- 22 Şubat 2023
- 100
- 58
- 26
- Konu Sahibi Waiting for a miracle
Kürtaj/düşükten kaç ay sonra hamile kaldınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 31 Ekim vakumlu kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu sonuçları bende merak ediyorumKürtaj/düşükten kaç ay sonra hamile kaldınız?
Bende aynısını yaşadım. Size geçmiş olsun!Bende 31 Ekim vakumlu kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu sonuçları bende merak ediyorum
Merhaba bende 11.11.2023 te oldum vakumlu kürtaj ikiz gebelikti birinin kalbi 9 haftalık iken durdu11 haftalık iken de digerinin kalbi durdu. Geçtiğimiz cumartesi günü kürtaj oldum psikolojik men çok yıprandım.Allahim sağ salim kucagimiza hayırlı evlat nasip etsin inşallah.patolorijiye gitti.sonuc bekliyoruz.ama gerçekten canın dan can gidiyor.cok geçmiş olsun.Bende 31 Ekim vakumlu kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu sonuçları bende merak ediyorum
Geçmiş olsun.Merhaba bende 11.11.2023 te oldum vakumlu kürtaj ikiz gebelikti birinin kalbi 9 haftalık iken durdu11 haftalık iken de digerinin kalbi durdu. Geçtiğimiz cumartesi günü kürtaj oldum psikolojik men çok yıprandım.Allahim sağ salim kucagimiza hayırlı evlat nasip etsin inşallah.patolorijiye gitti.sonuc bekliyoruz.ama gerçekten canın dan can gidiyor.cok geçmiş olsun.
Kesinlikle öyle 13 gün oldu elimden tüm mutluluk sebebim alınmış gibi hissediyorum nasip işte rabbim böyle nasip etti Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin . Sizede çok geçmiş olsun doktor korunma süresinden bahsettimiMerhaba bende 11.11.2023 te oldum vakumlu kürtaj ikiz gebelikti birinin kalbi 9 haftalık iken durdu11 haftalık iken de digerinin kalbi durdu. Geçtiğimiz cumartesi günü kürtaj oldum psikolojik men çok yıprandım.Allahim sağ salim kucagimiza hayırlı evlat nasip etsin inşallah.patolorijiye gitti.sonuc bekliyoruz.ama gerçekten canın dan can gidiyor.cok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun .Kesinlikle öyle 13 gün oldu elimden tüm mutluluk sebebim alınmış gibi hissediyorum nasip işte rabbim böyle nasip etti Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin . Sizede çok geçmiş olsun doktor korunma süresinden bahsettimi
Doktorum 2 ay dedi ama okadar çok adet görmede hamile kalan varki ben korunmayı düşünmüyorum zaten çatlama iğnesi ile hamile kalmıştım . Hoş eşimde kürtajımdan bir hafta sonra göreve gitti ve 6 yokGeçmiş olsun .
Ben 2 doktora gittim. Biri hamilelik sürecimi takip ediyordu 2 ay korun yeterli demişti. İkinci doktor 3 ay korun dedi, anlamadım eski doktorumu sordum. O dedi kitaplarda 3 ay korunmak gerektiğini yazıyor, ama kendinizi hazır hissediyorsanız denemeye başlayabilirsiniz dedi. Size doktor ne söyledi?
Birde doktorum kürtaj sonra kontrolümde ilk adetinden sonra yumurta takibi yapalım dedi o çatlatma iğnesi Ile hami kaldığımı bilmiyordu ben bahçecide iğne oldum bence kürtajlar artık eskisi gibi değil vakumla alıyorlar rahim zarar görmüyor doktorumda öyle dediGeçmiş olsun .
Ben 2 doktora gittim. Biri hamilelik sürecimi takip ediyordu 2 ay korun yeterli demişti. İkinci doktor 3 ay korun dedi, anlamadım eski doktorumu sordum. O dedi kitaplarda 3 ay korunmak gerektiğini yazıyor, ama kendinizi hazır hissediyorsanız denemeye başlayabilirsiniz dedi. Size doktor ne söyledi?
İnşallah öyledir. Allah hepimize tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsinBirde doktorum kürtaj sonra kontrolümde ilk adetinden sonra yumurta takibi yapalım dedi o çatlatma iğnesi Ile hami kaldığımı bilmiyordu ben bahçecide iğne oldum bence kürtajlar artık eskisi gibi değil vakumla alıyorlar rahim zarar görmüyor doktorumda öyle dedi
Evet 3 adet döneminden sonra gebe kalabilirsiniz dedi.ama korunmuycam rabbim kaderimize ne yazdıysa o olur.arkadasim kürtaj olduğu ay gebe kaldı kucağında oğlu kuzenimede 3 ay bekle demiş 2 ay sonra hamile kalmış.doktorlara da bir şey diyemem ama ilk adetten sonra zaten rahîm temizleniyor Muş hamileligi dahada hızlandırıyor Muş.ben korunmayı düşünmüyorum.cok geçmiş olsun sanada.Kesinlikle öyle 13 gün oldu elimden tüm mutluluk sebebim alınmış gibi hissediyorum nasip işte rabbim böyle nasip etti Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin . Sizede çok geçmiş olsun doktor korunma süresinden bahsettimi
Çok geçmiş olsun bende Yeni 4 gün önce kürtaj oldum patoloji sonucunuz çıktı mıMerhaba bende 11.11.2023 te oldum vakumlu kürtaj ikiz gebelikti birinin kalbi 9 haftalık iken durdu11 haftalık iken de digerinin kalbi durdu. Geçtiğimiz cumartesi günü kürtaj oldum psikolojik men çok yıprandım.Allahim sağ salim kucagimiza hayırlı evlat nasip etsin inşallah.patolorijiye gitti.sonuc bekliyoruz.ama gerçekten canın dan can gidiyor.cok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun bende Yeni 4 gün önce kürtaj oldum patoloji sonucunuz çıktı mı
Selam kizlar bende 4.cu tüp bebegimdi 2kasimda 12haftalik iken bebegimin Kalbi durdu ve vakumlu kürtaj oldum. Patolorij sonucum geldi dün bebegim gayet saglikliymis. Rabbim nasip etmeyince olmuyo kizlar yapicak bisi yok Hayirlisini dogru zamanda nasip eylesin daha güzeline hazirliyor demekki bizi hepsi imtihan dünyasi.Merhaba bende 11.11.2023 te oldum vakumlu kürtaj ikiz gebelikti birinin kalbi 9 haftalık iken durdu11 haftalık iken de digerinin kalbi durdu. Geçtiğimiz cumartesi günü kürtaj oldum psikolojik men çok yıprandım.Allahim sağ salim kucagimiza hayırlı evlat nasip etsin inşallah.patolorijiye gitti.sonuc bekliyoruz.ama gerçekten canın dan can gidiyor.cok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun.Selam kizlar bende 4.cu tüp bebegimdi 2kasimda 12haftalik iken bebegimin Kalbi durdu ve vakumlu kürtaj oldum. Patolorij sonucum geldi dün bebegim gayet saglikliymis. Rabbim nasip etmeyince olmuyo kizlar yapicak bisi yok Hayirlisini dogru zamanda nasip eylesin daha güzeline hazirliyor demekki bizi hepsi imtihan dünyasi.
Rabbim yardımcınız olsun inşallah bu sefer hiç bir sıkıntı olmazSelam kizlar bende 4.cu tüp bebegimdi 2kasimda 12haftalik iken bebegimin Kalbi durdu ve vakumlu kürtaj oldum. Patolorij sonucum geldi dün bebegim gayet saglikliymis. Rabbim nasip etmeyince olmuyo kizlar yapicak bisi yok Hayirlisini dogru zamanda nasip eylesin daha güzeline hazirliyor demekki bizi hepsi imtihan dünyasi.
Bende 26 ekimde kürtaj oldum hakkımızda hayırlısı buymuş diyorum inşallah bundan sonra sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlarımız olurMerhaba bende 11.11.2023 te oldum vakumlu kürtaj ikiz gebelikti birinin kalbi 9 haftalık iken durdu11 haftalık iken de digerinin kalbi durdu. Geçtiğimiz cumartesi günü kürtaj oldum psikolojik men çok yıprandım.Allahim sağ salim kucagimiza hayırlı evlat nasip etsin inşallah.patolorijiye gitti.sonuc bekliyoruz.ama gerçekten canın dan can gidiyor.cok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda sağ salim hayırlı meleklerimiz olur. Patoloji sonucum daha çıkmadı. Bu cuma rütün kontrolüme gidicem.sonuc çıkınca arıyorlar.veyatta e devlet den bakabilirsin.tekraldan geçmiş olsunÇok geçmiş olsun bende Yeni 4 gün önce kürtaj oldum patoloji sonucunuz çıktı mı
Çok geçmiş olsun Patoloji sonucun kaç hafta sonra geldi. Aynen hayırlısı olsun Vardır Rabbimin bir bildiği.Selam kizlar bende 4.cu tüp bebegimdi 2kasimda 12haftalik iken bebegimin Kalbi durdu ve vakumlu kürtaj oldum. Patolorij sonucum geldi dün bebegim gayet saglikliymis. Rabbim nasip etmeyince olmuyo kizlar yapicak bisi yok Hayirlisini dogru zamanda nasip eylesin daha güzeline hazirliyor demekki bizi hepsi imtihan dünyasi.
Çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda sağ salim hayırlı meleklerimiz olur. Patoloji sonucum daha çıkmadı. Bu cuma rütün kontrolüme gidicem.sonuc çıkınca arıyorlar.veyatta e devlet den bakabilirsin.tekraldan geçmiş olsun Amin inşallah
Amin inşallah e nabız dan patoloji sonucum çıkmış görünüyor bu hafta doktora gidicem zaten bakalım Rabbim yardımcımız olsun inşallah inşallah Rabbim bize en hayırlısını en güzelini versin size hep dua edicem sizde beni dualarınızda unutmayınÇok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda sağ salim hayırlı meleklerimiz olur. Patoloji sonucum daha çıkmadı. Bu cuma rütün kontrolüme gidicem.sonuc çıkınca arıyorlar.veyatta e devlet den bakabilirsin.tekraldan geçmiş olsun