Anket Kürtaj/düşükten kaç ay sonra hamile kaldınız?

Kürtaj/düşükten kaç ay sonra hamile kaldınız?

• Ankete Katılan
    17
Amin Allah razı olsun inşallah.Dualarimdasin canım benim.

Aminnn Rabbim saglikla hayirlisiyla nasip etsin insaallahhh.
Rabbim hicbir evladi anasiz babasiz hicbir ana babayida evlatsiz birakmasin aminnnnn
Amin amin inşallah bak ben 10 gün önce bebeğimi kaybettim 12 hafta olmasına 2 gün vardı her şerde bur hayır vardır o kadar Rabbime güveniyorum ki benim görümcem 15 yıl boyunca çocuğu hiç olmadı ve defalarca düşük yaptı bir bebeğini 6 aylıkken doğurup 5 gün sonra kaybetti ama çok şükür şimdi bir evladı var bu dünya imtihan dünyası insanın önüne herşeyde çıkar Rabbim bizi bunun la imtihan etti sabır edersek sabır meyvesin her zaman çok tatlıdır

Aynen canim hersey bizim icin bende 5 aylik erken dogum yaptim iki tanede kucuk dusuk var. Ama hic isyan etmedim tabiki zor gunler gecirdim ama hep inandim bugun degil ama elbet birgun cunku kalbime şu sözü kazıdım. Rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. İnsallah bizde artk evlatla imtihan olmayiz ve mutlu gunler bizi bekliyordur. Tabiki dha beter acilari duyunca sukurde ediyor insan Rabbim beterinden korusun tekrr aci vermesin hicbirimize aminn

Amin amin inşallah bende çok inanıyorum inşallah çok güzel günler göreceğiz hepimiz bir daha yaşamayız inşallah

Hepinize geçmiş olsun. Rabbim bu acıyı bir daha yaşatmasın.Hep dua edeceğim hepimiz için, Allah büyüktür, dualara cevap verendir, İnşallah bize de mutlu anneler olmayı tez zamanda nasip eder

mrb kızlar bende 18 ekim de boş gebelikten kürtaj oldum 15 kasımda ilk adetimi oldum pataloji sonucum cıkmıştı bugün 6. günüm doktora gittim kan verdim beta 4.72 çıkmış hala tamamen sıfırlanmamış bu normal mi sonuçta 33 gün oluyor

Merhaba. Ben kürtajdan tam 40 gün sonra adet oldum. 56 günde Betam 0.2 çıkmıştı. Seninki de düşer, ama zaten 5,73 kadar normal hamile olmayanlar için

Ne desem bilmiyorum , Elimizden bişey gelmiyo ama içim çok yanıyo… 8 aylık bebeğimi kaybettim karnımda öldü , rabbim tekrar nasip etti diye sevinirken dün kontrole gittim yine bir kayıp 7 haftada kalbi durmuş ve bende yine hiç bi belirti yok kanama vs… acımı tarif etmek imkansız bana Umut olmuştu şimdi yeniden başa döndüm.. Rabbim sabır versin bizlere…

cok gecmiş olsun rabbim en kısa sürede yerini doldursun kalp durması genelde kan pıhtılaşmasından oluyormuş daha önce testlerini yaptırdınmı bende 8 haftalık boş gebelikten kürtaj oldum şimdi tekrar denemeye başladık bi yandanda korkularım var tekrar edermi

Yaptırdım 33 haftada bi kaybım var ondan sonra yaptırdım iğne ve aspirinde kullanıyordum..

Çok geçmiş olsun . Rabbim en kısa sürede hayırlı evlatlar versin

Ben düşükten sonra korunmadım dontor korunmana gerek yok dedi. 2 aydır regl oluyorum henüz kalmadım ama reglim bormalden daha fazla kanamam oluyor. Sizlerşn reglinde değişiklik oldumu acaba. Hiç bu kadar kanamam olmazdı. Günü normal

Merhaba. İlk ay normalden biraz fazlaydı, ama sonraki aylarda normale döndü. Bence rahim kendini temizliyor kalıntılar olsa ondan fazla kanama oluyor. Endişelenmenize gerek yok bence. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…