kurtaj icin acil yardim

kullanici34

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2013
3
0
6
İstanbul
Merhaba arkadaşlar malesef nisanlimdan hamile kaldım ve aldirmamiz gerekiyor
ne yapacağımızı bilemiyoruz öncelikle anadolu yakasında bildiğiniz özel muayene var mi maddi durumunuz da çok sıkışık 700 800 fiyat istiyorlar özel hastanede aynı gün olabilir miyim muayene olmak şart mi büyük ihtimal 3 4 haftalık gebeyim bir yol gösterin en uygun ve sağlıklı şekilde nasıl kürtaj olabilirim

Canım sorun için pek fikrim yok ama şimdi sana çok yüklenecekler haberin olsun :) Üzüldüm bebek adına , korunmuyormuydunuz?

Konuyu buraya açtığınıza göre bütün yorumlara açık olmalısınız..

Madem birliktelik yaşıyorsunuz neden korunmak aklınıza gelmiyor..? Ayrıca 3/ 4 haftalık iste nasıl öğrendiniz..Kan testi mi..?

Düğünü öne alma gibi bir durumu düşünmeniz bence daha sağlıklı olur..

Canım belki korunmuslardır hemen yuklenme :) sordum bende zaten ama korunup hamıle kalan da cok duydum

Tepkilere razıyım tabiki korunuyorduk bu bir sınav bizim için böyle oldu bir kaza malesef yardımcı olursanız sorduklarını hakkında sevinirim arkadaslar

canım bak istanbulda hiç bir devlet hastanesi yapmıyor yasakmış,özeller pahalı...

canım durumuna gerçekten üzüldüm. ama sana tavsiyem sakın bebeğini aldırma aradan zaman geçtikçe çok pişman olursun. aklından kolay kolay çıkaramazsın. özellikle başka çocukların olduğunda için daha da cız eder. nişanlı olduğun için zor olduğunu anlıyorum. ama önce bebeğini düşün kimin ne dediği hiç önemli değil. herkes herzaman bunu konuşup duracak değil ya. hepsi geçer. sevgiyle kal.

Canım devletler yapmaz artık kürtaj yasaklandı..Özellerde de fiyat malum 700 altında bulabileceğini sanmıyorum.

canım bir hatadır olmuş kimin başına ne gelinir bilinmez bu yüzden seni kınayıp eleştirecek değilim ama ben de hamileyim ve bebeğime asla kıymam sen onun kuş gibi çırpınarak atan kalbinin sesini duyup o cana nasıl kıyacaksın bir hata daha yapma derim ben düğünü öne alın zaten nişanlıymışsınız aile içinde kalır kimse de bilmez bence bu yönde bir düşünce geliştir

canım öncelikle şunu söylim bir hatayı başka bir hatayla telafi edemzsin bak olan olmuş artık kimin başına ne gelir bilinmez seni eleştirecek kınayacak değilim ama bence aldırma bebeği o da bir can doğmuş çocuktan ne farkı var hem nişanlıymışsınız bak düğünü öne alabilirsiniz aile içinde kalır kimse de birşey duymaz da demez de bak ben de hamileyim bebeğimin kalp atışlarını duyduğumda dünyalar benim olmuştu o minicik kalbin çırpınışını pıt pıt atışını duyup nasıl kıyarız masum yavruya sen aldırmayı değil de aileni ikna edip düğünü öne almaya bak

ilk yazdım nette sorun oldu mesajım çıkmadı ekranda ikinciyi yazınca ikisi birden çıktı neyse umarım fikir vermişimdir

aklınıza koymuşsunuz bikez aldırmayı, başka bir yol aramadığınıza göre ama yapmayın kıymayın o cana ya kürtaj esnasında bir terslik olurda bir daha bebek sahibi olamazsanız en kötüsünü düşünün bence dini boyutunu söylemiyorum bile o insanların kendi tercihidir .hem düğünü öne çekersiniz vardır bir yolu ama giden canım telafisi yok unutmayın

ovvv konuyu kk ya açmakla çok büyük hata ettin bence burda sana kimse yardımcı olmaz ağır laflarda duyarsın taşlarlar bile. hoş kimse haksız değil o işi yapıp korunmyı nasıl beceremiyosunuz anlamıyorum

ya herkesın agzı var konusuyor belkı kız korunarak hamıle kaldı kı ben evlılıgımın 4 ayında korunarak kaldım hemde hapla dusunun ama yasamadı neden yargılıyosunuz o bole olmasını ısterdı sankı.

Kesinlikle katılıyorum yazdığına.Çok genç yaşta biri yazsa buraya çocuk doğurmak istiyorum eğitimimi tamamlayamasam bile,zor durumda kalacak olsam bile diye herkes "ay evet kesin doğur" der.Biri sizden yardım istiyor biliyorsanız söyleyin diye.İnsanları yargılamaktan vazgeçin.Hapla,prezervatifle korunsa da insanların başına gelebiliyor.O düşünmüyor mu çocuğuma kıyabilir miyim diye,tabii ki düşünüyor.Ama belli ki şu anda bir çocuğun sorumluluğunu kaldırabilecek durumda değil.

Senin durumuna geri dönersek bildiğim kadarıyla kürtaj yasaklanmış değil. 10.haftaya kadar mazeret göstermeksizin kürtaj yaptırabilirsin devlet hastanelerinde.Fakat son zamanlarda gördüysen haberlerde narkozsuz uygulama yapılıyor.İlk gebeliğinde bunu kaldıramayabilirsin.Önceden ilk gebeliklerde narkozlu,çocuk doğurmuş kadınlarda narkozsuz uygulama tercih ediliyordu.Çok bilinen özel hastaneler yerine başka hastaneleri tercih edebilirsin veya kadın sağlığı merkezlerine gidebilirsin.Yine de çok uygun olacağını zannetmiyorum ama ben sadece bilgilerimi paylaşmak istedim.Vereceğin tüm kararlar sana ve nişanlına kalmış,umarım yapmaya karar vereceğiniz şey sizin için en iyisi olur

büyük bir travma olduğunu düşünüyorum.
bir üyenin daha söylediği bir şey ama başka çocuklarınız olduğunda belki de pişman olacaksın.
düğün ile ilgili kaydırma yapamaz mısınız???

kurtaj sonrasi ivin kullanilan cytotec diye hilinen ilactan var bende,fazla kaalmisti.isteyen olursa konusalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…