Kötü bi nişan atmadan kısa süre sonra eşimle tanıştım. Sevgi dolu ilgiliydi. ailelerin tanıştık olduğu güvenilir biriydi. 8 ayda evlendik. 2 ay sonra onun iş sezonunu bitti. Bazı zorluklar vardı ama genel olarak güzel bir evlilikti. Korunduk evlilik oturana kadar çocuk istemedik. Sonra işten çıktı. Oyun bağımlılığı başladı. Asosyal sinirli sık sık sigara içen birine döndü. Kıskançlık başladı. Bende işimde yıllarca beklediğim istediğim yerlere geldim. Aramızda uçurum arttı. Neşemden ailem arkadaşlarımla görüşmemden rahatsız olmaya beni kısıtlamaya çalıştı. Kavga gürültü çoğaldı. Reglm 45-48günde gelir. Korunduğumuz için bebek beklemiyrordum geçikince test yaptım pozitif. Ultrasona girince 6 hafta olduğunu öğrendim kalp atışını duydum. Şok oldum ve Kahroldum. Kavgalarımız çoktu bende o da istemedi çocuğu. Ailesi aklına girmiş. Zaten terk edilme korkusu vardı. Bunu körüklemişler.Bebek olursa ayrılmaz senden tarzında. Şimdi bebeği aldırmak istemiyor. Ne yapacağım bilmiyorum benim içinde çok acı verici çok ağladım ama adam terapiye gitmeyi aile danışmanı kabul etmiyor. Şu an yaşadığı patolojik derecedeki ikıskançlığı kabul etmeyip değiştirmek de istemiyor. O kadar soğudum ki çocuk olsun olmasın ayrılacağım. Tek sorunum, çocuk aldırmayı kabul etmezse. Aldırır ama pişman olursam.
Korunma yöntemi prezervatif.
Korunma yöntemi prezervatif.