Kürtaj bir doğum kontrol yöntemimidir..

Adıvarım düşüncelerime tercüman olmuş. Kürtajin bir can alma durumu oldugunu göz ardı etmiyorum .... hani zevk icin beraber olupda sonra hamile kaldım diye kürtaj yaptıranlar yok mu... insan korunmasını bilmeli, bunun icinde genclerimizin bilgilendirilmeleri lazım diye düşünüyorum. Bilmiyorum Türkiyedeki okullarda bu nekadar uygulanılıyor... Umarım ailelerde gerekli bilgileri evlatlarına veriyordur..

bende sna katılıyorum ablacım bencede önce ailede ,sonra okulda vb bunun üzerin eğitim verilmeli gençlerimiz insanlarmız bilinçlenmeli...
------------yıllar önce kayınvaldemin günü vardı arkadaşlarından bir teyze gelinim hamile dedi herkes aaa daha öbürü çok küçük falan dedi kadın direk küçük tabi arka arkaya olmaz aldırıcaz dedi bebeği öğle bir soğuk kanlılıkla söğleyişi vardıki kanım dondu orda ..

kürtaj lafını duyunca tüylerim diken diken oluyor.iki defa anne karnındayken bebeklerimi kaybettim.ve kürtaj olmak durumunda kaldım.bebeğin yaşamadığını bilirken bile o işlemi yaptırmak okadar zor ki..
yaşadığını bilerek ve isteyerek sırf korunmak için yaptırmak...yanlış anlaşılmasın kimseyi kınamıyorum.ama baştan önlemi almak daha kolay..bir sürü korunma yöntemi var...sadece biraz daha biliçli olmak gerek......

Back