kürtaj dan sonra hamilelik:(

sekerzadem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
319
220
103
Ilk gebeligimde ilk denemede hamile kalmıştım 30 haftalık erken doğum yaptım cok şükür bebeğim sağlıklı şimdi 3yasinda 2 hamileligim gecen sene ağustos ayında oldu korunmayi bıraktığımz ay hamile kalmıştım ama 7+4 günlüken kalbi durdu ilaç verdiler düşmeyince kürtaj oldum doktorum 1 ay korunmami söyledi ben 4 ay korundum 2aydir korunmuyoruz ama hamile kalamiyorum biliyorum çok kısa bir zaman aramızda aylarca yıllarca uğraşanlar var ama ben diğer 2 hamileligim de hemen kalmıştım şimdi neden olmuyor anlamıyorum bata 3 gün var ve bende gene bütün adet belirteri var yani bu ayda olmadı doktora da gidemiyorum virüs den dolayı her ay aynı heyecanla beklemek ve sonunun hüsran olması çok zormuş

bende kürtaj oldum lik hamilelik daha.3 ay oldu henız hamilelik yok.bata 4 gün var bende de belirtiler mevcut.

Kaç senedir hamile kalamayanlar napsın? Yıllarını sabırla kavuranlar? Her çözümü kürü tedaviyi deneyenler, hatta kesilip biçilenler? 2 ay nedir Allahaşkına..
Hani ben zar zor gebe kaldım o da dışgebelik çıktı, ameliyat oldum kendimi en azından hamile kalabiliyormuşum diye teselli ediyordum. Züğürt tesellisi. Zaten 1 sağlıklı evladın varmış Allah sana bağışlasın. Nedir bu stres sabırsızlık?

Bide 21 yaşında

Ben ilk gebelik boştu kürtaj oldum 6 ay korun dedi uzman dkt bence acele etme rahim kendini 6 ayda toparlıyorum dedi bana sağlıksız olabilir 6 sınırını aşarsan dedi 6 ay korundum ve hemen hamile kaldım kızıma 3 yaşında şimdi 2. Ye hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…