Kürtaj bir doğum kontrol yöntemimidir..

Asla boyle birsey değildir.leren abla boyle bı konuyu nasıl açtın anlamadım.KÜRETAJ,ana rahmnideki bebeğin çeşitli sebeplerden dolayı sonlandırılmasıdır.nasıl doğum kontrol yontemi sayılsın ki.cık cık cık ablam olmaz oyle şey...

Benim şahsi fikrim asla doğum kontrol yöntemi değildir,olamazda!!..
Bunuda Jinekolog doktorlar zaten söylüyorlar..Asla ama asla kürtaj bir doğum kontrol yöntemi değildir.Kürtaj anne rahmindeki bebeğin hayatının sonlandırılmasıdır..
Canım ablacım görüşlerimizi almak için açtın bu konuyu biliyorum.
Bence çokta iyi ettin en azından kürtajın bir doğum kontrol yöntemi olmadığını bilmeyenlerde, en azından bu şekilde bizlerin görüşleri ilede öğrenmiş olucaklardır.
Sevgiler.

tabıkı değildir.
doğum kontrol yöntemleri hamile kalmamak için uygulanan yöntemlerdir, oysa kürtaj hamile kalındıktan sonra uygulanır.ve asla doğum kontrol yöntemleri arasında yeri yoktur.bence kürtaj bi nevi cinayet işlemektir.

http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...ilar/260763-bebegin-gunlugulutfen-okuyun.html
bu yazıyı bugün okudum ve çok etkilendim.sizlerinde okumasını rica ediyorum..

ana rahminee yerleşmiş bebeği aldırmak doğum kontrolü sayılmaz.dün hasteneye gebelik testi yaptırmaya gittim.bi kadın gelmiş kürtaj olacağını söyledi.bende neden diye sordum 2 tane var istemiyorum bunu dedi.yazıktır günahtır alllah nasip etmiş sana ne güzel bak ben 6 yıldır istiyorum olmuyor sen nasıl kıyıyorsun dedim.nuh dedi peygamber demedi.ben negatif korkusuyla yaşarken bazıları elindekini kıymetini bilmiyorlar..önceden önlemini alsaydın dedim işte dedi.gözlerim doldu ağlamamak için zor tuttum kendimi..anne karnına yerleşmiş bebeğin canına kıymaya kimsenin hakkı yok istemiyordun önlemini alacaktın.o çocuğun günahı ne..doğum kontrolü kürtaj olmak değil asla olamazda..(((((((((

bence değildir varmıdır evet öyledir diyen bu resmen caniliktir bence mecburiyetleri saymıyorum tabiki ama bunu doğumkontrol yöntemi olarak kullanmak benim fikirlerime o kadar zıtki daha neler yazıcamda kimseyi kırmak üzmek işstemem

asla doğum kontrol yöntemi olamaz, yazık günah değil midir ufacık bir ceninin hayatıyla oynamak
Rabbim yaşamasını istemiş, dünyaya gelmesini istemişki gebe kalmış kadın. Yıllarca uğraşan var, böyle doğum kontrol yöntemi mi olur Allah aşkınıza, anlamadım gitti :1shok:
lereenim ablacım neden böyle bi konu açtın valla merak ettim başka bişiden değil yanlış anlama nolur yerimseniben

yorumları bıle okumadan sadce baslıga yazıyorum.....

sadece cinayettirr....

hemde en kanlısından......

dunyanın en masum canına kıymaktır....

dogum kontrol yöntemı düşüncesi bıle canice............

kürtaj bi doğum kontrol yöntemi değildir ve olmamalıdır...
ama ne yazık ki günümüzde bunu bi doğum kontrol yöntemi olarak kullananlar var.. hastaneye çok gelio böleleri hatta sağlıkçılardan bile çıkabilio.. günümüzde doğum kontrol yöntemlerinin sağlık ocaklarında ücretsiz dağıtılmasına rağmen böle bi yol seçmek hiç doğru değil

Adıvarım düşüncelerime tercüman olmuş. Kürtajin bir can alma durumu oldugunu göz ardı etmiyorum .... hani zevk icin beraber olupda sonra hamile kaldım diye kürtaj yaptıranlar yok mu... insan korunmasını bilmeli, bunun icinde genclerimizin bilgilendirilmeleri lazım diye düşünüyorum. Bilmiyorum Türkiyedeki okullarda bu nekadar uygulanılıyor... Umarım ailelerde gerekli bilgileri evlatlarına veriyordur..

Maalesef Türkiye'deki okullarda uygulanan bir cinsel eğitim programı yok.
Gençler bu konuda ancak başlarına gelerek,yaşayarak ve ne yazıkki
sonu hüsranla biten ilişkiler sayesinde cinsellik hk.bilgi ediniyorlar.
Buna evlilikler de dahil.Korunma yollarını bilmeyen ve sık sık kürtaj
olmak zorunda kalan birçok kadın var Türkiye'de..................
Bu kadınların canı tehlikede değilmi?...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…