- 12 Aralık 2022
- 19
- 6
- 30
-
- Konu Sahibi Waiting for a miracle
Amin Allah razı olsun inşallah.Dualarimdasin canım benim.Amin inşallah e nabız dan patoloji sonucum çıkmış görünüyor bu hafta doktora gidicem zaten bakalım Rabbim yardımcımız olsun inşallahinşallah Rabbim bize en hayırlısını en güzelini versin size hep dua edicem sizde beni dualarınızda unutmayın
Teşekkür ederim canımAmin Allah razı olsun inşallah.Dualarimdasin canım benim.
Kurtajdan sonra uc ya korundum biraktigimin 2. Ayinda hamile kaldm ama bunun cokta zamanlama ile alakasi yok kismet hersyKürtaj/düşükten kaç ay sonra hamile kaldınız?
Aynen öyle sağlıkla kucağınıza alın İnşallah kaç aylık oldunuzKurtajdan sonra uc ya korundum biraktigimin 2. Ayinda hamile kaldm ama bunun cokta zamanlama ile alakasi yok kismet hersy
Onda da kurtaj oldum maalesef. Hatta sonra bir kurtaj daha oldum nisanda . Simdi tekrr dusunuyorum kismetse.Aynen öyle sağlıkla kucağınıza alın İnşallah kaç aylık oldunuz
Ayyy çok üzüldümOnda da kurtaj oldum maalesef. Hatta sonra bir kurtaj daha oldum nisanda . Simdi tekrr dusunuyorum kismetse.
Aminnn Rabbim saglikla hayirlisiyla nasip etsin insaallahhh.Ayyy çok üzüldümRabbim bu sefer inşallah sağlıkla versin inşallah
Amin amin inşallah bak ben 10 gün önce bebeğimi kaybettim 12 hafta olmasına 2 gün vardı her şerde bur hayır vardır o kadar Rabbime güveniyorum ki benim görümcem 15 yıl boyunca çocuğu hiç olmadı ve defalarca düşük yaptı bir bebeğini 6 aylıkken doğurup 5 gün sonra kaybetti ama çok şükür şimdi bir evladı var bu dünya imtihan dünyası insanın önüne herşeyde çıkar Rabbim bizi bunun la imtihan etti sabır edersek sabır meyvesin her zaman çok tatlıdırAminnn Rabbim saglikla hayirlisiyla nasip etsin insaallahhh.
Rabbim hicbir evladi anasiz babasiz hicbir ana babayida evlatsiz birakmasin aminnnnn
Aynen canim hersey bizim icin bende 5 aylik erken dogum yaptim iki tanede kucuk dusuk var. Ama hic isyan etmedim tabiki zor gunler gecirdim ama hep inandim bugun degil ama elbet birgun cunku kalbime şu sözü kazıdım. Rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. İnsallah bizde artk evlatla imtihan olmayiz ve mutlu gunler bizi bekliyordur. Tabiki dha beter acilari duyunca sukurde ediyor insan Rabbim beterinden korusun tekrr aci vermesin hicbirimize aminnAmin amin inşallah bak ben 10 gün önce bebeğimi kaybettim 12 hafta olmasına 2 gün vardı her şerde bur hayır vardır o kadar Rabbime güveniyorum ki benim görümcem 15 yıl boyunca çocuğu hiç olmadı ve defalarca düşük yaptı bir bebeğini 6 aylıkken doğurup 5 gün sonra kaybetti ama çok şükür şimdi bir evladı var bu dünya imtihan dünyası insanın önüne herşeyde çıkar Rabbim bizi bunun la imtihan etti sabır edersek sabır meyvesin her zaman çok tatlıdır
Amin amin inşallahAynen canim hersey bizim icin bende 5 aylik erken dogum yaptim iki tanede kucuk dusuk var. Ama hic isyan etmedim tabiki zor gunler gecirdim ama hep inandim bugun degil ama elbet birgun cunku kalbime şu sözü kazıdım. Rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. İnsallah bizde artk evlatla imtihan olmayiz ve mutlu gunler bizi bekliyordur. Tabiki dha beter acilari duyunca sukurde ediyor insan Rabbim beterinden korusun tekrr aci vermesin hicbirimize aminn
Merhaba. Ben kürtajdan tam 40 gün sonra adet oldum. 56 günde Betam 0.2 çıkmıştı. Seninki de düşer, ama zaten 5,73 kadar normal hamile olmayanlar içinmrb kızlar bende 18 ekim de boş gebelikten kürtaj oldum 15 kasımda ilk adetimi oldum pataloji sonucum cıkmıştı bugün 6. günüm doktora gittim kan verdim beta 4.72 çıkmış hala tamamen sıfırlanmamış bu normal mi sonuçta 33 gün oluyor
Teşekkür ederimGeçmiş olsun.
cok gecmiş olsun rabbim en kısa sürede yerini doldursun kalp durması genelde kan pıhtılaşmasından oluyormuş daha önce testlerini yaptırdınmı bende 8 haftalık boş gebelikten kürtaj oldum şimdi tekrar denemeye başladık bi yandanda korkularım var tekrar edermiNe desem bilmiyorum , Elimizden bişey gelmiyo ama içim çok yanıyo… 8 aylık bebeğimi kaybettim karnımda öldü , rabbim tekrar nasip etti diye sevinirken dün kontrole gittim yine bir kayıp 7 haftada kalbi durmuş ve bende yine hiç bi belirti yok kanama vs… acımı tarif etmek imkansız bana Umut olmuştu şimdi yeniden başa döndüm.. Rabbim sabır versin bizlere…
Yaptırdım 33 haftada bi kaybım var ondan sonra yaptırdım iğne ve aspirinde kullanıyordum..cok gecmiş olsun rabbim en kısa sürede yerini doldursun kalp durması genelde kan pıhtılaşmasından oluyormuş daha önce testlerini yaptırdınmı bende 8 haftalık boş gebelikten kürtaj oldum şimdi tekrar denemeye başladık bi yandanda korkularım var tekrar edermi
Çok geçmiş olsunNe desem bilmiyorum , Elimizden bişey gelmiyo ama içim çok yanıyo… 8 aylık bebeğimi kaybettim karnımda öldü , rabbim tekrar nasip etti diye sevinirken dün kontrole gittim yine bir kayıp 7 haftada kalbi durmuş ve bende yine hiç bi belirti yok kanama vs… acımı tarif etmek imkansız bana Umut olmuştu şimdi yeniden başa döndüm.. Rabbim sabır versin bizlere…
Merhaba. İlk ay normalden biraz fazlaydı, ama sonraki aylarda normale döndü. Bence rahim kendini temizliyor kalıntılar olsa ondan fazla kanama oluyor. Endişelenmenize gerek yok bence. Geçmiş olsunBen düşükten sonra korunmadım dontor korunmana gerek yok dedi. 2 aydır regl oluyorum henüz kalmadım ama reglim bormalden daha fazla kanamam oluyor. Sizlerşn reglinde değişiklik oldumu acaba. Hiç bu kadar kanamam olmazdı. Günü normal