Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım..benimki dış gebelikti ama önce kürtaj yaptı doktorum genel anestezi ile..uyandığımda hiç ağrım sızım yoktu..Kızlar genel anestezi ile kürtaj olan varmı boş gebelık sebebiyle haftaya kürtaj olucam çok korkuyorum (
Bende özel muayneye gidiyorum kendi doktorum yapicak muaynehanesinde ama ilk gebeligim ilk kez böyle bişi yaşıyorum çok korkuyorumGeçmiş olsun canım..benimki dış gebelikti ama önce kürtaj yaptı doktorum genel anestezi ile..uyandığımda hiç ağrım sızım yoktu..
İnşallah canım inşallah anestezi beni korkutuyor hiç yasamadımBirşey hissetmiyorsunuz. Kalktığınızda da ağrınız olmuyor korkmayın.
İnşallah canım inşallah anestezi beni korkutuyor hiç yasamadım
Korkma canım bir saat bile sürmüyor..geçmiş olsun..Bende özel muayneye gidiyorum kendi doktorum yapicak muaynehanesinde ama ilk gebeligim ilk kez böyle bişi yaşıyorum çok korkuyorum
Teşekkür ederim canım cok saol (Korkutmasın. Uyandığında biraz tuhaf hissedebilirsin anesteziden dolayı ama o da geçiyor. Korkulacak birşey yok içini ferah tut. Çok çok geçmiş olsun bu arada..
Teşekkür ederim canım Allahım sizlere yasatmasınKorkma canım bir saat bile sürmüyor..geçmiş olsun..
Teşekkür ederim cok saolun inşallah (Hiç korkmayın bir şey hissetmiyorsunuz geçmiş olsun
Benimde düşükten dolayi kalan parcalari almak icin kürtajim olmuştu. Inanki hic bisey anlamiyosun. Uyandiginda agrin felan olmuyo. Hatta doktorum ağrı kesici vermisti gece almam icin hic getek duymadim. Hic korkma cnmKızlar genel anestezi ile kürtaj olan varmı boş gebelık sebebiyle haftaya kürtaj olucam çok korkuyorum (
Çok teşekkür ederim canım saoalsın inşallah hissetmemBenimde düşükten dolayi kalan parcalari almak icin kürtajim olmuştu. Inanki hic bisey anlamiyosun. Uyandiginda agrin felan olmuyo. Hatta doktorum ağrı kesici vermisti gece almam icin hic getek duymadim. Hic korkma cnm
Ben canlı canlı hiç uyuşturulmadan kğrtaj oldum dört ay arayla 2 defa. İlkinde inanılmaz canım acımıştı korkmuştum çünkü. Canımdan can gitti diyebilirim ama kürtajdan 20dk sonra gram ağrım sızım kalmadı. İkincisinde neyle karşılaşacağımı bildiğimden 5dk bi ağrı hissettim en fazla. Benim hiç uyuşmadan en fazla 20dk sürdü acısı seni uyutacaklar uyandığında hiçbirşey hissetmeyeceksin bile. Korkmana hiç gerek yokKızlar genel anestezi ile kürtaj olan varmı boş gebelık sebebiyle haftaya kürtaj olucam çok korkuyorum (
İnşallah canımm sanada cok gecmis olsun Rabbim birdaha yasatmasın (Ben canlı canlı hiç uyuşturulmadan kğrtaj oldum dört ay arayla 2 defa. İlkinde inanılmaz canım acımıştı korkmuştum çünkü. Canımdan can gitti diyebilirim ama kürtajdan 20dk sonra gram ağrım sızım kalmadı. İkincisinde neyle karşılaşacağımı bildiğimden 5dk bi ağrı hissettim en fazla. Benim hiç uyuşmadan en fazla 20dk sürdü acısı seni uyutacaklar uyandığında hiçbirşey hissetmeyeceksin bile. Korkmana hiç gerek yok
Amin cümlemize insallahİnşallah canımm sanada cok gecmis olsun Rabbim birdaha yasatmasın (
Gerçekten hissetmiyceksin. Yeniden anne olman dileğiyle...Çok teşekkür ederim canım saoalsın inşallah hissetmem
Nasıl geçti bende korkuyorumİnşallah canımm sanada cok gecmis olsun Rabbim birdaha yasatmasın (
Öncelikle gecmis olsun canım kürtaj olalı 22 gün oldu inan hiç hissetmedim tabi ruhen etkileniyosun üzülüyosun ama elden gelen birsey yok yenı yenı toparlanıyorum atlatırsın inşallahNasıl geçti bende korkuyorum