- Konu Sahibi simpleplan
-
ne yalan söyliyim bu tarafindan bakmadim ben :) ama haklisniz benim gercekten icim sizladigi icn direk vicdan boyutundan görüyorum olayi ama yasaklanmasi sonucunda yasal olmayan yollara basvurulacagi asikar kaldiki bunu yapmak isteyen insan kendi yöntemlerini bile kullanabilri Allah korusun
işin siyasi boyutu beni hiçbirşekilde ilgilendirmiyor.ama hamileliğin 5. haftasından itibaren bebeğin kalp atımı duyulabiliyor,görülebiliyor.kalp atım ritmi,sesi; bir yetişkinin kalp ritmi ile aynı olan bebeğe embriyo diyip te onu önemsiz bir varlıkmış gibi düşünemicem.o gelişimini henüz tamamlamamış bir canlı....insanlar ya adam gibi korunsunlar.ya da yaptıkları hataların sonuçlarına katlansınlar.annenin ve bebeğin sağlığını tehdit eden bir durum olmadığı sürece gebelikler keyfi sonlandırılmamalı....keyfi kürtaja sonuna kadar karşıyım.
bence bu konu çok tartışılır ama ben kürtajın yasaklanmasında bir sakınca görmüyorum millet bi yerlerine sahip çıkarsa böyle şeyler gündeme gelmez.birilerinin umurunda olsaydı hayatı elinden alınan o çocuk zamanın da tedbirli duyarlı davranılırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?