olabilirim
Konuyu buraya açtığınıza göre bütün yorumlara açık olmalısınız..
Madem birliktelik yaşıyorsunuz neden korunmak aklınıza gelmiyor..? Ayrıca 3/ 4 haftalık iste nasıl öğrendiniz..Kan testi mi..?
Düğünü öne alma gibi bir durumu düşünmeniz bence daha sağlıklı olur..
ya herkesın agzı var konusuyor belkı kız korunarak hamıle kaldı kı ben evlılıgımın 4 ayında korunarak kaldım hemde hapla dusunun ama yasamadı neden yargılıyosunuz o bole olmasını ısterdı sankı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?