• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj dan sonra hamilelik:(

sekerzadem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
319
220
103
Ilk gebeligimde ilk denemede hamile kalmıştım 30 haftalık erken doğum yaptım cok şükür bebeğim sağlıklı şimdi 3yasinda 2 hamileligim gecen sene ağustos ayında oldu korunmayi bıraktığımz ay hamile kalmıştım ama 7+4 günlüken kalbi durdu ilaç verdiler düşmeyince kürtaj oldum:( doktorum 1 ay korunmami söyledi ben 4 ay korundum 2aydir korunmuyoruz ama hamile kalamiyorum biliyorum çok kısa bir zaman aramızda aylarca yıllarca uğraşanlar var ama ben diğer 2 hamileligim de hemen kalmıştım şimdi neden olmuyor anlamıyorum bata 3 gün var ve bende gene bütün adet belirteri var yani bu ayda olmadı doktora da gidemiyorum virüs den dolayı her ay aynı heyecanla beklemek ve sonunun hüsran olması çok zormuş:(

bende kürtaj oldum lik hamilelik daha.3 ay oldu henız hamilelik yok.bata 4 gün var bende de belirtiler mevcut.:KK43:

Kaç senedir hamile kalamayanlar napsın? Yıllarını sabırla kavuranlar? Her çözümü kürü tedaviyi deneyenler, hatta kesilip biçilenler? 2 ay nedir Allahaşkına..
Hani ben zar zor gebe kaldım o da dışgebelik çıktı, ameliyat oldum kendimi en azından hamile kalabiliyormuşum diye teselli ediyordum. Züğürt tesellisi. Zaten 1 sağlıklı evladın varmış Allah sana bağışlasın. Nedir bu stres sabırsızlık?

Kaç senedir hamile kalamayanlar napsın? Yıllarını sabırla kavuranlar? Her çözümü kürü tedaviyi deneyenler, hatta kesilip biçilenler? 2 ay nedir Allahaşkına..
Hani ben zar zor gebe kaldım o da dışgebelik çıktı, ameliyat oldum kendimi en azından hamile kalabiliyormuşum diye teselli ediyordum. Züğürt tesellisi. Zaten 1 sağlıklı evladın varmış Allah sana bağışlasın. Nedir bu stres sabırsızlık?
Bide 21 yaşında 😂😂😂

Ilk gebeligimde ilk denemede hamile kalmıştım 30 haftalık erken doğum yaptım cok şükür bebeğim sağlıklı şimdi 3yasinda 2 hamileligim gecen sene ağustos ayında oldu korunmayi bıraktığımz ay hamile kalmıştım ama 7+4 günlüken kalbi durdu ilaç verdiler düşmeyince kürtaj oldum:KK43: doktorum 1 ay korunmami söyledi ben 4 ay korundum 2aydir korunmuyoruz ama hamile kalamiyorum biliyorum çok kısa bir zaman aramızda aylarca yıllarca uğraşanlar var ama ben diğer 2 hamileligim de hemen kalmıştım şimdi neden olmuyor anlamıyorum bata 3 gün var ve bende gene bütün adet belirteri var yani bu ayda olmadı doktora da gidemiyorum virüs den dolayı her ay aynı heyecanla beklemek ve sonunun hüsran olması çok zormuş:KK43:
Ben ilk gebelik boştu kürtaj oldum 6 ay korun dedi uzman dkt bence acele etme rahim kendini 6 ayda toparlıyorum dedi bana sağlıksız olabilir 6 sınırını aşarsan dedi 6 ay korundum ve hemen hamile kaldım kızıma 3 yaşında şimdi 2. Ye hamileyim 😊

Back
X