- 8 Mart 2020
- 30
- 39
- 3
- 27
- Konu Sahibi asdefkymal
-
İyide ne başroldekiler nede yan roldekiler Meryl Streep Robert De Niro falan değiller onlarda gayet yeteneksiz bu öğrenci oyunu ayrıca ama tabi hoca yalakası değilim malesef.Yetenek işi bu biraz da.
Ayrıca rolün küçüğü büyüğü olmaz.
Hayalin oyunculuksa en küçük rolü de benimseyip oynayacaksın.
Bazen en küçük rollerde devleşir oyuncular.
Kendini ön plana çıkaramıyorsun demek.İyide ne başroldekiler nede yan roldekiler Meryl Streep Robert De Niro falan değiller onlarda gayet yeteneksiz bu öğrenci oyunu ayrıca ama tabi hoca yalakası değilim malesef.
Yok Aydın isim veremem.Kendini ön plana çıkaramıyorsun demek.
Bu kursun adı ne merak ettim.
İstanbul’da mı?
Amaaan alt tarafı kurs role filan takılma.Yok Aydın isim veremem.
rolün küçüğü büyüğü olmaz, o kadar gitmişsin devam et sertifikanı al boşu boşuna vakit kaybetmiş gibi olmazsın ya da sorulursa rolümü beğenmedim işime gelmedi ayrıldım demek ukalaca olur.Herkese merhaba öncelikle 8 Mart Dünya Kadınlar gününüzü kutlarım konuma geçmem gerekirse bir tiyatro kursuna gidiyorum eylülden beri 20 yaşındayım amacım oyuncu olmak yani öylesine hobi olsun diye gitmiyorum meslek olarak yapmak istiyorum asıl amacım tiyatrocu olmak değil dizi sinema oyuncusu olmak. Neyse bu tiyatro hocası bana en kıytırık rollerden birini verdi sadece 2 repliğim var iki saatlik oyunda 2 tane replik 2 cümle. Bende oynamak istemiyorum bu rolü ne vaktimi nede paramı harcayamam bu rol için tabikide hocaya bişey demedim onun işine rol dağılımına tabiki karışamam ama kursu istediğim zaman bırakabilirim o benim keyfime kalmış başka kurs araştırdım burdan kaydımı alıp oraya kayıt olmak istiyorum orası kamera önü oyunculuk kursu oyun çıkarmayacağız katılım belgesi alıcağız yıl sonunda ama buraya Eylül'den beri gidiyorum Haziran sonu gibi katılım belgesi alıcaz yani şimdi bırakırsam katılım belgesi falan alamam e ben ne anladım o zaman bu işten bir oyunculuk ajansına gidince bişey gösteremem diğer kursunkini gösterebilirim. Size sorum şu bu yıl bu yere devammı edeyim belge için yoksa burdan kaydımı alıp diğer yeremi kayıt olsam? Siz olsanız ne yapardınız?
Valla ukalaca olursa olsun umrumda değilde kimin ne düşündüğü işte bırakırsam vakit kaybetmiş olucam. Bilmiyorum.rolün küçüğü büyüğü olmaz, o kadar gitmişsin devam et sertifikanı al boşu boşuna vakit kaybetmiş gibi olmazsın ya da sorulursa rolümü beğenmedim işime gelmedi ayrıldım demek ukalaca olur.
iş başvurusu yaptığın yerlerin ya da mesleki olarak tanıştığın kişilerin senin hakkında ne düşündüğü umrunda olmalı ama.ben burda sen de haklısın kendi açında der geçerim ama işin profesyonelleri nasılsa böyle çok var , ukala, iş beğenmez vs diye düşünüp güle güle diyebilir.Sen sertifikanı almaya bak madem kaç ayını verdin, bizler de kendi mesleklerimizde sertifika denen kağıt uğruna neler yapıyoruz.Valla ukalaca olursa olsun umrumda değilde kimin ne düşündüğü işte bırakırsam vakit kaybetmiş olucam. Bilmiyorum.
İyide ne başroldekiler nede yan roldekiler Meryl Streep Robert De Niro falan değiller onlarda gayet yeteneksiz bu öğrenci oyunu ayrıca ama tabi hoca yalakası değilim malesef.
Zaten şu kurs bittikten sonra yazın İstanbula taşıncam.Madem böyle bir düşünceniz var devam edin yani kimse birden parlamıyor al eline sertifikani , biraz emek gerekmiyor mu sizcede bu işlerde. Yani birden tv ye nasil çıkacaksınız . Ama bence aydinda zaten anca bu kadar yaparsiniz. Ailenizde destek veriyorsa ıstanbulda başlayın bu işlere. Aydinda ajansa yazilacaksiniz sadece aydın civarı mi is olur yani bilemiyorum. Siz şimdi devam edin cok birşey kalmamış.
E yani birde oyun bizim sınıfa uygun bir oyun değil oyunda çoğu rol erkek ama bizim sınıfın çoğu kadın resmen bizim sınıf için zorlama oyun oldu işte hoca kendi yalakalarını nasıl ön plana çıkarabilir bunu düşünmüş oyun seçerken. Bi kere benim rolüm ve 2-3 tane daha rol tamamen birine 2. rol olarak verilebilecek roller üstelik hoca buraya öylesine kafa dağıtmak için gelmediğimi biliyor yani meslek olarak oyunculuk düşündüğümü biliyor yinede böyle yaptı s *lak herif. Fakat şunu düşünüyorum benim için büyük bir yük kalkmış olucak yıl sonunda belgeyi aldıktan sonra hocayla tek konuşup içimdekileri kusmak istiyorum kendine yalaka aradığını rol dağılımında berbat ve saçma sapan taraflı olduğunu açık açık yüzüne söylemek istiyorum bu sayede içim rahatlamış olucak sizce yapsam mı?2 replik çok büyük haksızlık olmuş gerçekten. Sonucta oraya sizi eğitmeleri için para ödüyorsunuz. Yinede surada 3 ayınız kalmış. Biraz sabredin alin sertifikanızı
Bu şekilde değilde eğer illa söylemek istiyorsanız 'Keske daha mantıklı seçimler yapılsaydı buraya emek verdim, para verdim verim alamadım gibi birşeyler söylemek daha mantıklı olur canım.E yani birde oyun bizim sınıfa uygun bir oyun değil oyunda çoğu rol erkek ama bizim sınıfın çoğu kadın resmen bizim sınıf için zorlama oyun oldu işte hoca kendi yalakalarını nasıl ön plana çıkarabilir bunu düşünmüş oyun seçerken. Bi kere benim rolüm ve 2-3 tane daha rol tamamen birine 2. rol olarak verilebilecek roller üstelik hoca buraya öylesine kafa dağıtmak için gelmediğimi biliyor yani meslek olarak oyunculuk düşündüğümü biliyor yinede böyle yaptı s *lak herif. Fakat şunu düşünüyorum benim için büyük bir yük kalkmış olucak yıl sonunda belgeyi aldıktan sonra hocayla tek konuşup içimdekileri kusmak istiyorum kendine yalaka aradığını rol dağılımında berbat ve saçma sapan taraflı olduğunu açık açık yüzüne söylemek istiyorum bu sayede içim rahatlamış olucak sizce yapsam mı?
Hocanın lafı kimse bişey demeden aynen şu: herkes başrol olucak diye bir kaide yok bende ilk oyunumda başrol değildim hı rolünü beğenmeyen varsa gidebilir hiç kimseyle uğraşamam falan bide itiraz etseydim bile hemen sınıftakilerde yok egolu yok kompleksli diye zırvalarlardı ki benim başrol olayım gibi bi hırsım yok yan rol olsamda benim için bişey farketmez kesinlikle yanlış anlaşılmasın ama ben oraya öğrenci olarak gitmişsem hiç bi hocada kimseye sadece 2 replik vermemeli. Öyle bi karakter varsada birine 2. rol olarak vermeli.Bu şekilde değilde eğer illa söylemek istiyorsanız 'Keske daha mantıklı seçimler yapılsaydı buraya emek verdim, para verdim verim alamadım gibi birşeyler söylemek daha mantıklı olur canım.
Bu olaylardan cok anlamam ama keşke replikler verildiği zaman itiraz etseydiniz
Haklisiniz, herkese eşit yaklaşılması gerekiyor, sonucta parayla eğitim alıyorsunuz. Siz 3 ay sabredin daha sonra diğer söylediğiniz yere gidersiniz. Inşallah herşey istediğiniz gibi olurHocanın lafı kimse bişey demeden aynen şu: herkes başrol olucak diye bir kaide yok bende ilk oyunumda başrol değildim hı rolünü beğenmeyen varsa gidebilir hiç kimseyle uğraşamam falan bide itiraz etseydim bile hemen sınıftakilerde yok egolu yok kompleksli diye zırvalarlardı ki benim başrol olayım gibi bi hırsım yok yan rol olsamda benim için bişey farketmez kesinlikle yanlış anlaşılmasın ama ben oraya öğrenci olarak gitmişsem hiç bi hocada kimseye sadece 2 replik vermemeli. Öyle bi karakter varsada birine 2. rol olarak vermeli.
İnşallah inşallah.Haklisiniz, herkese eşit yaklaşılması gerekiyor, sonucta parayla eğitim alıyorsunuz. Siz 3 ay sabredin daha sonra diğer söylediğiniz yere gidersiniz. Inşallah herşey istediğiniz gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?